Skip to main content

Make Up Factoryn meikkikoulu & keväinen meikki


Pääsimme mukavalla meikkibloggaajajoukolla testaamaan Make Up Factoryn tuotteita ja uutta meikkikoulua.


"Kaipaatko vinkkejä perusmeikkiin? Vai kenties oppeja näyttävään iltameikkin? Make up Factoryn meikkikoulu on helppo ja hauska tapa oppia tekemään upea ja kestävä meikki - aivan itse. Meikkikoulussa Make up Factoryn meikkitaiteilija opastaa meikin vaihe vaiheelta. Ihollesi ja tyylillesi valitaan oikeat tuotteet niin koostumukseltaan kuin sävyltään. Ammattilaisen vinkit ja sinulle sopivat tuotteet kirjataan ylös Meikkipassiin, jonka avulla meikin tekeminen onnistuu vielä kotonakin. Meikkikoulu lanseerataan huhtikuussa Make up Factoryn -konseptiliikkeessä Turussa. Tervetuloa tutustumaan!" www.makeupfactory.fi/blog

Meikkikoulu sopii vaikka kaveriporukalle, ihanaksi hemmotteluksi morsiamelle, lahjaksi äidille tai vaikka tyttärelle... Ammattilainen opastaa tarvittavan määrän ja samalla katsotaan sopivat meikkisävyt. Hintaa meikkikoululla on 29€/ hlö (2-6 henkilölle tai sopimuksen mukaan). Henkilökohtainen meikkikoulu maksaa 50€.





Ihanat emäntämme...

ja ihanat bloggaajat :D











Saimme lahjaksi tällaiset ihanat valaistut meikkipeilit!

kuva: Satu/ Make Up Factory Finland

Meikki:
-Make up base
-oil free foundation 08
-Eye lift corrector
-Lovely lagoon-luomivärit & persikkaa varjostukseen
-kajal definer 28, automatic eyepencil 15
-bronze luminizer
-poskipuna no 28
-Lip corrector
-Lipstyler 74-kynä & huulipuna  no183


kuva: Satu/ Make Up Factory Finland
Meikkiin sai valita haluamansa sävyt mutta toki moni halusi tietää ammattilaisen valinnat. Itse päädyin kevään lookiin: turkoosia silmiin ja mansikkaa huuliin. Aika perussetti minulle mutta en ole talvella juuri turkoosia käyttänyt ja Lovely Lagoon-paletti oli ihanan raikas sävyiltään! Ihan muutama tuote tuli ostettua, en mahtanut itselleni mitään ;)

Eye colors 31 Lovely Lagoon:






Eye Lift Corrector: valoa tuova pohjustusvoide luomille. Tasoittaa luomen värin ja auttaa lumiväriä kiinnittymään. Aivan ihana tuote!








Lovely Lagoon-sävyt: yläreunassa raita Eye Lift Correctoria,
alareunassa ei pohjustusta.


Lovely Lagoon-sävyt: yläreunassa raita Eye Lift Correctoria,
alareunassa ei pohjustusta.

Lovely Lagoon-sävyt: yläreunassa raita Eye Lift Correctoria,
alareunassa ei pohjustusta.

Lip color 183 Strawberry Juice: Ihana voidemainen koostumus ja vaniljan tuoksu, tuote oli jo ennestään suosikkini (en tosin muista onko jo ajalta ennen blogiani eli postausta ei ehkä sitä ennestään löydy). Sävy oli toisilla vaaleampi ja persikkainen, minulla taas pinkimpi huulilla...








Ei rajausta, alla huulen sävyä neutraloiva Lip Corrector.


Ei rajausta, alla huulen sävyä neutraloiva Lip Corrector.

Lip Corrector:  Ihana tuote ja niin tarpeellinen minulle! Tällä saan oman huuleni sävyn vaaleammaksi, huulipunan oikeamman sävyn esiin sekä samalla paremman keston huulipunalle. Suosittelen lämpimästi!










Ja kotona testaamani meikki:




Tässä käytin huulipunan kanssa oranssia huultenrajausta.



Lempparikorvikseni... Glitteristä. Vinkatkaa,
jos ikinä näette kivoja käärme-korviksia :D




Make Up Factory on minulle "vanha tuttu" sarja jo Saksan reissuilta ja konseptimyymälä sijaitsee Turussa (Brahenkatu 5), siellä on tullut käytyä ostoksilla usein. Vanhempia postauksiani tuotteista löytyy täältä.

Jatkossa meikkikouluja tullaan järjestämään myös muualla Suomessa. Merkkiä myyvät Suomessa:
verkkokauppa ja jälleenmyyjät.

Kiitos ihanasta päivästä Make Up Factoryn tytöille sekä ihanille bloggaajaystäville :D




Comments

  1. Tuo huulipuna näyttää edelleen ihan erilaiselta sun huulilla kuin mun :) Sulle sopii kyllä tosi hyvin nuo kirkkaat sävyt! Oli kiva nähdä livenä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli tosiaan ihana nähdä :D Ja puna oli tosiaan kovin erilainen meillä... Nyt se on paikassa nimeltä hukka. Emmääkestä :D

      Delete
  2. Toi meikki sopii sulle kyllä älyttömän hyvin! :) Just oikeat värit <3

    Mä varmaan käyn hakemassa joku päivä tuon saman huulipunan, se jäi vähän kaivelemaan kun en ostanut sitä lauantaina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Nonnu :) Huulipuna on kyllä i h a n a!

      Delete
  3. Voi kun olisinkin päässyt mukaan! Aivan ihanan värinen toi ostamasi paletti, alkoi kiinnostaa vähän liikaakin. ;-) Lip Corrector vaikuttaa myös kovasti kiinnostavalta, mulla kun on aika voimakkaan väriset ja kylmäsävyiset huulet itselläni niin joskus huulipunien sävyt muuttuu harmillisesti huulilla. Minulla on ollut Artdecolta kaksi huultenpohjustustuotetta, mutta ne olivat voidemaisia ja kynää kiinnostaisi siksikin kokeilla.

    Huulipuna on minun makuuni pelottavan oranssi mutta näyttää kyllä sinulla hyvältä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lip Corrector on ihana! Mulla on MACiltä voidemainen tuote (mikä_sen_nimi_nyt_olikaan) mutta tämä on huomattavasti "kuivempi" ja pysyvämpi. Samoin on helppo vaalentaa huulten reunat!

      Delete
  4. Yllättikö väripaletin sävymaailma ketään? Ei ;D On kyllä niin siunnäköset sävyt :)!

    ReplyDelete
  5. nice share. thank you! i love this blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "