Monday, September 16, 2013

Dior 5 coulerurs Mystic Metallics "Bonne 'Etoile" 384 & MAC In extreme dimension 3D black lash mascara

Jep jep, yksi suurimmista houkutuksista aina... Diorin viisikot :D Muutaman viikon pystyin välttämään mutta jotenkin vain hipsin Bonne Étoile ja alekuponki kourassa kassalle ;) Onhan tämä aivan mielettömän ihana, laadusta ei moitittavaa ja nämä värit. Aaah! 

I tried not to buy this... But Dior Bonne Étoile was just too beautiful ;) So here are some photos & EOTDs!


Dior Bonne Étoile palette+ MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Midnight Blues fluidline (LE) & MAC Undercurrent pencil (lower lash line):Dior Bonne Étoile palette, MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Avenue Fluidline (old LE) & MAC Powerline pencil (lower lash line):
Ja laitetaan tämän loppuun vielä hieman kuvia MACin uudesta In Extreme Dimension 3D black lash mascarasta. Inhoan niin mascara-arvioita eli paras vain tunkea mukaan toiseen postaukseen.

Mascaran harja on kumiharja ja kooltaan iso. Itse inhoan yleensä isoja harjoja, joska ne sotkevat "pulleat" luomeni. Tämän kanssa ei mitään ongelmia! Lopputulos oli nätti ja ripset pysyivät kaartuneita (ripseni ovat kovin suoraa laatua). Ripsari on vesiliukoinen.

Eli tykkäsin kovasti lopputuloksesta! Vesiliukoisuus vain tuottaa minulle aina hieman ongelmia niin harrastusten kuin vuotavien silmienkin suhteen...


3 comments:

  1. Hei ei tälläisiä postauksia saa laittaa! :D Nyt mäkin haluan tuon Diorin viisikon! :D On kyllä upeat värit, mutta niinhän noissa viisikoissa aina <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorisori :D Tämä on kyllä i h a n a!

      Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails