Skip to main content

Dior 5 coulerurs Mystic Metallics "Bonne 'Etoile" 384 & MAC In extreme dimension 3D black lash mascara

Jep jep, yksi suurimmista houkutuksista aina... Diorin viisikot :D Muutaman viikon pystyin välttämään mutta jotenkin vain hipsin Bonne Étoile ja alekuponki kourassa kassalle ;) Onhan tämä aivan mielettömän ihana, laadusta ei moitittavaa ja nämä värit. Aaah! 

I tried not to buy this... But Dior Bonne Étoile was just too beautiful ;) So here are some photos & EOTDs!


Dior Bonne Étoile palette+ MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Midnight Blues fluidline (LE) & MAC Undercurrent pencil (lower lash line):Dior Bonne Étoile palette, MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Avenue Fluidline (old LE) & MAC Powerline pencil (lower lash line):
Ja laitetaan tämän loppuun vielä hieman kuvia MACin uudesta In Extreme Dimension 3D black lash mascarasta. Inhoan niin mascara-arvioita eli paras vain tunkea mukaan toiseen postaukseen.

Mascaran harja on kumiharja ja kooltaan iso. Itse inhoan yleensä isoja harjoja, joska ne sotkevat "pulleat" luomeni. Tämän kanssa ei mitään ongelmia! Lopputulos oli nätti ja ripset pysyivät kaartuneita (ripseni ovat kovin suoraa laatua). Ripsari on vesiliukoinen.

Eli tykkäsin kovasti lopputuloksesta! Vesiliukoisuus vain tuottaa minulle aina hieman ongelmia niin harrastusten kuin vuotavien silmienkin suhteen...


Comments

  1. Hei ei tälläisiä postauksia saa laittaa! :D Nyt mäkin haluan tuon Diorin viisikon! :D On kyllä upeat värit, mutta niinhän noissa viisikoissa aina <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…