Skip to main content

Dior 5 coulerurs Mystic Metallics "Bonne 'Etoile" 384 & MAC In extreme dimension 3D black lash mascara

Jep jep, yksi suurimmista houkutuksista aina... Diorin viisikot :D Muutaman viikon pystyin välttämään mutta jotenkin vain hipsin Bonne Étoile ja alekuponki kourassa kassalle ;) Onhan tämä aivan mielettömän ihana, laadusta ei moitittavaa ja nämä värit. Aaah! 

I tried not to buy this... But Dior Bonne Étoile was just too beautiful ;) So here are some photos & EOTDs!


Dior Bonne Étoile palette+ MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Midnight Blues fluidline (LE) & MAC Undercurrent pencil (lower lash line):Dior Bonne Étoile palette, MAC Shroom (inner corner of the lid), MAC Avenue Fluidline (old LE) & MAC Powerline pencil (lower lash line):
Ja laitetaan tämän loppuun vielä hieman kuvia MACin uudesta In Extreme Dimension 3D black lash mascarasta. Inhoan niin mascara-arvioita eli paras vain tunkea mukaan toiseen postaukseen.

Mascaran harja on kumiharja ja kooltaan iso. Itse inhoan yleensä isoja harjoja, joska ne sotkevat "pulleat" luomeni. Tämän kanssa ei mitään ongelmia! Lopputulos oli nätti ja ripset pysyivät kaartuneita (ripseni ovat kovin suoraa laatua). Ripsari on vesiliukoinen.

Eli tykkäsin kovasti lopputuloksesta! Vesiliukoisuus vain tuottaa minulle aina hieman ongelmia niin harrastusten kuin vuotavien silmienkin suhteen...


Comments

  1. Hei ei tälläisiä postauksia saa laittaa! :D Nyt mäkin haluan tuon Diorin viisikon! :D On kyllä upeat värit, mutta niinhän noissa viisikoissa aina <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorisori :D Tämä on kyllä i h a n a!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…