Skip to main content

MAC Veluxe pearlfusion shadow in "Pinkluxe"


I'm hopless when it comes to MAC... I somehow just bought Veluxe pearlfusion palette in Pinkluxe :D Well, it was lovely ;)

"Five complimentary shades that glide on and blend beautifully for infinite day-to-night looks: Frost white pink, bright frosty pink, deep violet, blackened purple with purple pearl and blackened plum. Matte to highly pearlized finish."

I loved some colors a lot but not all... Not my favorite palette but it's still "good". Color no 3 (violet) was my favorite and it's the biggest in size too, yay! No 5 (blackened plum) was also very nice.

No juu, taidan olla toivoton mitä tulee MACin meikkeihin... Jotenkin vain tämä Veluxe pearlfusion-paletti sävyssä "Pinkluxe" tarttui mukaani ;) No, onhan se toki kaunis!

Paletissa on 5 toisiinsa sointuvaa sävyä. Osa sävyistä on todella kimmeltäviä, tummin taas lähes matta. Keskimmäinen on on hohtava pearl, aivan ihana ja oma suosikikki niin väriltään kuin laadultaankin. Onneksi se on myös kooltaan suurin ;) Sävyt toimivat hyvin niin kosteana kuin kuivanakin, osasta tipahtaa kuivana jonkin verran glitteriä poskillekin.

Sarjassamme "ihan jees", ja keskimmäisen sävyn takia tämä paletti varmaan pysyy jopa käytössä!

  Comments

 1. Tuo on ihana! Mä olen ostanut noita jo kaksi :o Bleuluxen ja Greenluxen. Laatu ei vakuuttanut minuakaan täysin, mutta sävyt <3

  ReplyDelete
 2. Kiva ostos :) Muakin kiinnostaa nuo paletit, mutta tuntuu, että melkein pitäisi livenä nähdä ja testata ihan luomille asti, jotta osaisi päättää, minkä paletin ottaa ja miten ne toimii esim. värillisen paint potin päällä. Toisaalta mietityttää myös, että kuivuvatko ne nopeasti käyttökelvottomiksi jos eivät ole puuterimaisia. -sh-

  ReplyDelete
 3. Nätti paletti :) Mä haaveilen ruskeasta ja violetista paletista... Brownluxen olisin itse asiassa jo ostanutkin, mutta se oli loppu. Säästyi rahat toistaiseksi ;)

  ReplyDelete
 4. Mä oon nyt hankkinut MACin niitä yksittäisiä mattanappeja, ja niille semmoset magneettikotelot. Tosi käteviä. Nää kimallukset mua aina kiehtoo, mutta ei oikein sovi mun luomelle jotenkin.
  -Ani

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…