Skip to main content

MAC Veluxe pearlfusion shadow in "Pinkluxe"


I'm hopless when it comes to MAC... I somehow just bought Veluxe pearlfusion palette in Pinkluxe :D Well, it was lovely ;)

"Five complimentary shades that glide on and blend beautifully for infinite day-to-night looks: Frost white pink, bright frosty pink, deep violet, blackened purple with purple pearl and blackened plum. Matte to highly pearlized finish."

I loved some colors a lot but not all... Not my favorite palette but it's still "good". Color no 3 (violet) was my favorite and it's the biggest in size too, yay! No 5 (blackened plum) was also very nice.

No juu, taidan olla toivoton mitä tulee MACin meikkeihin... Jotenkin vain tämä Veluxe pearlfusion-paletti sävyssä "Pinkluxe" tarttui mukaani ;) No, onhan se toki kaunis!

Paletissa on 5 toisiinsa sointuvaa sävyä. Osa sävyistä on todella kimmeltäviä, tummin taas lähes matta. Keskimmäinen on on hohtava pearl, aivan ihana ja oma suosikikki niin väriltään kuin laadultaankin. Onneksi se on myös kooltaan suurin ;) Sävyt toimivat hyvin niin kosteana kuin kuivanakin, osasta tipahtaa kuivana jonkin verran glitteriä poskillekin.

Sarjassamme "ihan jees", ja keskimmäisen sävyn takia tämä paletti varmaan pysyy jopa käytössä!

  Comments

 1. Tuo on ihana! Mä olen ostanut noita jo kaksi :o Bleuluxen ja Greenluxen. Laatu ei vakuuttanut minuakaan täysin, mutta sävyt <3

  ReplyDelete
 2. Kiva ostos :) Muakin kiinnostaa nuo paletit, mutta tuntuu, että melkein pitäisi livenä nähdä ja testata ihan luomille asti, jotta osaisi päättää, minkä paletin ottaa ja miten ne toimii esim. värillisen paint potin päällä. Toisaalta mietityttää myös, että kuivuvatko ne nopeasti käyttökelvottomiksi jos eivät ole puuterimaisia. -sh-

  ReplyDelete
 3. Nätti paletti :) Mä haaveilen ruskeasta ja violetista paletista... Brownluxen olisin itse asiassa jo ostanutkin, mutta se oli loppu. Säästyi rahat toistaiseksi ;)

  ReplyDelete
 4. Mä oon nyt hankkinut MACin niitä yksittäisiä mattanappeja, ja niille semmoset magneettikotelot. Tosi käteviä. Nää kimallukset mua aina kiehtoo, mutta ei oikein sovi mun luomelle jotenkin.
  -Ani

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …