Saturday, September 14, 2013

MAC Veluxe pearlfusion shadow in "Pinkluxe"


I'm hopless when it comes to MAC... I somehow just bought Veluxe pearlfusion palette in Pinkluxe :D Well, it was lovely ;)

"Five complimentary shades that glide on and blend beautifully for infinite day-to-night looks: Frost white pink, bright frosty pink, deep violet, blackened purple with purple pearl and blackened plum. Matte to highly pearlized finish."

I loved some colors a lot but not all... Not my favorite palette but it's still "good". Color no 3 (violet) was my favorite and it's the biggest in size too, yay! No 5 (blackened plum) was also very nice.

No juu, taidan olla toivoton mitä tulee MACin meikkeihin... Jotenkin vain tämä Veluxe pearlfusion-paletti sävyssä "Pinkluxe" tarttui mukaani ;) No, onhan se toki kaunis!

Paletissa on 5 toisiinsa sointuvaa sävyä. Osa sävyistä on todella kimmeltäviä, tummin taas lähes matta. Keskimmäinen on on hohtava pearl, aivan ihana ja oma suosikikki niin väriltään kuin laadultaankin. Onneksi se on myös kooltaan suurin ;) Sävyt toimivat hyvin niin kosteana kuin kuivanakin, osasta tipahtaa kuivana jonkin verran glitteriä poskillekin.

Sarjassamme "ihan jees", ja keskimmäisen sävyn takia tämä paletti varmaan pysyy jopa käytössä!

  5 comments:

 1. Tuo on ihana! Mä olen ostanut noita jo kaksi :o Bleuluxen ja Greenluxen. Laatu ei vakuuttanut minuakaan täysin, mutta sävyt <3

  ReplyDelete
 2. Kiva ostos :) Muakin kiinnostaa nuo paletit, mutta tuntuu, että melkein pitäisi livenä nähdä ja testata ihan luomille asti, jotta osaisi päättää, minkä paletin ottaa ja miten ne toimii esim. värillisen paint potin päällä. Toisaalta mietityttää myös, että kuivuvatko ne nopeasti käyttökelvottomiksi jos eivät ole puuterimaisia. -sh-

  ReplyDelete
 3. Nätti paletti :) Mä haaveilen ruskeasta ja violetista paletista... Brownluxen olisin itse asiassa jo ostanutkin, mutta se oli loppu. Säästyi rahat toistaiseksi ;)

  ReplyDelete
 4. Mä oon nyt hankkinut MACin niitä yksittäisiä mattanappeja, ja niille semmoset magneettikotelot. Tosi käteviä. Nää kimallukset mua aina kiehtoo, mutta ei oikein sovi mun luomelle jotenkin.
  -Ani

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails