Thursday, September 12, 2013

MAC Mineralize lipstick in "Everyday Diva"


Well, sometimes you just need a red lipstick ;) Everyday Diva is cool and bright red. Mineralize lipsticks are moisturizing and creamy, this is not the most long lasting but feels great on lips!

And the name: Everyday Diva :D Yes, I needed it!

4 comments:

 1. Harmi, että blogissasi ei ole pitkään aikaan näkynyt luonnonkosmetiikka yms. - kaikkia kun ei MAC kiinnosta (eihän sitä edes ole saatavilla täällä...). Kukin tietenkin kirjoittaa blogissaan mitä haluaa ja se on ihan oikein, mutta omalta osaltani seuraaminen taitaa nyt jäädä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, lähinnä MACia/ markettikosmetiikkaa ostan itse ja muuten niitä mitä tulee testiin. Nyt tosin taas menen viikon päästä Saksaan ja sieltä tulee hankittua edullista luonnonkosmetiikkaakin :) Mineraaliluomiväreissä minulla on ehdoton ostokielto... Niitä on liikaa :/

   Delete
  2. Mä kannatan Mac-juttuja!! Liian vähän muutenkin on vaaleaihoisten blogeissa Macia. Tuotteen sävy on kuitenkin niin erilainen NW10-iholla, kuin esim. NC-30:llä tai NC-42:lla. Mekin erotaan sävyiltämme, koska taisit olla kevät ja mä kesä, mutta on tosi kiva katsella meikkejä ja sävyjä suomalaiselle iholle swatchattuna/ meikattuna. Toisaalta kuvat ovat myös luonnollisia eivätkä sellaisia övereitä Barbie- /Bratz-meikkejä, joissa ihosta on tehty tasavärinen ja virheetön ja silmissä on hiukean pitkät ja paksut ripset. Mun läpikuultavasta ja punoittavasta ihosta ei saa ikinä täydellistä enkä ole innostunut ottamaan liimattuja ripsiä saatika ole jo valmiiksi luonnostaan kaunokainen, joten on kiva katsella myös hieman luonnollisempia/"suomalaisempia" kuvia kuin mitä joissakin ulkomaisissa blogeissa näkee. Omassa naamassa kun meikit näyttävät niin erilaisilta kuin esim. jollakin tummaihoisella.
   Tosi hyvältä näyttää muuten tuo ED, jonka päätin olla joskus hankkimatta, argh! Ajattelin, että punaisia multa kyllä löytyy, mutta toisaalta tuo olisi kyllä sellainen, joka lähtee varmaan suht siististi pois eikä ole lounaan jälkeen suttuisen näköinen. Sopii myös ehkä paremmin päivämeikkiin kuin tosi vahva ja pysyvä punainen.
   Onko tuo Viva glam Ru Paul jo Turussa? Miltäs se vaikutti? -sh-

   Delete
 2. I fell in love with the Viva Glam 1 Ru Paul lipstick! It's a really lovely matte red. I can't wait to purchase more of their lipsticks!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails