Skip to main content

MAC Mineralize lipstick in "Everyday Diva"


Well, sometimes you just need a red lipstick ;) Everyday Diva is cool and bright red. Mineralize lipsticks are moisturizing and creamy, this is not the most long lasting but feels great on lips!

And the name: Everyday Diva :D Yes, I needed it!

Comments

 1. Harmi, että blogissasi ei ole pitkään aikaan näkynyt luonnonkosmetiikka yms. - kaikkia kun ei MAC kiinnosta (eihän sitä edes ole saatavilla täällä...). Kukin tietenkin kirjoittaa blogissaan mitä haluaa ja se on ihan oikein, mutta omalta osaltani seuraaminen taitaa nyt jäädä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, lähinnä MACia/ markettikosmetiikkaa ostan itse ja muuten niitä mitä tulee testiin. Nyt tosin taas menen viikon päästä Saksaan ja sieltä tulee hankittua edullista luonnonkosmetiikkaakin :) Mineraaliluomiväreissä minulla on ehdoton ostokielto... Niitä on liikaa :/

   Delete
  2. Mä kannatan Mac-juttuja!! Liian vähän muutenkin on vaaleaihoisten blogeissa Macia. Tuotteen sävy on kuitenkin niin erilainen NW10-iholla, kuin esim. NC-30:llä tai NC-42:lla. Mekin erotaan sävyiltämme, koska taisit olla kevät ja mä kesä, mutta on tosi kiva katsella meikkejä ja sävyjä suomalaiselle iholle swatchattuna/ meikattuna. Toisaalta kuvat ovat myös luonnollisia eivätkä sellaisia övereitä Barbie- /Bratz-meikkejä, joissa ihosta on tehty tasavärinen ja virheetön ja silmissä on hiukean pitkät ja paksut ripset. Mun läpikuultavasta ja punoittavasta ihosta ei saa ikinä täydellistä enkä ole innostunut ottamaan liimattuja ripsiä saatika ole jo valmiiksi luonnostaan kaunokainen, joten on kiva katsella myös hieman luonnollisempia/"suomalaisempia" kuvia kuin mitä joissakin ulkomaisissa blogeissa näkee. Omassa naamassa kun meikit näyttävät niin erilaisilta kuin esim. jollakin tummaihoisella.
   Tosi hyvältä näyttää muuten tuo ED, jonka päätin olla joskus hankkimatta, argh! Ajattelin, että punaisia multa kyllä löytyy, mutta toisaalta tuo olisi kyllä sellainen, joka lähtee varmaan suht siististi pois eikä ole lounaan jälkeen suttuisen näköinen. Sopii myös ehkä paremmin päivämeikkiin kuin tosi vahva ja pysyvä punainen.
   Onko tuo Viva glam Ru Paul jo Turussa? Miltäs se vaikutti? -sh-

   Delete
 2. I fell in love with the Viva Glam 1 Ru Paul lipstick! It's a really lovely matte red. I can't wait to purchase more of their lipsticks!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…