Tuesday, September 10, 2013

MAC "Dynamo" Retro Matte Pro Longwear lip pencil

Retro matte-huulipunat ja -huultenrajauskynät tulevat myyntiin 12.9. (mikäli oikein muistan), sain MACiltä testiini Pro Longwear lip pencilin Dynamo-sävyn. 

MACin kuvaus sävystä on "Bright peony", kaunis ja raikas hieman korallinen pinkki. Pysyvyys on hyvä mutta koostumus hieman kuivahko. Ei haittaa toki ollankaan, kunhan päälle laittaa huulipunaa tai -kiiltoa. Levittyi tasaisesti ja väri oli peittävä.

MAC describes Retro matte pro longwear lips pencil as "bright peony". It's lovely coral-pink, fresh ja flattering color. It's very lasting but felt a bit drying (but with lipstick or lipgloss it was fine). it was easy to apply though and the color was opaque.

DISCLOSURE: PR sample was provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Postauksessa mainittu tuote on PR näyte. Kaikki mielipiteet ovat omiani!


4 comments:

 1. Mielenkiintoista, että lähettivät sulle nimenomaan Dynamon, koska sitä ei olla saatu vielä Suomeen. Mä olisin ostanut sen ulkolaisten blogien swathien perusteella jo heti, kun kokoelma tuli, mutta tuota sävyä ei saatu. Onneksi se on vakituote, joten ehkä sitä vielä kevääksi saadaan jos ei jouluksi. Luulin, että Turkuun ei tullut vielä Retro mattea, joten tyydyin kohtalooni, kun jäin ilman Relentlessly rediä ja All fired uppia, mutta onneksi huomasin sun postaukset ja ehdin vielä saamaan omani. Ei tarvikaan jännittää kuukautta, että tuleeko niitä seuraavassa toimtuksessa lisää.
  Vinkkaa ihmeessä jos teilläpäin näkyy Dynamoa. :) -sh-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Outoa :D Mutta hyvä jos joskus sentään tulee :D

   Delete
 2. Onhan se mahdollista, ettei kuulu Suomi-valikoimaan, mutta koska kaikkia muita sävyjä tuli, niin toivon, että olis vaan moka, ettei saatu Dynamoa. Lähetettiinkö tuo sulle Suomesta vai ulkomailta? -sh-

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails