Skip to main content

MAC "Dynamo" Retro Matte Pro Longwear lip pencil

Retro matte-huulipunat ja -huultenrajauskynät tulevat myyntiin 12.9. (mikäli oikein muistan), sain MACiltä testiini Pro Longwear lip pencilin Dynamo-sävyn. 

MACin kuvaus sävystä on "Bright peony", kaunis ja raikas hieman korallinen pinkki. Pysyvyys on hyvä mutta koostumus hieman kuivahko. Ei haittaa toki ollankaan, kunhan päälle laittaa huulipunaa tai -kiiltoa. Levittyi tasaisesti ja väri oli peittävä.

MAC describes Retro matte pro longwear lips pencil as "bright peony". It's lovely coral-pink, fresh ja flattering color. It's very lasting but felt a bit drying (but with lipstick or lipgloss it was fine). it was easy to apply though and the color was opaque.

DISCLOSURE: PR sample was provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Postauksessa mainittu tuote on PR näyte. Kaikki mielipiteet ovat omiani!


Comments

 1. Mielenkiintoista, että lähettivät sulle nimenomaan Dynamon, koska sitä ei olla saatu vielä Suomeen. Mä olisin ostanut sen ulkolaisten blogien swathien perusteella jo heti, kun kokoelma tuli, mutta tuota sävyä ei saatu. Onneksi se on vakituote, joten ehkä sitä vielä kevääksi saadaan jos ei jouluksi. Luulin, että Turkuun ei tullut vielä Retro mattea, joten tyydyin kohtalooni, kun jäin ilman Relentlessly rediä ja All fired uppia, mutta onneksi huomasin sun postaukset ja ehdin vielä saamaan omani. Ei tarvikaan jännittää kuukautta, että tuleeko niitä seuraavassa toimtuksessa lisää.
  Vinkkaa ihmeessä jos teilläpäin näkyy Dynamoa. :) -sh-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Outoa :D Mutta hyvä jos joskus sentään tulee :D

   Delete
 2. Onhan se mahdollista, ettei kuulu Suomi-valikoimaan, mutta koska kaikkia muita sävyjä tuli, niin toivon, että olis vaan moka, ettei saatu Dynamoa. Lähetettiinkö tuo sulle Suomesta vai ulkomailta? -sh-

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…