Skip to main content

MAC "Sex & the Oyster" Veluxe pearl eye shadow

My favorite colors for this fall seem to be dusty blue, petrol, grey and red. When I swatched MAC Indulge collection I wasn't sure would I like this color as an eye shadow but I loved the name and this was Veluxe pearl (my favorite eye shadow formula). I'm glad I got this, the color is lovely and I didn't have anything like this before :)

MAC describes Sex & the Oyster as "mid-tone greyed blue green". Although this is "Veluxe pearl" the quality was dryer, not as smooth and buttery than Veluxe pearls usually are. But I still loved the color!

I also bought "Deep cravings" eye shadow today, I'll post swatches of it soon!

Nyt syksyllä (vaikka ilmojen puolesta onkin lähinnä vieläkesä ;) olen ihastunut väreissä erityisesti harmaaseen, kirkkaan punaiseen, petrooliin ja savunsiniseen. MACin uudessa Indulge-kokoelmassa olikin ihania syksyisiä sävyjä ja erityisesti tämä harmahtavan sinivihreä "Sex & The Oyster" kiinnosti. Nimikin on kiva :D Koostumuksena oli vielä suosikkini eli Veluxe Pearl. Tämä on kyllä kuivempi, ei niin pehmoinen kuin Veluxe pearlit yleensä... Ihana kuitenkin, sävy on vain niin mieleeni!

Ostin nyt vielä Deep Cravings-luomivärinkin, siitä lisää lähipäivinä!
MAC Shroom, Sex & the Oyster & Legendary Black:

Comments

 1. Kaunis! Tämän olisin itsekin halunnut ko. kokoelmasta, mutta se oli ehditty myydä loppuun. No, onneksi MACilla riittää ihastelun kohteita niin ei haittaa vaikkei kaikkea aina ehtisi saadakaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh, olipas se nopeasti loppuumyyty!

   Delete
  2. Kyllä vaan! En ole ennen huomannut, että ihan noin nopeasti olisivat loppuneet. MAC-fanien määrä on varmaankin lisääntynyt Suomessa. :D

   Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…