Saturday, September 7, 2013

MAC "Sex & the Oyster" Veluxe pearl eye shadow

My favorite colors for this fall seem to be dusty blue, petrol, grey and red. When I swatched MAC Indulge collection I wasn't sure would I like this color as an eye shadow but I loved the name and this was Veluxe pearl (my favorite eye shadow formula). I'm glad I got this, the color is lovely and I didn't have anything like this before :)

MAC describes Sex & the Oyster as "mid-tone greyed blue green". Although this is "Veluxe pearl" the quality was dryer, not as smooth and buttery than Veluxe pearls usually are. But I still loved the color!

I also bought "Deep cravings" eye shadow today, I'll post swatches of it soon!

Nyt syksyllä (vaikka ilmojen puolesta onkin lähinnä vieläkesä ;) olen ihastunut väreissä erityisesti harmaaseen, kirkkaan punaiseen, petrooliin ja savunsiniseen. MACin uudessa Indulge-kokoelmassa olikin ihania syksyisiä sävyjä ja erityisesti tämä harmahtavan sinivihreä "Sex & The Oyster" kiinnosti. Nimikin on kiva :D Koostumuksena oli vielä suosikkini eli Veluxe Pearl. Tämä on kyllä kuivempi, ei niin pehmoinen kuin Veluxe pearlit yleensä... Ihana kuitenkin, sävy on vain niin mieleeni!

Ostin nyt vielä Deep Cravings-luomivärinkin, siitä lisää lähipäivinä!
MAC Shroom, Sex & the Oyster & Legendary Black:

4 comments:

 1. Kaunis! Tämän olisin itsekin halunnut ko. kokoelmasta, mutta se oli ehditty myydä loppuun. No, onneksi MACilla riittää ihastelun kohteita niin ei haittaa vaikkei kaikkea aina ehtisi saadakaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohhoh, olipas se nopeasti loppuumyyty!

   Delete
  2. Kyllä vaan! En ole ennen huomannut, että ihan noin nopeasti olisivat loppuneet. MAC-fanien määrä on varmaankin lisääntynyt Suomessa. :D

   Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails