Skip to main content

Sleek swatches: PPQ Me, Myself & Eye and Oh So Special palettes, Pout Paint & Glossed

Here are the swatches of my new Sleek products. Unfortunately one of the products was missing from the order, it was in the dispatch email (I checked immediately because that product was the one I needed) but not in the invoice I got with the order. Now it's out of stock. I just wish they would have contacted me first or at least answer to my mail (sent 2 weeks ago). It wasn't nice, because the shipping was 9€ :( Some kind discount code would be nice. However the products are excellent and prices cheap.


Laitan nyt nämä swatchit kuitenkin, vaikka kieltämättä vähän ärsyttää kun eivät ole vastanneet 2 viikkoa sitten lähetettyyn meiliini puuttuneesta tuotteesta. Ei sitä toki oltu laskutettukaan mutta lähestyvahvistuksessa se oli ja huonolla tuurilla juuri se tuote, jonka halusin. Kulut ovat vielä 9€/ tilaus eli en sitä uudelleen haluaisi tilata samoilla kuluilla :( Nyt ovat toki loppu varastostakin. Joku alekoodi olisi kyllä kiva...


Sleekin tuotteet ovat kyllä erinomaisia ja todella edullisia, eiköhän niitä tule myöhemminkin taas ostettua. Meikkejä näiden kera laitan ehkä myöhemmin, eivät menneet nyt ihan ykköstestattaviksi ;)

Me, Myself & Eye

Oh so special


Glossed lip gloss SPF 15 "Blasé" 
This feels like Guerlain Terracotta gloss (my review is here): slippery and slick.  The brush is TERRIBLE, too thin, but still possible to use. The color is very lovely & natural, I like it! 5ml/ 4.10€.

Tässä on hieman samaa tuntua kuin Guerlainin Terracotta glossista, hinta toki hieman edullisempi ;) Tuntuu jännältä: jotenkin luistava ja liukas huulen pinnalla. Sivellin on KAMMOTTAVA, aivan liian ohut, mutta saa sentään käytettyä. Väri on todella nätti ja luonnollinen, tykkään! Kokoa 5ml ja hinta 4.10€. En siis tosiaan luksusaplikaattoria odottanutkaan ;)Lip Paint "Pinkini"


"Pout paint is the new ultimate lip pigment that provides a blast of colour in one purse sized tube! The intensely saturated formula provides outstanding colour pay-off in just one tiny speck, and dries to a long lasting satiny finish. With a wide variety of Pout Paints to choose from you can mix up your very own unique shade using a combination of colours, or simply go for one stand out striking pop of color."


This really is "paint"! Must be applied with a brush and the products is super pigmented. I don't know how often I'll use this but no I want the blue one ;) 8ml/ 7€.


Tämä tosiaan on "huulimaalia"! Täytyy laittaa siveltimellä ja pieni määrä riittää, on nimittäin pigmenttistä. Käyttö ei ole helpointa, joten en varmaan kovin usein käytä. Haaveilen tosin jo sinisestä ;) 8 ml/ 7€.Comments

 1. Ollaan kaverin kaa tilattuki Sleekilt juttui. Meillä ei koskaan oo ollu mitään ongelmia. Oon kuullu, et monilla on ollu puuttuvia tuotteita ja huonoa asiakaspalvelua tai lähinnä olematonta asiakaspalvelua. Harmi sinänsä, koska ite on ainakin luomiväripaleteista tykänny tosi paljon.

  ReplyDelete
 2. GREAT swatches! The Oh so special palette is one of my favs! The pout paint looks soo pretty on you. <3 :)

  ReplyDelete
 3. nice haul , the lip gloss is really nice and wearable

  ReplyDelete
 4. wow love the colors, so beautiful and very wearable colors! great review! love your blog! you have a new follower! x Marina

  ReplyDelete
 5. Really Good post! i am in love with the pout paints!!!! wow! amazing colours.

  Nea i sent a email for u, Please read it!!! :)

  Thanks! Jussy

  Kiss!

  ReplyDelete
 6. Hi, there's an award for you on my blog :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…