Skip to main content

Clinique Butter Shine Lipstick 428 "Pink Goddess" & my new eye glasses

A Clinique consultant recommended me this lipstick, when I wanted to have a pink lipstick. At first I thought this was too lame for my taste but after using this a few times, I started to like this a lot! I wouldn't use a lipstick like this on wintertime but it looks very nice with lighter "summer makeup" :)

The formula is "butter shine", feels like a mixture of lip butter & shimmery lip color. The color is sheer and shimmery rosy pink, not sticky. Feels moisturizing and the packaging is stylish.


Clinique konsulentti suositteli minulle tätä huulipunaa, kun etsin itselleni uutta vaaleanpunaista huulipunaa kesäksi. Aluksi pidin tätä virheostoksena, tuntui liian laimealta sävyltä makuuni, mutta pari päivää käytettyäni ihastuin sävyynkin :) On tosiaan ruusuisen vaaleanpunainen, tyylikäs sävy, ja sopii loistavasti hillityn kesämeikin seuraksi! Talvella en tällaisesta punasta tykkäisi alkuunkaan.


Koostumus on tosiaan "butter shine", tuntuu huulirasvan ja hohtavan huulipunan sekoitukselta. Väri on läpikuultava ja kimaltava (ulkonäöltään huulikiiltomainen), ei tahmainen. Todella kosteuttavan tuntuinen ja pakkaus on tyylikäs.

I also bought new eye glasses (Karen Millen) & sunglasses (Red or Dead)  from Specsavers. I really like these!

Ihastuin myös pojalle laseja hakiessani nähin Karen Millenin pokiin ja tuli sitten hankittua itsellekin uudet rillit :D Itse asiassa uusia aurinkolaseja voimakkuuksilla lähinnä tarvitsin mutta samaan hintaan sai kahdet, joten... Specsaversilta (Turku Yliopistonkatu) tuttuun tapaan ovat, minulla on linsseissä paljon sylinteriä ("yli varastovoimakkuuksien") ja tuolla eivät ota siitä mitään extramaksuja. Molemmat yhteishintaan 279€ (sis. silmälasissa ohennetut, heijastamattomat ja kovapintaiset linssit, aurinkolaseissa vain kova pinnoitus tms). Äidin mielestä näytän ihan Mikko Herraselta aurinkolaseissani mutta eipä haittaa, Mikko on niin söpö :D


Karen Millen

Red or Dead

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…