Skip to main content

Clinique Butter Shine Lipstick 428 "Pink Goddess" & my new eye glasses

A Clinique consultant recommended me this lipstick, when I wanted to have a pink lipstick. At first I thought this was too lame for my taste but after using this a few times, I started to like this a lot! I wouldn't use a lipstick like this on wintertime but it looks very nice with lighter "summer makeup" :)

The formula is "butter shine", feels like a mixture of lip butter & shimmery lip color. The color is sheer and shimmery rosy pink, not sticky. Feels moisturizing and the packaging is stylish.


Clinique konsulentti suositteli minulle tätä huulipunaa, kun etsin itselleni uutta vaaleanpunaista huulipunaa kesäksi. Aluksi pidin tätä virheostoksena, tuntui liian laimealta sävyltä makuuni, mutta pari päivää käytettyäni ihastuin sävyynkin :) On tosiaan ruusuisen vaaleanpunainen, tyylikäs sävy, ja sopii loistavasti hillityn kesämeikin seuraksi! Talvella en tällaisesta punasta tykkäisi alkuunkaan.


Koostumus on tosiaan "butter shine", tuntuu huulirasvan ja hohtavan huulipunan sekoitukselta. Väri on läpikuultava ja kimaltava (ulkonäöltään huulikiiltomainen), ei tahmainen. Todella kosteuttavan tuntuinen ja pakkaus on tyylikäs.

I also bought new eye glasses (Karen Millen) & sunglasses (Red or Dead)  from Specsavers. I really like these!

Ihastuin myös pojalle laseja hakiessani nähin Karen Millenin pokiin ja tuli sitten hankittua itsellekin uudet rillit :D Itse asiassa uusia aurinkolaseja voimakkuuksilla lähinnä tarvitsin mutta samaan hintaan sai kahdet, joten... Specsaversilta (Turku Yliopistonkatu) tuttuun tapaan ovat, minulla on linsseissä paljon sylinteriä ("yli varastovoimakkuuksien") ja tuolla eivät ota siitä mitään extramaksuja. Molemmat yhteishintaan 279€ (sis. silmälasissa ohennetut, heijastamattomat ja kovapintaiset linssit, aurinkolaseissa vain kova pinnoitus tms). Äidin mielestä näytän ihan Mikko Herraselta aurinkolaseissani mutta eipä haittaa, Mikko on niin söpö :D


Karen Millen

Red or Dead

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…