Tuesday, July 10, 2012

Clinique Butter Shine Lipstick 428 "Pink Goddess" & my new eye glasses

A Clinique consultant recommended me this lipstick, when I wanted to have a pink lipstick. At first I thought this was too lame for my taste but after using this a few times, I started to like this a lot! I wouldn't use a lipstick like this on wintertime but it looks very nice with lighter "summer makeup" :)

The formula is "butter shine", feels like a mixture of lip butter & shimmery lip color. The color is sheer and shimmery rosy pink, not sticky. Feels moisturizing and the packaging is stylish.


Clinique konsulentti suositteli minulle tätä huulipunaa, kun etsin itselleni uutta vaaleanpunaista huulipunaa kesäksi. Aluksi pidin tätä virheostoksena, tuntui liian laimealta sävyltä makuuni, mutta pari päivää käytettyäni ihastuin sävyynkin :) On tosiaan ruusuisen vaaleanpunainen, tyylikäs sävy, ja sopii loistavasti hillityn kesämeikin seuraksi! Talvella en tällaisesta punasta tykkäisi alkuunkaan.


Koostumus on tosiaan "butter shine", tuntuu huulirasvan ja hohtavan huulipunan sekoitukselta. Väri on läpikuultava ja kimaltava (ulkonäöltään huulikiiltomainen), ei tahmainen. Todella kosteuttavan tuntuinen ja pakkaus on tyylikäs.

I also bought new eye glasses (Karen Millen) & sunglasses (Red or Dead)  from Specsavers. I really like these!

Ihastuin myös pojalle laseja hakiessani nähin Karen Millenin pokiin ja tuli sitten hankittua itsellekin uudet rillit :D Itse asiassa uusia aurinkolaseja voimakkuuksilla lähinnä tarvitsin mutta samaan hintaan sai kahdet, joten... Specsaversilta (Turku Yliopistonkatu) tuttuun tapaan ovat, minulla on linsseissä paljon sylinteriä ("yli varastovoimakkuuksien") ja tuolla eivät ota siitä mitään extramaksuja. Molemmat yhteishintaan 279€ (sis. silmälasissa ohennetut, heijastamattomat ja kovapintaiset linssit, aurinkolaseissa vain kova pinnoitus tms). Äidin mielestä näytän ihan Mikko Herraselta aurinkolaseissani mutta eipä haittaa, Mikko on niin söpö :D


Karen Millen

Red or Dead

1 comment:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails