Saturday, July 21, 2012

Dior Rosy Glow blush 001 Petal

I got this product as a present from my mom :) Rosy Glow blush is a part of Dior's amazing spring collection (I bought Garden Pastels palette myself earlier). I swatched Rosy Glow on my hand then but it felt terrible: chalky, too light, too dusty... Yuck. In a pan it looks very light, cool, fuchsia pink.

But on cheeks, this is so nice! Not at all too light or chalky. I LOVE it! Rosy glow describes this so well. At least on my skin this really adapts to my skin tone. Wow. Smells of roses (but I prefer unscented makeup), the brush is very nice!

This product is in permanent collection :)

"ROSY GLOW reacts with the moisture in each skin type, giving a delicious and subtle blush to the cheeks. When applied, the initially fresh, light colour develops into a rosy blush to suit each individual complexion, for an ultra-natural, tailor-made healthy glow that lasts all day."


Sain tämän myöhästyneenä synttärilahjana äidiltäni, hän osti sen laivalta :) Rosy Glow julkaistiin Diorin ihanassa kevätkokoelmassa (Garden Pastels paletti minulle jo onkin ja sitä olen paljon käyttänyt). Testasin Rosy Glow jo silloin kädelleni ja vaikutti järkyttävän kamalalta: jauhoinen, pöllyävä, liian vaalea... Pannussa näyttää vaalealta kylmältä fuksiapinkiltä. Viileyskään ei minua estäisi (ihoni on neutraali) mutta sävy tuntui lähes kalkkisen vaalealta. Yök.


Mutta iholla, tämähän muuttuu ihan täysin! Ei yhtään kalkkinen sävy vaan kaunis ruusuinen hohde (tuote myös tuoksuu ruusulta), tummenee siis selvästi ihollani. Tämän tosiaan pitäisi muuttua oman ihon mukaan, en tiedä toimiiko kaikilla mutta minulla ainakin :) Ihana sävy kertakaikkiaan! Mukana tuleva sivellinkin on laadukas ja toimiva.


En yhtään ihmettele, että tuote on saanut hyviä arvosteluja! Tuote ei siis ole sesonkituote vaan pysyy Diorin valikoimissa. 
6 comments:

 1. It looks fantastic on you :)

  ReplyDelete
 2. That's a really nice pink on you.

  ReplyDelete
 3. Dior kyllä osaa ,) Siskoni pelästyi tuota samaa ilmiötä, mutta on ihan ostettu ,)
  ps. oletko miettinyt tuota sanavahvistuksen poistamista? Itse ainakin sain sen käytöstä sellaista negatiivista palautetulvaa, että otin pois. Moni ei jaksa kommentoida juuri sen vuoksi nimittäin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Poistin sen, tai ainakin toivottavasti onnistuin :) Jouduin spämmin takia ottamaan moderoinnin enivei käyttöön eli tuo on nyt aika turhakin.

   Delete
 4. swatchissa: hui!
  poskilla: ihana! Todella imarteleva sävy

  Kommenttiboksien sanavahvistuksista on tosiaankin tullut tosi haastavia, eikä niistä sanaväkkäröistä tahdo saada parhaalla tahdollakaan selvää.


  t:silli

  ReplyDelete
 5. Good to know it's permament, not LE. I've got it, and my first impressions were the same as yours.
  Soo pretty but it's easy to overdo it, hence you have to wait few secs to change it's colour, but it works!
  Yeah it smells roses, I do agree it's absolutely useless, but maybe it's to get the "luxury feeling".

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails