Skip to main content

iHerb: Larenim mineral eye shadows (Muse, Envy, Supernatural & Bedazzle)

Yay! iHerb sells now also Larenim mineral makeup :D The international shipping is too high (nearly 20 USD) but now these can be bought from iHerb too (shipping 4-6 USD).

I wanted to test some lighter eye shadow colors (blue Muse, green Envy, golden yellow Supernatural & lilac Bedazzle) and I used these with MAC Legendary Black eyeshadow in my EOTDs.

I really liked the quality and Supernatural was SO pigmented! I swatched bareMinerals Envy eyeshadow in a shop and it looked exactly like Larenim Envy.

6.83 USD, 2 g.


Jipii! iHerb myy Larenim-mineraalimeikkejä :D olen halunnut testata niitä mutta 20 USD postikulut ovat kyllä liikaa, nyt ne saa iHerbin 4-6 USD kuluilla.


Testiin lähti neljä vaaleaa sävyä (sininen Muse, vihreä Envy, kullankeltainen Supernatural ja lila Bedazzle) ja testasin niitä kaikkia meikkikuvissa MAC Legandary Black-luomivärin seurana.


Laatu oli oikein hyvä ja erityisesti Supernatural oli käsittämätöömän hyvin peittävä. Erittäin hyväpigmenttinen, sanoisin :) Kicksissä ohimennen testasin Bare Mineralsin Envyä kädelleni ja on kyllä vähintäänkin erittäin lähellä Lareminin Envyä. Vihreä Envy ja lila Bedazzle olivat kauniita ja muuttivat hieman sävyään valon mukaan. Bedazzlessa on viileä hohde mutta yllätyksekseni pidin siitä silti paljon :D


Hinta 6.83 USD/ 2 g iHerbissä.

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse
Larenim Envy & MAC Legendary Black:
Larenim Muse &  MAC Legendary Black:
Larenim Bedazzle & MAC Legendary Black:Larenim Supernatural & MAC Legendary Black:


Have you ever tested Larenim? Any recommendations? :)
My iHerb discount code (-5 USD from your first order) is BAC791

Comments

 1. I am in love with Bedazzle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's your color definitely :D I love the cool flash in it.

   Delete
 2. I have a number of Larinem eyeshadows... my favorites are Bedazzle, Bewitched Sand, Love Child, and Scale of Dragon.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…