Skip to main content

iHerb: Larenim mineral eye shadows (Muse, Envy, Supernatural & Bedazzle)

Yay! iHerb sells now also Larenim mineral makeup :D The international shipping is too high (nearly 20 USD) but now these can be bought from iHerb too (shipping 4-6 USD).

I wanted to test some lighter eye shadow colors (blue Muse, green Envy, golden yellow Supernatural & lilac Bedazzle) and I used these with MAC Legendary Black eyeshadow in my EOTDs.

I really liked the quality and Supernatural was SO pigmented! I swatched bareMinerals Envy eyeshadow in a shop and it looked exactly like Larenim Envy.

6.83 USD, 2 g.


Jipii! iHerb myy Larenim-mineraalimeikkejä :D olen halunnut testata niitä mutta 20 USD postikulut ovat kyllä liikaa, nyt ne saa iHerbin 4-6 USD kuluilla.


Testiin lähti neljä vaaleaa sävyä (sininen Muse, vihreä Envy, kullankeltainen Supernatural ja lila Bedazzle) ja testasin niitä kaikkia meikkikuvissa MAC Legandary Black-luomivärin seurana.


Laatu oli oikein hyvä ja erityisesti Supernatural oli käsittämätöömän hyvin peittävä. Erittäin hyväpigmenttinen, sanoisin :) Kicksissä ohimennen testasin Bare Mineralsin Envyä kädelleni ja on kyllä vähintäänkin erittäin lähellä Lareminin Envyä. Vihreä Envy ja lila Bedazzle olivat kauniita ja muuttivat hieman sävyään valon mukaan. Bedazzlessa on viileä hohde mutta yllätyksekseni pidin siitä silti paljon :D


Hinta 6.83 USD/ 2 g iHerbissä.

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse

Bedazzle, Envy, Supernatural, Muse
Larenim Envy & MAC Legendary Black:
Larenim Muse &  MAC Legendary Black:
Larenim Bedazzle & MAC Legendary Black:Larenim Supernatural & MAC Legendary Black:


Have you ever tested Larenim? Any recommendations? :)
My iHerb discount code (-5 USD from your first order) is BAC791

Comments

 1. I am in love with Bedazzle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's your color definitely :D I love the cool flash in it.

   Delete
 2. I have a number of Larinem eyeshadows... my favorites are Bedazzle, Bewitched Sand, Love Child, and Scale of Dragon.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…