Sunday, July 8, 2012

iHerb: Physicians Formula Cashmere Wear bronzerWell, I do have too many bronzers already... But this Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer looked too cute :P And it really is a good bronzer! Soft, smooth and nicely pigmented. It's shimmery but not too much. The brush is once again useless but the packaging looks lovely, like Urban Decay's velvety cases  :) I bought the darker shade (works nicely on light to medium skin tones at least), there is also "light bronzer" available for pale skins.


Aurinkopuutereita on nyt kertynyt jo ihan liikaa mutta tuleehan niitä käytettyä kuitenkin päivittäin... Tämä  Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer  näyttää aivan ihanalta! Ja on vielä oikein hyväkin :) Pakkaus on supersuloinen, Urban Decayn tyyppinen "samettirasia", ja kannessa roikkuu kullanvärinen pieni tupsu. Mukana on pieni sivellin, joka on aivan surkea. Itse ostin tämän tummemamman sävyn "Bronzer" (ei ole liian tumma minulle) mutta tarjolla on myös "Light Bronzer" oikein vaaleille ihoille. Laatu on pehmoinen ja sopivan pigmenttinen. Hohtoa on mukana mutta ei kuitenkaan liikaa. Sävy on hyvä, ei yhtään oranssi.


Inci: Talc. Mica. Octyldodecyl Stearoyl Stearate. Silica. Dimethicone. Zinc Stearate. Capryloyl Glycine. Undecylenoyl Glycine. Sodium Hyaluronate. Hydrolyzed Wool. Nylon-12. Dimethiconol. Lauroyl Lysine. May Contain: Iron Oxides. Titanium Dioxide. 


Price 13.39 @iHerb
1 comment:

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails