Skip to main content

iHerb: Physicians Formula Cashmere Wear bronzerWell, I do have too many bronzers already... But this Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer looked too cute :P And it really is a good bronzer! Soft, smooth and nicely pigmented. It's shimmery but not too much. The brush is once again useless but the packaging looks lovely, like Urban Decay's velvety cases  :) I bought the darker shade (works nicely on light to medium skin tones at least), there is also "light bronzer" available for pale skins.


Aurinkopuutereita on nyt kertynyt jo ihan liikaa mutta tuleehan niitä käytettyä kuitenkin päivittäin... Tämä  Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer  näyttää aivan ihanalta! Ja on vielä oikein hyväkin :) Pakkaus on supersuloinen, Urban Decayn tyyppinen "samettirasia", ja kannessa roikkuu kullanvärinen pieni tupsu. Mukana on pieni sivellin, joka on aivan surkea. Itse ostin tämän tummemamman sävyn "Bronzer" (ei ole liian tumma minulle) mutta tarjolla on myös "Light Bronzer" oikein vaaleille ihoille. Laatu on pehmoinen ja sopivan pigmenttinen. Hohtoa on mukana mutta ei kuitenkaan liikaa. Sävy on hyvä, ei yhtään oranssi.


Inci: Talc. Mica. Octyldodecyl Stearoyl Stearate. Silica. Dimethicone. Zinc Stearate. Capryloyl Glycine. Undecylenoyl Glycine. Sodium Hyaluronate. Hydrolyzed Wool. Nylon-12. Dimethiconol. Lauroyl Lysine. May Contain: Iron Oxides. Titanium Dioxide. 


Price 13.39 @iHerb
Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…