Skip to main content

iHerb: Physicians Formula Cashmere Wear bronzerWell, I do have too many bronzers already... But this Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer looked too cute :P And it really is a good bronzer! Soft, smooth and nicely pigmented. It's shimmery but not too much. The brush is once again useless but the packaging looks lovely, like Urban Decay's velvety cases  :) I bought the darker shade (works nicely on light to medium skin tones at least), there is also "light bronzer" available for pale skins.


Aurinkopuutereita on nyt kertynyt jo ihan liikaa mutta tuleehan niitä käytettyä kuitenkin päivittäin... Tämä  Physicians Formula Cashmere Wear Bronzer  näyttää aivan ihanalta! Ja on vielä oikein hyväkin :) Pakkaus on supersuloinen, Urban Decayn tyyppinen "samettirasia", ja kannessa roikkuu kullanvärinen pieni tupsu. Mukana on pieni sivellin, joka on aivan surkea. Itse ostin tämän tummemamman sävyn "Bronzer" (ei ole liian tumma minulle) mutta tarjolla on myös "Light Bronzer" oikein vaaleille ihoille. Laatu on pehmoinen ja sopivan pigmenttinen. Hohtoa on mukana mutta ei kuitenkaan liikaa. Sävy on hyvä, ei yhtään oranssi.


Inci: Talc. Mica. Octyldodecyl Stearoyl Stearate. Silica. Dimethicone. Zinc Stearate. Capryloyl Glycine. Undecylenoyl Glycine. Sodium Hyaluronate. Hydrolyzed Wool. Nylon-12. Dimethiconol. Lauroyl Lysine. May Contain: Iron Oxides. Titanium Dioxide. 


Price 13.39 @iHerb
Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…