Skip to main content

Liikunnan iloa ja uusia jumppatarvikkeita


Postailen nyt hieman harvemmin, helmikuun lopussa iskenyt liikuntainnostus on nimittäin vienyt ihan mennessään :D Paino on tippunut tässä ajassa noin 4 kg mutta tuo ei kerro mitään muutoksen suuruudesta. Vaikka kehonkoostumusmittauksiin ei suinkaan täysin kannata luottaa, on samalla laitteella tehdyssä mittauksessa jo huimat erot. Ja syytä onkin olla! Luusto-lihasprosenttini oli enää normaalin alarajalla, jotenkin luulin olevani edes "ihan ok kunnossa". Vanhoja kuvia ei ole juuri näyttää, sattuneesta syystä ;) Vielä vähän rasvaa pois, niin mii sou häpi! Bonuksena kipeä selkäni (paha skolioosi) ei vaivaa enää yhtään. Alan olla jo siinä iässä, että jotain oli syytä tehdä.


Tässä kuitenkin muutamia uusia hankintojani. Suurin osa urheiluvaatteistani on Casallilta. Laatu on erinomainen, tykkään malleista ja hinta on kohtuullinen. Lisäksi hiukan tulee hankittua Zumbashopista (www.zumbashop.fi). Zumba Wearin koot ovat pienehköt ja laatu kiva, ei Casallin luokkaa kuitenkaan. Värikkäästä pitävälle Zumbashop on aarreaitta :D
Glow- spagettitoppiGlow- cargocaprit

www.casall.com

www.casall.com

www.casall.com


Ja sitten ihan_paras juomapullo Contigolta! Nappia painamalla venttiili aukeaa ja juomaa voi kulauttaa suuhunsa. Entinen CamelBakini oli toki hyvä mutta sitä pitää imeä. Se ei ole kovin hauskaa esim. Combatissa, kun ei henki kulje kunnolla ;D Contigoa tuo maahan Heirol (myymälä Turussa Kauppiaskadulla), myynnissä olen nähnyt myös Stockmannilla. Kokoja on tarjolla monta, itselläni on suurin (n. 750 ml). Tarkkaa hinta en nyt tähän voi laittaa, sain tämän ihanuuden lahjaksi.

Nea <3 Contigo!Pumpuli tutkii pulloa

Pullossa on sisällä vesipisaroita, käytössä päivittäin :)
Ja tässä lemppari proteiinipatukkani, treenien jälkeen tätä niin ei tarvitse syödä liikaa :D
Comments

 1. Itsekin olen viimeaikoina innostunut liikunnasta aivan uudella tavalla! Kehonkoostumusmittauksessa paljastui, että kaikki muu on kunnossa, mutta rasvaprosenttia voisi pudottaa 3-4 prosenttiyksikköä, jotta oltaisiin ihannetilanteessa.

  H&M:n jumppavaatteet ovat osoittautuneet yllättävän laadukkaiksi ja mukaviksi, budjettirajoitteiselle varsin mukavan hintaisiakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Minullakin on H&M:ltä varsinkin housuja :)

   Delete
 2. Mulla taas kaikki jumppavaatteet on Nikea :D Muuta en enää huoli, Niken tekninen materiaali on aivan huippu ja myöskin sekä housujen/shortsien että toppien leikkaukset mun vartalolle sopivia. Mulla pitää nimittäin olla tiukat vaatteet yllä, muuten ei tuu treenistä mitään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmaan tiukat vaatteet innostavat enemmän, kun olen saanut hieman vielä tiivistettyä tätä kroppaa ;) Nyt löysät ovat vielä jees! Topeista en voi harkitakaan sellaisia, jossa on liiviosa kiinni. Ne kun ovat aivan liian pienet :D Niken laatu on kyllä hyvä ja nuorempana ja hoikempana niitä käytinkin paljon. Toivottavasti siis vielä joskus... :D

   Delete
 3. Täytyis itekki keksiä joku juttu, että saisin innostuttua liikunnasta, on se senverran kuitenkin tärkeä juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lääkäri sanoi minulle tuon selän takia jo ihan suoraan ja sitten vielä se kehonkoostumusmittaus... Tavoite oli 2x viikko mutta jäin koukkuun, nyt käyn salilla (terveenä) 5-6x viikko :D Olin NIIN sohvaperuna, että tuntuu kyllä uskomattomalta! :D

   Delete
 4. Funny enough, Contigo in Portuguese means "With You" ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…