Friday, July 27, 2012

Liikunnan iloa ja uusia jumppatarvikkeita


Postailen nyt hieman harvemmin, helmikuun lopussa iskenyt liikuntainnostus on nimittäin vienyt ihan mennessään :D Paino on tippunut tässä ajassa noin 4 kg mutta tuo ei kerro mitään muutoksen suuruudesta. Vaikka kehonkoostumusmittauksiin ei suinkaan täysin kannata luottaa, on samalla laitteella tehdyssä mittauksessa jo huimat erot. Ja syytä onkin olla! Luusto-lihasprosenttini oli enää normaalin alarajalla, jotenkin luulin olevani edes "ihan ok kunnossa". Vanhoja kuvia ei ole juuri näyttää, sattuneesta syystä ;) Vielä vähän rasvaa pois, niin mii sou häpi! Bonuksena kipeä selkäni (paha skolioosi) ei vaivaa enää yhtään. Alan olla jo siinä iässä, että jotain oli syytä tehdä.


Tässä kuitenkin muutamia uusia hankintojani. Suurin osa urheiluvaatteistani on Casallilta. Laatu on erinomainen, tykkään malleista ja hinta on kohtuullinen. Lisäksi hiukan tulee hankittua Zumbashopista (www.zumbashop.fi). Zumba Wearin koot ovat pienehköt ja laatu kiva, ei Casallin luokkaa kuitenkaan. Värikkäästä pitävälle Zumbashop on aarreaitta :D
Glow- spagettitoppiGlow- cargocaprit

www.casall.com

www.casall.com

www.casall.com


Ja sitten ihan_paras juomapullo Contigolta! Nappia painamalla venttiili aukeaa ja juomaa voi kulauttaa suuhunsa. Entinen CamelBakini oli toki hyvä mutta sitä pitää imeä. Se ei ole kovin hauskaa esim. Combatissa, kun ei henki kulje kunnolla ;D Contigoa tuo maahan Heirol (myymälä Turussa Kauppiaskadulla), myynnissä olen nähnyt myös Stockmannilla. Kokoja on tarjolla monta, itselläni on suurin (n. 750 ml). Tarkkaa hinta en nyt tähän voi laittaa, sain tämän ihanuuden lahjaksi.

Nea <3 Contigo!Pumpuli tutkii pulloa

Pullossa on sisällä vesipisaroita, käytössä päivittäin :)
Ja tässä lemppari proteiinipatukkani, treenien jälkeen tätä niin ei tarvitse syödä liikaa :D
7 comments:

 1. Itsekin olen viimeaikoina innostunut liikunnasta aivan uudella tavalla! Kehonkoostumusmittauksessa paljastui, että kaikki muu on kunnossa, mutta rasvaprosenttia voisi pudottaa 3-4 prosenttiyksikköä, jotta oltaisiin ihannetilanteessa.

  H&M:n jumppavaatteet ovat osoittautuneet yllättävän laadukkaiksi ja mukaviksi, budjettirajoitteiselle varsin mukavan hintaisiakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Minullakin on H&M:ltä varsinkin housuja :)

   Delete
 2. Mulla taas kaikki jumppavaatteet on Nikea :D Muuta en enää huoli, Niken tekninen materiaali on aivan huippu ja myöskin sekä housujen/shortsien että toppien leikkaukset mun vartalolle sopivia. Mulla pitää nimittäin olla tiukat vaatteet yllä, muuten ei tuu treenistä mitään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmaan tiukat vaatteet innostavat enemmän, kun olen saanut hieman vielä tiivistettyä tätä kroppaa ;) Nyt löysät ovat vielä jees! Topeista en voi harkitakaan sellaisia, jossa on liiviosa kiinni. Ne kun ovat aivan liian pienet :D Niken laatu on kyllä hyvä ja nuorempana ja hoikempana niitä käytinkin paljon. Toivottavasti siis vielä joskus... :D

   Delete
 3. Täytyis itekki keksiä joku juttu, että saisin innostuttua liikunnasta, on se senverran kuitenkin tärkeä juttu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lääkäri sanoi minulle tuon selän takia jo ihan suoraan ja sitten vielä se kehonkoostumusmittaus... Tavoite oli 2x viikko mutta jäin koukkuun, nyt käyn salilla (terveenä) 5-6x viikko :D Olin NIIN sohvaperuna, että tuntuu kyllä uskomattomalta! :D

   Delete
 4. Funny enough, Contigo in Portuguese means "With You" ;)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails