Skip to main content

A few products from Silk Naturals

Aww, once again very nice company! I've been customer of Silk Naturals for many years already. This company is owned by Karen and Karen husband is from Finland :D

Olen ollut Silk Naturalsin asiakas jo vuosia ja tuotteet ovat todellakin ihania! Asiakaspalvelukin pelaa ja Karen vastailee aina jopa värikyselyihinikin. Karenin mies on muuten kotoisin Suomesta :D
Silk Naturals is famous for its lip products and I really like those too. I use Black Label lip balm when my lips are very dry, it's just feels so good and moisturizing. I found the scent of Devil's Food Cake too strong at first but now I really love it and I have already finished one tube. They have also unscented one but I just liked to use this delicious smelling one more often :D

Ingredients: Certified Organic Castor, Jojoba, and Avocado oils, Shea Butter, Passionfruit, Cranberry and Camellia Oils, Apricot Wax, Beeswax, Candelilla Wax, Carnuaba Wax, Natural Vanilla Infused coconut oil.

This time I wanted to test Lip Lubes too, the scent of Bad Girl is green apple. This is very nice too and there are many nice scents to choose from. It's very smooth and melts to the lips. One option who those who miss Aromameigh's Aromabalms!

Ingredients: Castor, Jojoba, Avocado, and Apricot Kernel oils, Beeswax, Candelilla Wax, Grapeseed Oil, Hempseed Oil, Cranberry Seed Oil, Carnuaba Wax. Flavor- stevia with organic extra virgin coconut oil, and flavor/essential oils

Silk Naturals on mineraalipiireissä hyvin pidetty varsinkin huulituotteidensa takia ja hyviähän nämä tosiaan ovat. Black Label-huulirasvaa käytän yleensä iltaisin ja säännöllisestä talvella, hoitaa todella mukavasti huulia. Alkuun pidin Devil's Food Caken tuoksua aivan liian vahvana mutta jotenkin vain hullaannuin lopulta suklaakakkumaiseen tuoksuun :D Yhden käytin loppuun ja uusi toki piti saada tilalle. Minulla on myös tuoksuton versio tästä mutta sitä en käytä yhtään niin usein.


Halusin testata tällä kertaa myös uudemmat Lip Lubet, valitsin tuoksuksi Bad Girlin (vihreä omena). Oikein ihana on tämäkin, ei ihan niin hoitava kuin Black label mutta aivan riittävä tämäkin! Koostumus on sileä ja oikein sulaa huulille, tykkään :D Tuoksuja on tarjolla useita.
There were also nice new color for Black Label lippies, Best Friends. I found the other older colors too dark, so this is my first Black Label lip color, and I like it a lot. The color is nice coral-pink, lovely shade for summer.

Ordering Kisser Slicker in Gleaming (gold) was a mistake... I signed in just before paying and this was already in the cart :D Looks nice over other lip colors, alone it was a bit too light & yellow for me.

Black Label-huulipunaan oli tullut uusi vaaleampi sävy, Best Friends, ja halusin testata senkin. En ole näitä aiemmin ostanut, koska värit ovat tuntuneet liian tummilta makuuni. Tämä sävy onkin ihana, kiva korallipinkki sävy kesään :)


Toinen sävy, Gleaming (kulta), tulikin vahingossa... Kirjauduin sisään vasta juuri ennen maksua ja niinpä tämä vahingossa livahti vanhasta ostoskorista mukaan. Yksinään tämä on liian vaalean ja kellertävä, toisen huulipunan päällä onneksi oiekin kiva.
I also bought 2 eyeshadows and these are both very pretty! I like the new "less neutral" colors Silk Natural offers :)

Pitkästä aikaa hankin myös muutaman luomivärin, uudet sävyt olivat niin herkulliset!
Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…