Thursday, May 13, 2010

Ole Hyvä (Be Good) shampoosOle Hyvä (Be Good) is a Finnish ecological cosmetics brand and they have now reformulated their shampoos. I had a few older ones, those were ok but too watery... I had to try these new ones, because the scents sounded just too delicious:

-chocolate, coffee & coconut
-sea buckthorn, cloudberry & orange
-cranberry, rooibos & Ginger (this smells of eucalyptus, not cranberry :/)

Unfortunately these were very watery too and made my hair feel like it has been soaked with salt water... But after good conditioner (Giovanni 50:50) my hair felt much better and had a lot of volume :) I will buy some more later but I'd still recommend these only if you really want ecological shampoo.

Ole Hyvä products are made with ecological electricity and the bottles can be refilled in the shops, the price will be 40% cheaper than a new one.

Äiti halusi lisää shampoota, joten oli hyvä syy käydä katsastamassa uutuuksia ;) Shampoita ostan yleensä kerralla useampia ja jossain vaiheessa huomaan, että kaikki onkin loppuneet. Innostun siis sesongeittain, ilmeisesti.

Ruohonjuuresta löytyi nämä uudet ihanat Ole Hyvä-shampoot, en voinut vastustaa näitä herkullisen kuuloisia tuoksuja.
Testasin aikoinaan myös vanhoja Ole Hyvä-shampoita mutta ne olivat turhan vetisiä, eivätkä jääneet pysyvään käyttöön. Uudet ovat valitettavan vetisiä myös (hankala saada tukkaan asti) ja tarvitsen määrältään paljon enemmän kuin muita shampoitani. Tukka tuli jäi ensin takkuiseksi pesun jälkeen, vähän kuin suolaveden jäljiltä. Nyt hiukset ovat tainneet tottua tähän ja takkuuntumista ei enää esiinny, varsinkan kun en suuremmin pituuksiin hiero. Hoitoaineen (Giovanni 50:50 balanced tai Alverde) jälkeen hiukset olivat puhtaat, mukavan tuntuiset ja pysyivät ilmavina. Saatan jopa ostaa näitä jatkossa, varsinkin Vihreä tee-Ginseng-Lakristi kuulostaa houkuttelevalta :D En kuitenkaan suosittele näitä ellet ehdottomasti halua ekologista shampoota... Nämä kuitenkin poikkeavat melkoisesti tavallisesta (hyvin vaahtovasta ja "tiivistetymmästä") shampoosta. edit: Itse tosiaan näihin lopulta ihastuin ja hankin lisääkin, hiukset ovat vain niin ihanan ilmavat ja puhtaat käytön jälkeen!

Pulloja voi täyttää myyjäliikkeissä, hinnan pitäisi olla 40% halvempi kuin uuden. Tuotteet on jopa valmistettu eko-sähköllä :)
Hinta Ruohonjuuressa on 6,05€ Toukokuun tarjoushinta on 5,44€.

Ruohonjuuresta löytyi vasta shampoot, muita tuotteita tulossa myöhemmin. Varsinkin vartalovoide kiinnostaa. Hoitoaineet varmaan jätän suosiolla väliin, vanhat eivät ainakaan riittäneet hiuksilleni alkuunkaan.
Täältä voit kurkata tulevia tuotteita.


Tyrni-hilla-appelsiini ohuille ja kuiville hiuksille. Ihana tuoksu!


Suklaa-kahvi-kookos kuiville ja elottomille hiuksille. Tästä tuoksusta moni pitää, en siitä itse kovasti välittänyt. Tämän hankinkin itse asiassa mieheni käyttöön :)


Karpalo-rooibos-inkivääri kaikille hiuslaaduille. Tuoksuu eucalyptuksleta, en oli todellakaan ostanut jos sen olisin tajunnut... Rakastan kaikkea karpalon tuoksuista, en siis todellakaan tätä, vaikka ihan kiva muuten olikin.

Thank you for reading & commenting :)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails