Skip to main content

SJP NYC perfumeThe first perfume EVER I've bought without smelling it first ;) I bought this from airplane and I don't even know why I bought it from Finnair, because their service after sales was terrible (=non-existent) when I had a problem with a product I bought last year :/ I expected this to be very sweet fruity-floral and not very unique scent and that was excatly what it really was :D I still like it, I like to use quite strong scents (oriental or fruity).


The nail polish is Essence 28 Break Through


In fact the bottle of this scent is made of plastic and it's also the packaging, the perfume itself is in glass bottle.

"The notes include mandarin, white osmanthus, strawberry, gardenia, honeysuckle, mimosa, rose, sandalwood, vanilla absolute, rum flavor and creamy musks." from NST

Yep, it is VERY sweet! Are you a fan of Sex in the City? I'm not even a fan but the bottle just looked so cool. LOL

Ensimmäinen hajuveteni IKINÄ, jonka olen ostanut tuoksuttamatta sitä ensin ;) Ostin tämän siis Finnairin koneesta. En oikeastaan tiedä edes miksi tällaisen hairahduksen tein, sillä olen aivan tyrmistynyt "asiakaspalvelusta" jonka sain Finnairilta viime vuonna koskien tuoksua, jossa oli jotain ihme purua joukossa. Pallottelivat minua puhelinnumerosta toiseen, sain aina uuden numeron ja lopulta olikin vain numero, joka ei ollut edes voimassa. Siis jösses! Ja nyt tämän vuoden puolella oli ihan vastaava juttu ystävälläni. Omani vaihtoi lopulta YSL:n maahantuoja, hyvää palvelua onneksi siellä mutta Finnair hommahan tuo olisi ollut.


No mutta takaisin asiaan, oletin tuoksun olevan ällömakea eikä kovin erikoinen ja aika oikeaan osui arvaus :D Mukana on mm. mandariiniä, mansikkaa, mimosaa ja ruusua.
Pullo on kyllä ihana ja varmasti tätä käytän, tykkään todella makeistakin tuoksuista. Värikäs pullo on on itseasiassa muovia ja samalla tuotteen pakkaus ja sen sisällä on lasinen pullo. Toki lasipullo on tarkoitus pitää kotelon sisällä. Hinta tässä 60ml EdT:ssä oli kutakuinkin sama kuin 30ml pullossa maissa, jos en nyt ihan väärin muista, eli noin 35-40€ kieppeillä. Pikkupullo on söpömpi :D

Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…