Skip to main content

MAC 131 brush (To the Beach LE?)What a lovely collection MAC has for summer: To the Beach. The eye shadows (especially Sweet & Punchy) were just gorgeous so I was very glad I didn't buy any makeup ;) Then I noticed this perfect brush: 131! I already have a few similar looking silk fiber brushes but I REALLY like the quality of MAC brushes. If you ask me, I think some (not all) MAC brushes are worth their price :D Too expensive but still worth it. LOL

The shape is like blush brushes (flat, tapered) but this one is duo fiber, so it's perfect for liquid products and very pigmented pressed or loose blushes. I really like this one. *heart*

Kylläpä MAC oli taas keksinyt herkullisen kokoelman maikkifriikkien päänmenoksi... Kyseessä on siis To the Beach-kokoelma. Luomivärit olivat ihania, varsinkin Sweet& Punchy, mutta onneksi sain itseni hillittyä ja mukaan ei lähtenyt meikkejä. Sitten iskin silmäni kokoelman siveltimeen no 131, joka taitaa olla Limited Edition. Minulla on vastaavan näköisiä silk fiber-siveltimiä jo kovassa käytössä mutta pidän MACin laadusta kovasti. Jos minulta kysyt, niin osa (ei kaikki) MAC siveltimistä on hintansa väärtejä. Kaliita mutta silti :D Tämäkin oli hurjat 45€ mutta tiedän käyttäväni tätä vuosikausia!


Malliltaan tämä on poskipunasivelllin (littana ja pyöristetty) mutta tämä on duo fiber, joten täydellinen nestemäisille tuotteille sekä voimakaspigmnettisille poskipunille. Malliltaan tämä on hieman pienempi kuin vanha silk fiber-poskipunasivellin (mm. Morgana minerals myy näitä), uudempi malli on ilmeisesti vanhaa pienempi. Laadultaan MAC on myös jämäkämpi, ei niin "lötkö". Tykkään!Silk Fiber #18 & MAC 131 size comparison:

Did you buy something from this collection?

Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…