Skip to main content

Mum Mum's Crafts haul

I really like Mum Mum's Crafts! Lucy is always so helpul and products are also just excellent, I think this was my third order from her. This time I got lip tints, lip balm, soap and a few 3 in 1 pigments.

Pidän todella Mum Mum's Craftista niin tuotteiden kun omistajankin suhteen :) Tämä taisi olla kolmas tilaukseni Lucylta ja tällä kertaa ostin huulirasvoja, huulikiiltoja, saippuan ja muutamia 3 in 1-pigmenttejä.The nail polish is P2 Color Victim "222 Artful"
Natural lips


Om nom nom :D Delicious tnted lip balms, no bad smell/taste and feels smooth (I don't like gritty formulas) & buttery (soft but not too soft either). Very nice! Toffee is almost invisible, Berry smooth is beautiful natural color.

Nam nam :D Kerrassaan herkulliset värilliset huulirasvat, ei pahaa makua/hajua, tuntuu sileältä ja pehmeältä (en tykkää "röpölöisistä" huulikiilloista) & sulaa huulille (ei liian kova eikä liian pehmeä). Ihania siis! Toffee on hyvin hento väriltään, Berry Smooth vähän voimakkaampi.


I loved the smell of Lemon Cookie soap, sweet but too sweet. The soap felt very nice and lathers well. I highly recommend this product!

Ihanan tuoksuinen tämä Lemon Cookie-saippua, sopivan makea (mutta ei liian). Tuntui mukavalta myös ja vaahtosi hyvin. Suosittelen!
Some 3 in 1 pigments, Bubblegum is not really that white irl... I swatched these with eyeshadow brush. These can be used on face and lips too.

Muutama 3 in 1-pigmentti, Bubblegum ei ole kyllä noin valkoinen kuin kuvassa... Swatchasin kera luomivärisiveltimen. Näitä voi käyttää koko kasvoilla, luomilla, huulilla...
And the last but not least: Mum Mum's lip balms! Buttery smooth, delicious scents... These felt very nice on lips, so I highly recommend these lipbalms! These feel like my discontinued favorite Aromaleigh's Cocoa Bliss. I especially love "Lemon cream" and its sweet lemon scent. Awww... Excellent work, Lucy!

Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil and Citrus Limon (Lemon) Peel Oil and Citrus Limon (Lemon) Peel Wax and Hydrogenated Vegetable Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil (and) Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl

Ja viimeisin muttei vähäisin: Mum Mum'sin huulirasvat! Voimaisen pehmoiset, herkulliset tuoksut... Tuntuivat ihanilta huulilla eli suosittelen näitäkin :D Koostumus on samantyylinen kuin lopetetussa Aromaleighin Cocoa Blissistä. Lemon Cream on näistä suosikkini, tuoksu ei ole sitruunaisen kirpeä vaan mukavan makea. Cherry-Vanilla on kirsikan tuoksuinen.Have you ever ordered from Mum Mum's? Which products are your favorites?

Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…