Skip to main content

Inglot Sleeks gloss 71 & 33


Inglot sleeks 38, 71, 89, 33 & 91.

I got a few Inglot Sleek glosses more, I already have a few Sleeks cremes and this time I bought "regular" Sleeks and Sleeks VLC.

Muutama Inglotin Sleeks-kiilto minulta jo löytyykin, ne ovat creme-koostumusta ja tällä kertaa tuli hankittua "tavallinen" ja Sleeks VLC.


33 looks and smells like oranges, or maybe I just smell oranges because it looks like that :D It's shimmery and sheer, very nice for summer. This is "regular" Sleeks, not opaque, so it's very wearable.

33 näyttää ja tuoksuu appelsiinilta (tai ehkä ulkonäkö tekee maunkin :D). Se on hohtava ja läpikuultava, kiva ja helppo sävy kesäksi. Tämä on "tavallinen" sleeks eikä tosiaan anna paljoa väriä.

Natural lips71 is a gorgeous pink and smells like pink grapefruit too. Nom nom :D Opaque and pearly. This is Sleeks VLC, so it should be "plumping" gloss but don't worry: here is not those irritanting ingredients and this feel VERY good. It "feels" a little, so there is "something" (LOL) but I still didn't find this plumping. I wasn't expecting that anyway so I'm not disappointed at all :)

71 on jumalainen vaaleanpunainen, en olisi edes ostanut tätä ellei kaveri olisi houkutellut ;) Osti tämän siis itselleen ja vasta sitten huomasin värin ihanuuden. Herkullinen sävy, nam :D Jos nimeäisin tämän, olisi se pink grapefruit ja vähän siltä se tuoksuukin. Kyseessä on Sleeks VLC-koostumus, jonka pitäisi pullistaa huulia mutta ei hätää: ei sisällä huulia ärsyttämällä pullistavia aineita ja tuntuu oikein mukavalta (BE Buxom-kiiltoja en voi edes käyttää). Hiukan tämä "tuntuu" huulilla, joten jotain se saattaa tehdä mutta en silti huomannut huulieni pullistuvan. Sitä en odottanutkaan, joten en pettynyt.The nail polish is Trind CC131.

My other Ingor Sleeks reviews:
-no 38 Sleeks (light shimmery pink)
-no 89 & 91 Sleeks creams

Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…