Friday, May 7, 2010

Inglot Sleeks gloss 71 & 33


Inglot sleeks 38, 71, 89, 33 & 91.

I got a few Inglot Sleek glosses more, I already have a few Sleeks cremes and this time I bought "regular" Sleeks and Sleeks VLC.

Muutama Inglotin Sleeks-kiilto minulta jo löytyykin, ne ovat creme-koostumusta ja tällä kertaa tuli hankittua "tavallinen" ja Sleeks VLC.


33 looks and smells like oranges, or maybe I just smell oranges because it looks like that :D It's shimmery and sheer, very nice for summer. This is "regular" Sleeks, not opaque, so it's very wearable.

33 näyttää ja tuoksuu appelsiinilta (tai ehkä ulkonäkö tekee maunkin :D). Se on hohtava ja läpikuultava, kiva ja helppo sävy kesäksi. Tämä on "tavallinen" sleeks eikä tosiaan anna paljoa väriä.

Natural lips71 is a gorgeous pink and smells like pink grapefruit too. Nom nom :D Opaque and pearly. This is Sleeks VLC, so it should be "plumping" gloss but don't worry: here is not those irritanting ingredients and this feel VERY good. It "feels" a little, so there is "something" (LOL) but I still didn't find this plumping. I wasn't expecting that anyway so I'm not disappointed at all :)

71 on jumalainen vaaleanpunainen, en olisi edes ostanut tätä ellei kaveri olisi houkutellut ;) Osti tämän siis itselleen ja vasta sitten huomasin värin ihanuuden. Herkullinen sävy, nam :D Jos nimeäisin tämän, olisi se pink grapefruit ja vähän siltä se tuoksuukin. Kyseessä on Sleeks VLC-koostumus, jonka pitäisi pullistaa huulia mutta ei hätää: ei sisällä huulia ärsyttämällä pullistavia aineita ja tuntuu oikein mukavalta (BE Buxom-kiiltoja en voi edes käyttää). Hiukan tämä "tuntuu" huulilla, joten jotain se saattaa tehdä mutta en silti huomannut huulieni pullistuvan. Sitä en odottanutkaan, joten en pettynyt.The nail polish is Trind CC131.

My other Ingor Sleeks reviews:
-no 38 Sleeks (light shimmery pink)
-no 89 & 91 Sleeks creams

Thank you for reading & commenting :)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails