Skip to main content

Inglot Sleeks glosses 35 & 45I knew it! The new Inglot store here in Turku won't be good for wallet :D The new shop is very hot (it's in the middle of shopping center, no roof or walls) but the light is natural and the colors looks just SO GOOD there. Inglot Sleeks are my favorite lip glosses I got 2 lovely shades for summer this time.

Tiesin sen! Turkuun avattu uusi Inglot-kauppa ei tee hyvää kukkarolleni :D Uusi kauppa on kuuma (on keskellä kauppakeskus Hansaa, ei seiniä eikä kattoa) mutta luonnonvalossa kaikki on kauniimpaa ja värit näyttävät siellä ihan mahtavilta. Inglotin Sleeks-kiillot ovat suosikkejani jo ennestään ja mukaan tarttui muutama kiva kesäsävy.


45 is perfect orange, I could call it "juicy orange", it's delicious. Looks quite scary in the tube and it really is orange, but it was very nice on my skin tone. This is what I wanted color 33 to be but it was too sheer.

Nimeän sävyn 45 Juicy Orangeksi, on nimittäin herkullinen :D Tämä näyttää melkoisen hurjalta putkilossa ja on tämä tosiaan oranssi, mutta ihan mahtava sävy minulle. Tämä on oikeastaan se mitä toivoin 33:n olevan mutta se oli liian läpikuultava.


I took also Sleeks 35, it's nice & easy pink for summer.

Sleeks 35 on hennompi, kiva pinkki kesäksi.
Here are all of my Inglot Sleeks: Sleeks 35, Sleeks VLC 71, Sleeks 38, Sleeks cream 91, sleeks cream 89, sleeks 33 & sleeks 45. My favorites are 71, 91, 89 & 45.

Any other Sleeks gloss addicts here? Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…