Skip to main content

Kierti Bamboo cleansing cloths & eco cleansers for home

** Meow Lost Rainforest is now available! You can find my swatches from here. **


I noticed Kierti dishcloths made of bamboo terry and wanted to test these, mainly bacause these looked so pretty :D But I was in fact very impressed, I like these more than microfiber ones! These are as effective, at least in my opinion, and microfiber can feel unpleasant in dry skin. This feels just good. Kierti's bamboo fabric is made and dyed in Finland and the products are also made here. Kierti ships internationally too but the site is only in Finnish.

Huomasin Kiertin tiskirättejä Ruohonjuuressa, materiaalina bambufrotee, ja ostin testiin oikeastaan nätin ulkonäkönsä takia :D Mutta olikin lopulta erittäin yllättynyt, nämähän ovat (ainakin omasta mielestäni) ihan yhtä tehokkaat kuin mikrokuituisetkin! Mikrokuitu voi myös tuntua kurjalta kuivalla iholla, tämä taas ei "tarraa" samalla tavalla ihoon kiinni. Kiertin bambu-kangas valmistetaan ja värjätään Suomessa, tuotteet myös ommellaan täällä.

After I had used the dishcloth for about a month, I noticed that Kierti makes also facial cloths! I bought two sets immediately :D Aren't these pretty? I use these with toner and sometimes with eyemakeup too.

Hieman myöhemin huomasin, että Kierti tekee myös pumpulilappujen korvikkeita samasta materiaalista! Nämä löytyivät vain Kiertin nettisivuilta ja päädyin tilaaman 10 lappua. Eikös olekin nätit? Olen käyttänyt kasvoveden kanssa sekä välillä myös viimeistelemään silmämeikin puhdistukseen (pelkään kyllä, että se tahrii nämä pysyvästi, vedenkestävää meikkiä kun käytän).

I've used eco dishwash liquid for several years but now I had to buy Fairy Naturals (no eco ones in the nearest store). I just couldn't use it! The smell was so strong & unnatural, now that I'm so used to ecological ones... Fairy is of course more effective but I still prefer ecological ones like Attitude or Ecover. My skin likes these MUCH MORE too!

Astianpesuaine loppui ja en ehtinyt ostoksille kuin lähimarkettiin, jossa ei tarjolla eko-versioita ole, ja mukaani lähti Fairyn Naturals. Olihan se toki tehokkaampi mutta ekoversioihin tottuneena sekä ihoni että nenäni protestoivat ja Fairy siirtyi uuteen kotiin hyvin nopeasti. Nyt taas kaapista löytyy tutut Attitude ja Ecover :D
And if you happens to see BioD multi-surface cleaner in the shop near you, it's definitely worth testing. And it really is concentrated!

Ja tämä BioD-merkkinen eko-yleispesuaine on ehdottomasti testaamisen arvoinen, jos siihen jossain törmäätte! On tosiaan tiivistettyä, käytän aina liikaa :D Ruohonjuuresta ainakin löytyy.


Do you use ecological cleanser at home? If you don't, I courage you to at least try :) Some products are poor but there are many excellent products too!

Käytätkö muuten ekopesuaineita kotona? Jos et, suosittelen joskus kokeilemaan :) Osa tuotteita on toki surkeita mutta erittäin hyviäkin onneksi löytyy!


Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…