Saturday, June 26, 2010

Kierti Bamboo cleansing cloths & eco cleansers for home

** Meow Lost Rainforest is now available! You can find my swatches from here. **


I noticed Kierti dishcloths made of bamboo terry and wanted to test these, mainly bacause these looked so pretty :D But I was in fact very impressed, I like these more than microfiber ones! These are as effective, at least in my opinion, and microfiber can feel unpleasant in dry skin. This feels just good. Kierti's bamboo fabric is made and dyed in Finland and the products are also made here. Kierti ships internationally too but the site is only in Finnish.

Huomasin Kiertin tiskirättejä Ruohonjuuressa, materiaalina bambufrotee, ja ostin testiin oikeastaan nätin ulkonäkönsä takia :D Mutta olikin lopulta erittäin yllättynyt, nämähän ovat (ainakin omasta mielestäni) ihan yhtä tehokkaat kuin mikrokuituisetkin! Mikrokuitu voi myös tuntua kurjalta kuivalla iholla, tämä taas ei "tarraa" samalla tavalla ihoon kiinni. Kiertin bambu-kangas valmistetaan ja värjätään Suomessa, tuotteet myös ommellaan täällä.

After I had used the dishcloth for about a month, I noticed that Kierti makes also facial cloths! I bought two sets immediately :D Aren't these pretty? I use these with toner and sometimes with eyemakeup too.

Hieman myöhemin huomasin, että Kierti tekee myös pumpulilappujen korvikkeita samasta materiaalista! Nämä löytyivät vain Kiertin nettisivuilta ja päädyin tilaaman 10 lappua. Eikös olekin nätit? Olen käyttänyt kasvoveden kanssa sekä välillä myös viimeistelemään silmämeikin puhdistukseen (pelkään kyllä, että se tahrii nämä pysyvästi, vedenkestävää meikkiä kun käytän).

I've used eco dishwash liquid for several years but now I had to buy Fairy Naturals (no eco ones in the nearest store). I just couldn't use it! The smell was so strong & unnatural, now that I'm so used to ecological ones... Fairy is of course more effective but I still prefer ecological ones like Attitude or Ecover. My skin likes these MUCH MORE too!

Astianpesuaine loppui ja en ehtinyt ostoksille kuin lähimarkettiin, jossa ei tarjolla eko-versioita ole, ja mukaani lähti Fairyn Naturals. Olihan se toki tehokkaampi mutta ekoversioihin tottuneena sekä ihoni että nenäni protestoivat ja Fairy siirtyi uuteen kotiin hyvin nopeasti. Nyt taas kaapista löytyy tutut Attitude ja Ecover :D
And if you happens to see BioD multi-surface cleaner in the shop near you, it's definitely worth testing. And it really is concentrated!

Ja tämä BioD-merkkinen eko-yleispesuaine on ehdottomasti testaamisen arvoinen, jos siihen jossain törmäätte! On tosiaan tiivistettyä, käytän aina liikaa :D Ruohonjuuresta ainakin löytyy.


Do you use ecological cleanser at home? If you don't, I courage you to at least try :) Some products are poor but there are many excellent products too!

Käytätkö muuten ekopesuaineita kotona? Jos et, suosittelen joskus kokeilemaan :) Osa tuotteita on toki surkeita mutta erittäin hyviäkin onneksi löytyy!


Thank you for reading & commenting :)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails