Skip to main content

Kierti Bamboo cleansing cloths & eco cleansers for home

** Meow Lost Rainforest is now available! You can find my swatches from here. **


I noticed Kierti dishcloths made of bamboo terry and wanted to test these, mainly bacause these looked so pretty :D But I was in fact very impressed, I like these more than microfiber ones! These are as effective, at least in my opinion, and microfiber can feel unpleasant in dry skin. This feels just good. Kierti's bamboo fabric is made and dyed in Finland and the products are also made here. Kierti ships internationally too but the site is only in Finnish.

Huomasin Kiertin tiskirättejä Ruohonjuuressa, materiaalina bambufrotee, ja ostin testiin oikeastaan nätin ulkonäkönsä takia :D Mutta olikin lopulta erittäin yllättynyt, nämähän ovat (ainakin omasta mielestäni) ihan yhtä tehokkaat kuin mikrokuituisetkin! Mikrokuitu voi myös tuntua kurjalta kuivalla iholla, tämä taas ei "tarraa" samalla tavalla ihoon kiinni. Kiertin bambu-kangas valmistetaan ja värjätään Suomessa, tuotteet myös ommellaan täällä.

After I had used the dishcloth for about a month, I noticed that Kierti makes also facial cloths! I bought two sets immediately :D Aren't these pretty? I use these with toner and sometimes with eyemakeup too.

Hieman myöhemin huomasin, että Kierti tekee myös pumpulilappujen korvikkeita samasta materiaalista! Nämä löytyivät vain Kiertin nettisivuilta ja päädyin tilaaman 10 lappua. Eikös olekin nätit? Olen käyttänyt kasvoveden kanssa sekä välillä myös viimeistelemään silmämeikin puhdistukseen (pelkään kyllä, että se tahrii nämä pysyvästi, vedenkestävää meikkiä kun käytän).

I've used eco dishwash liquid for several years but now I had to buy Fairy Naturals (no eco ones in the nearest store). I just couldn't use it! The smell was so strong & unnatural, now that I'm so used to ecological ones... Fairy is of course more effective but I still prefer ecological ones like Attitude or Ecover. My skin likes these MUCH MORE too!

Astianpesuaine loppui ja en ehtinyt ostoksille kuin lähimarkettiin, jossa ei tarjolla eko-versioita ole, ja mukaani lähti Fairyn Naturals. Olihan se toki tehokkaampi mutta ekoversioihin tottuneena sekä ihoni että nenäni protestoivat ja Fairy siirtyi uuteen kotiin hyvin nopeasti. Nyt taas kaapista löytyy tutut Attitude ja Ecover :D
And if you happens to see BioD multi-surface cleaner in the shop near you, it's definitely worth testing. And it really is concentrated!

Ja tämä BioD-merkkinen eko-yleispesuaine on ehdottomasti testaamisen arvoinen, jos siihen jossain törmäätte! On tosiaan tiivistettyä, käytän aina liikaa :D Ruohonjuuresta ainakin löytyy.


Do you use ecological cleanser at home? If you don't, I courage you to at least try :) Some products are poor but there are many excellent products too!

Käytätkö muuten ekopesuaineita kotona? Jos et, suosittelen joskus kokeilemaan :) Osa tuotteita on toki surkeita mutta erittäin hyviäkin onneksi löytyy!


Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…