Monday, June 14, 2010

More Ole Hyvä (Be Good) shampoos & hand wash

Well, I didn't like Ole Hyvä shamp0os at first that much but decided to use this for a few weeks, just to test how my hair feels after I've used ecological shampoo. The are a bit tricky to use (=very watery) but my hair has never felt this good :D My hair feels soft and voluminous. So I got a few more, these scents are just too good! You can find my review from here.

The hand wash is nice too and kids really love the scent. Strawberries, om nom nom... I use soap bars but kids like liquid versions more :)

Jep jep, alkuun en niin
Ole Hyvä-shampoista välittänyt mutta päätin kokeilla muutaman viikon ajan, josko olisivat hiuksille paremmat. Käyttö on hankalahkoa (lirua eikä vaahtoa kuten tavalliset shampoot) mutta eipä ole tukka näin hyvin voinut aikoihin :D Hiukset ovat sileät ja vahvan tuntuiset, ilmavuutta on erityisesti tullut lisää. Jee! Muutama uusikin tarttui Ruohonjuuresta mukaan, nämä tuoksut kun ovat aivan liian ihania!

Käsipesukin on ihan hyvä tuote ja lapset ovat hulluna ihanan mansikkaiseen tuoksuun. Nam! Itse tosiaan käytän palasaippuaa mutta lapset tykkäävät nestesaippuasta enemmän.

Oletko jo testannut uusia Ole Hyvä-tuotteita? Oletko pitänyt niistä?-Mustikka-minttu-mustaherukka shampoo (blueberry-mint-blackcurrant shampoo)


-Puolukka-vadelma-mansikka shampoo (lingonberry-raspberry-strawberry shampoo)


-Vihreä tee-ginseng-lakritsi shampoo (green tea-ginseng-liquorice shampoo)
-Puolukka-vadelma-mansikka käsipesu (lingonberry-raspberry-strawberry hand wash)

Thank you for reading & commenting :)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails