Skip to main content

More Ole Hyvä (Be Good) shampoos & hand wash

Well, I didn't like Ole Hyvä shamp0os at first that much but decided to use this for a few weeks, just to test how my hair feels after I've used ecological shampoo. The are a bit tricky to use (=very watery) but my hair has never felt this good :D My hair feels soft and voluminous. So I got a few more, these scents are just too good! You can find my review from here.

The hand wash is nice too and kids really love the scent. Strawberries, om nom nom... I use soap bars but kids like liquid versions more :)

Jep jep, alkuun en niin
Ole Hyvä-shampoista välittänyt mutta päätin kokeilla muutaman viikon ajan, josko olisivat hiuksille paremmat. Käyttö on hankalahkoa (lirua eikä vaahtoa kuten tavalliset shampoot) mutta eipä ole tukka näin hyvin voinut aikoihin :D Hiukset ovat sileät ja vahvan tuntuiset, ilmavuutta on erityisesti tullut lisää. Jee! Muutama uusikin tarttui Ruohonjuuresta mukaan, nämä tuoksut kun ovat aivan liian ihania!

Käsipesukin on ihan hyvä tuote ja lapset ovat hulluna ihanan mansikkaiseen tuoksuun. Nam! Itse tosiaan käytän palasaippuaa mutta lapset tykkäävät nestesaippuasta enemmän.

Oletko jo testannut uusia Ole Hyvä-tuotteita? Oletko pitänyt niistä?-Mustikka-minttu-mustaherukka shampoo (blueberry-mint-blackcurrant shampoo)


-Puolukka-vadelma-mansikka shampoo (lingonberry-raspberry-strawberry shampoo)


-Vihreä tee-ginseng-lakritsi shampoo (green tea-ginseng-liquorice shampoo)
-Puolukka-vadelma-mansikka käsipesu (lingonberry-raspberry-strawberry hand wash)

Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…