Skip to main content

Scholl foot care productsI wanted to test this stick for cracked heels. I won't take any pictures of my feet, that wouldn't be too pretty. LOL. Last summer I used the cream version of this product and it was effective, just a bit too messy to use. This is much easier but doesn't feel that moisturizing either... My skin looks sometimes white when this is absorbed (=dried).

Results after 1 week: my skin looks better but I've now used also foot cream daily... I'm not very impressed but I'll continue using this.

Results after 2 weeks: My heels are definitely less cracked that before! But the results are nothing like in the picture in the packaging (see the picture below).

Results after 3 weeks: I don't need a pedicure in a salon :D My feet look so good! I have already recommended this product to my friends. So if you are motivated enough to use this regularly at least 3 weeks, I'd say buy it :D

Halusin testata Schollin "kantapääpuikon", viime kesänä testasin vastaavan voiteen. Voide oli tehokas mutta sen verran sotkuinen käyttää, että päädyin stickiin tällä kertaa. Kuvia ei ole luvassa, olisivat ihan liian kamalia :D Puikko on tosiaan helpompikäyttöinen mutta ei tunnu myöskään kovin kosteuttavalta. Iho jää usein valkoiseksi, aine kuivuu ainakin minun ihollani ja jämähtää pintaan (toki pesussa lähtee) mutta ei mikään ihana näky sandaaleissa. Valkoista purua tippuu puikosta myös levittäessä, ei paljoa mutta ei kovin kivaa sekään.

Tulos 1 viikon jälkeen: Iho on paremmassa kunnossa mutta olen myös rasvaillut nyt ahkerammin... En ole aivan vakuuttunut mutta jatkan käyttöä.


Tulos 2 viikon jälkeen: No nyt näyttää jo paremmalta, kantapäät ovat selvästi vähemmän halkeilevat! Ei kuitenkaan mitään verrattuna pakkauksessa olevaan kuvaan (ks. kuva alla).

Tulos 3 viikon jälkeen: Jee! Ei tarvetta jalkahoidolle, ei jalkani tämän paremmilta voi edes näyttää. Olen jo tätä kavereillekin suositellut mutta tosiaan tulosten saamiseen meni minulta ainakin tuo 3 viikkoa säännöllisessä käytössä eli jonkin verran motivaatiota pitää löytyä :DI got the moisturizing mousse as a free gift with purchase, I wouldn't have bought this kind of product myself. The foam feels moisturizing and absorbs quickly, the skin doesn't feel that creasy. It make my feet so soft and smells pleasant too. I like this one a lot and I'll use this but I don't think I'll buy another one later. I just find the packaging unnecessary.

Kaupanpäälle tuli tämä Schollin kosteuttava vaahto, en olisi tätä muuten ostanut. Vaahto tuntuu ihanan kermavaahtomaiselta ja kosteuttavalta, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa kovin rasvaiseksi. Iho tuntuu pehmoiselta ja tuoksukin on miellyttävä. Oikein ihana tuote mutta en tuskin ostan tätä jatkossa, pakkaus tuntuu vain niin "turhalta".


Thank you for reading & commenting :)

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…