Monday, June 28, 2010

Scholl foot care productsI wanted to test this stick for cracked heels. I won't take any pictures of my feet, that wouldn't be too pretty. LOL. Last summer I used the cream version of this product and it was effective, just a bit too messy to use. This is much easier but doesn't feel that moisturizing either... My skin looks sometimes white when this is absorbed (=dried).

Results after 1 week: my skin looks better but I've now used also foot cream daily... I'm not very impressed but I'll continue using this.

Results after 2 weeks: My heels are definitely less cracked that before! But the results are nothing like in the picture in the packaging (see the picture below).

Results after 3 weeks: I don't need a pedicure in a salon :D My feet look so good! I have already recommended this product to my friends. So if you are motivated enough to use this regularly at least 3 weeks, I'd say buy it :D

Halusin testata Schollin "kantapääpuikon", viime kesänä testasin vastaavan voiteen. Voide oli tehokas mutta sen verran sotkuinen käyttää, että päädyin stickiin tällä kertaa. Kuvia ei ole luvassa, olisivat ihan liian kamalia :D Puikko on tosiaan helpompikäyttöinen mutta ei tunnu myöskään kovin kosteuttavalta. Iho jää usein valkoiseksi, aine kuivuu ainakin minun ihollani ja jämähtää pintaan (toki pesussa lähtee) mutta ei mikään ihana näky sandaaleissa. Valkoista purua tippuu puikosta myös levittäessä, ei paljoa mutta ei kovin kivaa sekään.

Tulos 1 viikon jälkeen: Iho on paremmassa kunnossa mutta olen myös rasvaillut nyt ahkerammin... En ole aivan vakuuttunut mutta jatkan käyttöä.


Tulos 2 viikon jälkeen: No nyt näyttää jo paremmalta, kantapäät ovat selvästi vähemmän halkeilevat! Ei kuitenkaan mitään verrattuna pakkauksessa olevaan kuvaan (ks. kuva alla).

Tulos 3 viikon jälkeen: Jee! Ei tarvetta jalkahoidolle, ei jalkani tämän paremmilta voi edes näyttää. Olen jo tätä kavereillekin suositellut mutta tosiaan tulosten saamiseen meni minulta ainakin tuo 3 viikkoa säännöllisessä käytössä eli jonkin verran motivaatiota pitää löytyä :DI got the moisturizing mousse as a free gift with purchase, I wouldn't have bought this kind of product myself. The foam feels moisturizing and absorbs quickly, the skin doesn't feel that creasy. It make my feet so soft and smells pleasant too. I like this one a lot and I'll use this but I don't think I'll buy another one later. I just find the packaging unnecessary.

Kaupanpäälle tuli tämä Schollin kosteuttava vaahto, en olisi tätä muuten ostanut. Vaahto tuntuu ihanan kermavaahtomaiselta ja kosteuttavalta, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa kovin rasvaiseksi. Iho tuntuu pehmoiselta ja tuoksukin on miellyttävä. Oikein ihana tuote mutta en tuskin ostan tätä jatkossa, pakkaus tuntuu vain niin "turhalta".


Thank you for reading & commenting :)

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails