Thursday, June 24, 2010

Meow Lost Rainforest

One of Meow's best collections, Lost Rainforest, will be back soon. I'm not sure when and I'm on vacation now. I just wanted to do these swatches and I hope you find those helpful, when the collection is available again :) edit: The collection is now available, you can find it from here.

My favorite from this collection is Canna blush (iridescent pink), it is just GORGEOUS. I applied it very heavily for the swatch, it's very wearable and makes skin glow. I used it also in my FOTD below. There will be some new colors too, I have to test those...

Meowin ehkä ihanin kokoelma, Lost rainforest, tulee takaisin :D En ole varma ajasta ja nyt lomailenkin huonompien nettiyhteyksien päässä. Ajattelin kuitenkin julkaista nämä swatchit, jos vaikka auttaisivat sitten tilaamisessa :) edit: Nyt kokoelma on taas ostettavissa ja se löytyy täältä.

Jos luulet, että voisit pitää Canna-poskipunasta, osta se! On nimittäin aivan upea. Swatchissa se on toki todella paksulti levitettynä, oikein helppokäyttöinen sävy ja saa ihon oikein hehkumaan. Kimaltava se on eli ei vain mattaväreistä pitäville! Alempana kuva siitä poskilla. Nyt kokoelmaan pitäisi tulla myös muutama uusi sävy, pitää ehdottomasti testata...I think I just fell in love with Meow pigments :D These are so vibrant and beautiful!Due to Meow's high international shipping costs, I don't buy many eyeshadow from there but I did get a few full sizes & sampes from this collection.

Meowin suurista postikuluista johtuen kovin montaa Meowin luomiväriä minulta ei löydykään mutta otin sentään muutaman samplen & täysikokoisen tästä kokoelmasta aikoinaan.
-Detrivore primer
-SilkNaturals Go (lid, lower lash line)
-Meow Piranha/Lost Rainforest (crease, lower lash line)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp
feat. terrible eyebrows :P


(haha, older picture as you can see from my hair ;)

face
-MAD Minerals SPF powder
-Alima 3 foundation
-MUS Cover all blue & Aromaleigh nectarine (under eyes)
-Meow Canna blush
-Stardust Strapless lipcolor

eyes
-Detrivore primer
-Meow Pitcher Plant/ Lost rainforest (lid, lower lashline)
-Meow Boa/ Lost Rainforest (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Old picture of Mantis & Piranha with Lauress primer:


& same pigments with Detrivore primer:


Quite a difference! I LOVE Detrivore primer. *heart*

Ihan käsittämätön ero vanhassa ja uudessa Piranha-meikissä. Oi että rakastan Detrivoren primeriä.


Planning to order some Lost Rainforest pigments? :D These are VERY nice.

Nea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails