Skip to main content

Meow Lost Rainforest

One of Meow's best collections, Lost Rainforest, will be back soon. I'm not sure when and I'm on vacation now. I just wanted to do these swatches and I hope you find those helpful, when the collection is available again :) edit: The collection is now available, you can find it from here.

My favorite from this collection is Canna blush (iridescent pink), it is just GORGEOUS. I applied it very heavily for the swatch, it's very wearable and makes skin glow. I used it also in my FOTD below. There will be some new colors too, I have to test those...

Meowin ehkä ihanin kokoelma, Lost rainforest, tulee takaisin :D En ole varma ajasta ja nyt lomailenkin huonompien nettiyhteyksien päässä. Ajattelin kuitenkin julkaista nämä swatchit, jos vaikka auttaisivat sitten tilaamisessa :) edit: Nyt kokoelma on taas ostettavissa ja se löytyy täältä.

Jos luulet, että voisit pitää Canna-poskipunasta, osta se! On nimittäin aivan upea. Swatchissa se on toki todella paksulti levitettynä, oikein helppokäyttöinen sävy ja saa ihon oikein hehkumaan. Kimaltava se on eli ei vain mattaväreistä pitäville! Alempana kuva siitä poskilla. Nyt kokoelmaan pitäisi tulla myös muutama uusi sävy, pitää ehdottomasti testata...I think I just fell in love with Meow pigments :D These are so vibrant and beautiful!Due to Meow's high international shipping costs, I don't buy many eyeshadow from there but I did get a few full sizes & sampes from this collection.

Meowin suurista postikuluista johtuen kovin montaa Meowin luomiväriä minulta ei löydykään mutta otin sentään muutaman samplen & täysikokoisen tästä kokoelmasta aikoinaan.
-Detrivore primer
-SilkNaturals Go (lid, lower lash line)
-Meow Piranha/Lost Rainforest (crease, lower lash line)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp
feat. terrible eyebrows :P


(haha, older picture as you can see from my hair ;)

face
-MAD Minerals SPF powder
-Alima 3 foundation
-MUS Cover all blue & Aromaleigh nectarine (under eyes)
-Meow Canna blush
-Stardust Strapless lipcolor

eyes
-Detrivore primer
-Meow Pitcher Plant/ Lost rainforest (lid, lower lashline)
-Meow Boa/ Lost Rainforest (crease, lower lashline)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Old picture of Mantis & Piranha with Lauress primer:


& same pigments with Detrivore primer:


Quite a difference! I LOVE Detrivore primer. *heart*

Ihan käsittämätön ero vanhassa ja uudessa Piranha-meikissä. Oi että rakastan Detrivoren primeriä.


Planning to order some Lost Rainforest pigments? :D These are VERY nice.

Nea

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…