Skip to main content

Everyday Mineralsin paletit

Everyday Mineralsilla on myynnissä uudet mineraalimeikkipaletit ja pakkohan näitä oli ostaa hetimiten "pari" :D



Palettien idea on se, että jokainen väri on omassa kuopassaan ja päällä on avattava sifteri. Näin olleen myös sävyjä voi itse vaihtaa ja yhteen niin jo teinkin. Vasemmalla Lavender, keskellä Resort, oikealla Spring ja sen alla Jane Austen.

Palettien sävyt ovat yhteensoituvia, helppoja ja harmonisia, ainoastaan Austen on poikkeus ja ehkä siksi suosikkini ;)

JANE AUSTEN palette, sävyt:
Jane Eyre: A soft natural tan shimmer
Southern Belle: An enchanting peaches and cream eye shadow with enchanting gold shimmer
Dreaming Dandy: A wonderful mossy matte green.
Anna Karenina: A beautiful deep blue with nice touch of sparkle
Jane Austen paletilla sai tehtyä kauniin meikin, Southern Belle oli yllättäen todella ihana persikka (kuvan perusteella en tältä väriltä kovin paljoa odottanut ;). Jane Eyre on aika mitäänsanomaton mutta toisaalta ihan loistava kulmaluulla. Dreaming Dandykin yllätti positiivisesti, mattavärit eivät yleensä ole kovasti mieleeni. Anna Karenina taas on tämän paletin helmi, ihan jumalainen rajauksena! Meikki ei ole onnistunein mutta värit näkee tästä hyvin.



SPRING Palette, sävyt:
Dandelions, Butterfly Kisses, Leaps and Bounds, Postcards
Keväiset kelta-vihreät sävyt.

RESORT palette, sävyt:
parasail, late checkout, kayak, spelunk
Itse vaihdon Spelunk-sävyn (punaruskea) Aliman Paparazzi-sävyyn, muut paletin ruskeat ovat neutraalimpia.

LAVENDER palette, sävyt:
Ballet Slippers, Romance Novel, Love Letters, Wine Tasting
Kauniisti yhteen sointuvat vaaleanpunalilat sävyt, suorastaan yllättävän kiva paletti.

Yritin laittaa nämä samaan järjestykseen kuin ovat paletissa mutta varsinkin Resortin vaaleimmista en ollut lainkaan varma. EDM:n kuvaukset ovat tunnetusti aivan surkeat :/ Luomivärien laatu on erittäin hyvä ja varsinkin matta-värit yllättivät postiiviisesti.

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "