Skip to main content

Everyday Mineralsin paletit

Everyday Mineralsilla on myynnissä uudet mineraalimeikkipaletit ja pakkohan näitä oli ostaa hetimiten "pari" :DPalettien idea on se, että jokainen väri on omassa kuopassaan ja päällä on avattava sifteri. Näin olleen myös sävyjä voi itse vaihtaa ja yhteen niin jo teinkin. Vasemmalla Lavender, keskellä Resort, oikealla Spring ja sen alla Jane Austen.

Palettien sävyt ovat yhteensoituvia, helppoja ja harmonisia, ainoastaan Austen on poikkeus ja ehkä siksi suosikkini ;)

JANE AUSTEN palette, sävyt:
Jane Eyre: A soft natural tan shimmer
Southern Belle: An enchanting peaches and cream eye shadow with enchanting gold shimmer
Dreaming Dandy: A wonderful mossy matte green.
Anna Karenina: A beautiful deep blue with nice touch of sparkle
Jane Austen paletilla sai tehtyä kauniin meikin, Southern Belle oli yllättäen todella ihana persikka (kuvan perusteella en tältä väriltä kovin paljoa odottanut ;). Jane Eyre on aika mitäänsanomaton mutta toisaalta ihan loistava kulmaluulla. Dreaming Dandykin yllätti positiivisesti, mattavärit eivät yleensä ole kovasti mieleeni. Anna Karenina taas on tämän paletin helmi, ihan jumalainen rajauksena! Meikki ei ole onnistunein mutta värit näkee tästä hyvin.SPRING Palette, sävyt:
Dandelions, Butterfly Kisses, Leaps and Bounds, Postcards
Keväiset kelta-vihreät sävyt.

RESORT palette, sävyt:
parasail, late checkout, kayak, spelunk
Itse vaihdon Spelunk-sävyn (punaruskea) Aliman Paparazzi-sävyyn, muut paletin ruskeat ovat neutraalimpia.

LAVENDER palette, sävyt:
Ballet Slippers, Romance Novel, Love Letters, Wine Tasting
Kauniisti yhteen sointuvat vaaleanpunalilat sävyt, suorastaan yllättävän kiva paletti.

Yritin laittaa nämä samaan järjestykseen kuin ovat paletissa mutta varsinkin Resortin vaaleimmista en ollut lainkaan varma. EDM:n kuvaukset ovat tunnetusti aivan surkeat :/ Luomivärien laatu on erittäin hyvä ja varsinkin matta-värit yllättivät postiiviisesti.

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…