Skip to main content

Everyday Mineralsin paletit

Everyday Mineralsilla on myynnissä uudet mineraalimeikkipaletit ja pakkohan näitä oli ostaa hetimiten "pari" :DPalettien idea on se, että jokainen väri on omassa kuopassaan ja päällä on avattava sifteri. Näin olleen myös sävyjä voi itse vaihtaa ja yhteen niin jo teinkin. Vasemmalla Lavender, keskellä Resort, oikealla Spring ja sen alla Jane Austen.

Palettien sävyt ovat yhteensoituvia, helppoja ja harmonisia, ainoastaan Austen on poikkeus ja ehkä siksi suosikkini ;)

JANE AUSTEN palette, sävyt:
Jane Eyre: A soft natural tan shimmer
Southern Belle: An enchanting peaches and cream eye shadow with enchanting gold shimmer
Dreaming Dandy: A wonderful mossy matte green.
Anna Karenina: A beautiful deep blue with nice touch of sparkle
Jane Austen paletilla sai tehtyä kauniin meikin, Southern Belle oli yllättäen todella ihana persikka (kuvan perusteella en tältä väriltä kovin paljoa odottanut ;). Jane Eyre on aika mitäänsanomaton mutta toisaalta ihan loistava kulmaluulla. Dreaming Dandykin yllätti positiivisesti, mattavärit eivät yleensä ole kovasti mieleeni. Anna Karenina taas on tämän paletin helmi, ihan jumalainen rajauksena! Meikki ei ole onnistunein mutta värit näkee tästä hyvin.SPRING Palette, sävyt:
Dandelions, Butterfly Kisses, Leaps and Bounds, Postcards
Keväiset kelta-vihreät sävyt.

RESORT palette, sävyt:
parasail, late checkout, kayak, spelunk
Itse vaihdon Spelunk-sävyn (punaruskea) Aliman Paparazzi-sävyyn, muut paletin ruskeat ovat neutraalimpia.

LAVENDER palette, sävyt:
Ballet Slippers, Romance Novel, Love Letters, Wine Tasting
Kauniisti yhteen sointuvat vaaleanpunalilat sävyt, suorastaan yllättävän kiva paletti.

Yritin laittaa nämä samaan järjestykseen kuin ovat paletissa mutta varsinkin Resortin vaaleimmista en ollut lainkaan varma. EDM:n kuvaukset ovat tunnetusti aivan surkeat :/ Luomivärien laatu on erittäin hyvä ja varsinkin matta-värit yllättivät postiiviisesti.

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…