Sunday, June 21, 2009

Geelirajaukset, osa 2

Ja tässä loput geelirajaukseni sekä Indelible luomivärit, joita käytän rajauksena. Indelible eyeshadowt ovat koostumukseltaan pehmeämpiä kuin linerit mutta toimivat kyllä. Näemmä Carbon (eye shadow) unohtui kuvasta mutta se on tosiaan ihan perusmusta.

Swatchit vasemmalta: Black cherry, Plumkin (eye shadow), Tanzanite, Forest (eye shadow), peacock ja Oceanic. Alla Isadoran kynät Amethyst, Atlantic ja Light Blue.Meikissä Black Cherry näyttää lähes mustalta, Plumkin tulikin hankittua luumuisemmaksi versioksi siitä. Plumkin laatu ei vain ole paras rajauksiin, joten kokeilin vielä Tanzanitea, josta tuli suosikkini luumuisista rajauksista. Peacock on suosikkini myös, kaunis turkoosi. Oceanic taas tuntuu vähän liiankin räväkältä minulle.

Kolmannessa osassa tulossa pohjustajina käyttämäni Indeliblet, odotan vain uusinta hankintaani (Ever After) saapuvaksi ensin. Tilaan näitä MAD Mineralsilta, hinta 8.99 USD/kpl, mutta kannattaa seurata MADin tarjouksia, niitä on usein!

4 comments:

 1. Mää en voi käyttää noita luomivärejä rajauksina, ne eivät vaan toimi. Tosin sävytkään ei ole semmoisia. Rajaukset kyl toimii taas luomiväreinä.

  Coastal Scentsin geelirajaukset taas toimivat molempina vaihtoehtoina, niissä on intensiivisempiä sävyjäkin.

  Madin Oceanic on kyllä upea, odotan vastaavaa jossain muussakin sävyssä, vaikka joku kirkas lila.

  ReplyDelete
 2. Coastalin versiossa on tosiaan ihana laatu, osassa 3 esittäytyy ainoani eli valkoinen. Mitkä ovat lempisävysi niistä? Tuo valkoinen toimii loistavasti myös primerinä!

  Löysin myös vinkin, että valkoisella voi rajata silmät ja laittaa valkoisen päälle ohuemman värillisen rajauksen. En ole testannut vielä :)

  ReplyDelete
 3. Ai jaa, täytyy kokeilla.
  Tykkään Deep Plumista, parempi kuin Madin vastaava ja Envious:sta, se on hyvä vihreä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos milipili! Tilasin tuon Enviouksen, kunnon vihreän tarvitsenkin. Olen pidempään sitä katsellutkin sillä silmällä :D 8.30€ tuli hintaa posteineen, ei paha.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails