Skip to main content

Siveltimien pesu

Siveltimien pesu on tärkeää ja niin_tylsää! Tässä muutama vinkki pesuun:
 • Pese mielellään joka viikko tai ainakin joka toinen
 • Älä kastele siveltimen vartta, muuten varsi saattaa irrota tai mennä huonoksi
Yök, likainen sivellin!Pese sivellin miedolla saippualla/shampoolla ja huuhtele. Itse käytän vaahtoputsaria, joka ei naamanpesuun soveltunutkaan.Älä kastele vartta.Laita kuivumaan joko kyljelleen tai miellään harjakset hieman alaspäin, ei kuitenkaan pystysentoon (->vesi pääsee liuottamaan liiman, jolla harjakset ovat kiinnitetty).Kabuki olisi hyvä laittaa kuivumaan alassuin, käyttää BrushGuardia tai hiuslenksua. Itse olen huomannut hiuslenksumetodin hyvin toimivaksi, mies välillä ihmettelee kaapinovissa roikkuvia siveltimiä :)
Valmis! Anna kuivua rauhassa :D

Pesty sivellin on Mschicin Silk Fiber blush brush mutta samaa myy mm. Morgana Minerals edullisempaan hintaan mustavartisena. Kuivumassa oleva kabuki on suosikkini, Aliman Retractable Brush.

Comments

 1. Tuo kaapinovessa roikkuva sivellin on ihan paras! ^__^

  ReplyDelete
 2. hei, hauska idea kuivattaa siveltimiä. :D
  harmi että omat lapset on niin pieniä ja uteliaita, että varmasti menisivät kiskomaan moiset viritykset irti!

  ReplyDelete
 3. Ja meillä nyt tuo kissavauva... Olisi kyllä heti kiinni näissä :D Onneksi brush guard auttaa:

  http://fashionedinfinland.blogspot.com/2010/04/brush-guard.html

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…