Skip to main content

Siveltimien pesu

Siveltimien pesu on tärkeää ja niin_tylsää! Tässä muutama vinkki pesuun:
 • Pese mielellään joka viikko tai ainakin joka toinen
 • Älä kastele siveltimen vartta, muuten varsi saattaa irrota tai mennä huonoksi
Yök, likainen sivellin!Pese sivellin miedolla saippualla/shampoolla ja huuhtele. Itse käytän vaahtoputsaria, joka ei naamanpesuun soveltunutkaan.Älä kastele vartta.Laita kuivumaan joko kyljelleen tai miellään harjakset hieman alaspäin, ei kuitenkaan pystysentoon (->vesi pääsee liuottamaan liiman, jolla harjakset ovat kiinnitetty).Kabuki olisi hyvä laittaa kuivumaan alassuin, käyttää BrushGuardia tai hiuslenksua. Itse olen huomannut hiuslenksumetodin hyvin toimivaksi, mies välillä ihmettelee kaapinovissa roikkuvia siveltimiä :)
Valmis! Anna kuivua rauhassa :D

Pesty sivellin on Mschicin Silk Fiber blush brush mutta samaa myy mm. Morgana Minerals edullisempaan hintaan mustavartisena. Kuivumassa oleva kabuki on suosikkini, Aliman Retractable Brush.

Comments

 1. Tuo kaapinovessa roikkuva sivellin on ihan paras! ^__^

  ReplyDelete
 2. hei, hauska idea kuivattaa siveltimiä. :D
  harmi että omat lapset on niin pieniä ja uteliaita, että varmasti menisivät kiskomaan moiset viritykset irti!

  ReplyDelete
 3. Ja meillä nyt tuo kissavauva... Olisi kyllä heti kiinni näissä :D Onneksi brush guard auttaa:

  http://fashionedinfinland.blogspot.com/2010/04/brush-guard.html

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…