Skip to main content

Fashioned in Finland!

Tämä ihana pigmentti ansaitsee ihan oman postauksen! Pigmentti on nimittäin oma nimikkopigmenttini :D The She Spacella oli keväällä LE kokoelma "One Little Dress" ja Heatherin yllätys oli se, että pigmentit oli nimetty asiakkaiden mukaan! Oma suomalainen nimeni oli liian vaikea *heh*, joten nimeksi tuli Fashioned in Finland. Ja kun pohdin blogilleni nimeä, päätin käyttää Heatherin keksimää.

Eikö olekin kaunis! Pigmentin kuvaus: Vivid metallic olive with a serious golden iridescent vibe. Kuvausrekvisiittana Cult Designin lehtimaljakko, ostan omat Cultini Keittiöliike Modernosta Turusta.

Tässä vielä muutama EOTD:Liikkuvalla luomella TSS Fashioned ja varjostuksena TSS All for Fabulous (vanha LE), rajaus Indelible gel liner Chocolate mousse.Sisänurkassa TSS Moonlight and Miracles, keskellä TSS fashioned ja varjostuksena Aromaleighin Bete Noire-sarja Amarente.

Usein kuulee, ettei vihreäsilmäisen kannata käyttää vihreää luomiväriä ja pidempään sitä välttelinkin. Ei pidä paikkaansa :D Välttämättä kaikki vihreän sävyt eivät sovi mutta turha sitä on koko väriä boikotoida!

Blogin otsikon alla oleva kuva naurattaa aina lapsiani ;) Mietin kuumeisesti mikä olisi vähän vihreä muttei liian vihreä (rakastan siis vihreää ja halusin vihreän taustan). Sitten iskin silmäni TYYNYLIINAAN :D Sohvatyynyyn sentään, Marimekon kangasta. Se sopi hyvin alustaksi ja TSS:n Astrology-kokoelman Gemini-pigmentit sopivat tyynylle loistavasti :D

Comments

 1. Wow, en tiennytkään että sulla on TSS:llä ihan oma nimikkopigmentti...!! Valittiinko nimet eniten tilailevien asiakkaiden mukaan? ;)

  Pigmentti näyttää ihanalle ja meikki on tosi hieno, ihan kauneimpia sulta näkemiäni.

  ReplyDelete
 2. Ehkä ;D *reps*

  Tosin varmaan oikeasti lähinnä niiden mukaan, jotka on nähnyt livenä/ ainakin kuvia :D

  Ja kiitos :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…