Skip to main content

Fashioned in Finland!

Tämä ihana pigmentti ansaitsee ihan oman postauksen! Pigmentti on nimittäin oma nimikkopigmenttini :D The She Spacella oli keväällä LE kokoelma "One Little Dress" ja Heatherin yllätys oli se, että pigmentit oli nimetty asiakkaiden mukaan! Oma suomalainen nimeni oli liian vaikea *heh*, joten nimeksi tuli Fashioned in Finland. Ja kun pohdin blogilleni nimeä, päätin käyttää Heatherin keksimää.

Eikö olekin kaunis! Pigmentin kuvaus: Vivid metallic olive with a serious golden iridescent vibe. Kuvausrekvisiittana Cult Designin lehtimaljakko, ostan omat Cultini Keittiöliike Modernosta Turusta.

Tässä vielä muutama EOTD:Liikkuvalla luomella TSS Fashioned ja varjostuksena TSS All for Fabulous (vanha LE), rajaus Indelible gel liner Chocolate mousse.Sisänurkassa TSS Moonlight and Miracles, keskellä TSS fashioned ja varjostuksena Aromaleighin Bete Noire-sarja Amarente.

Usein kuulee, ettei vihreäsilmäisen kannata käyttää vihreää luomiväriä ja pidempään sitä välttelinkin. Ei pidä paikkaansa :D Välttämättä kaikki vihreän sävyt eivät sovi mutta turha sitä on koko väriä boikotoida!

Blogin otsikon alla oleva kuva naurattaa aina lapsiani ;) Mietin kuumeisesti mikä olisi vähän vihreä muttei liian vihreä (rakastan siis vihreää ja halusin vihreän taustan). Sitten iskin silmäni TYYNYLIINAAN :D Sohvatyynyyn sentään, Marimekon kangasta. Se sopi hyvin alustaksi ja TSS:n Astrology-kokoelman Gemini-pigmentit sopivat tyynylle loistavasti :D

Comments

 1. Wow, en tiennytkään että sulla on TSS:llä ihan oma nimikkopigmentti...!! Valittiinko nimet eniten tilailevien asiakkaiden mukaan? ;)

  Pigmentti näyttää ihanalle ja meikki on tosi hieno, ihan kauneimpia sulta näkemiäni.

  ReplyDelete
 2. Ehkä ;D *reps*

  Tosin varmaan oikeasti lähinnä niiden mukaan, jotka on nähnyt livenä/ ainakin kuvia :D

  Ja kiitos :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…