Skip to main content

Hope Quest 2009

The She Spacen Hope Quest 2009 haluaa lisätä tietoa masennuksesta, valitettava "insipiraatio" aiheeseen tuli mineraalimeikkifoorumeilla vaikuttaneen Beckan itsemurhasta.

Ideana on se, että osatessasi neljän sävyn paketin hintaan 15 USD eli 3.75 USD/kpl, saat mukana 2 ilmaista pigmenttiä, jotka voi antaa ystävillesi. Alla olevassa kuvassa Hope Quest I-sävyt ja toinen Give away-pigmenteistä kera viestin.




Suurin osa ystävistäni eivät meikkaa tai ainakin kokevat mineraalit "liian hankaliksi" käyttää, joten saajan valinta ei ollut aivan helppoa :D Beigelle olisi vielä ottaja ehkä löytynytkin mutta lila... Lila oli Beckan lempiväri, siksi se on valittu Hope Quadin väriksi.

Hope Quadin I sävyt:
-Hope NO matter WHAT!: Sheer twinkling lilac with purple sparkle
-I am ABUNDANT: shimmering lavender with a kiss of iridescent purple
-I Bask in my OWN LIGHT: sheer cocoa taupe pearl with a kiss of silk
-I Celebrate Me: Taupe-plum shimmer
Mukana tulee lisäksi 2 kpl vaaleinta Hope NO matter WHAT-pigmenttiä.

Tässä vielä EOTD Hope Quest-sävyjen kanssa:



Jestas, mitkä kulmat! Onneksi pääsen pian luottokosmetologini Suvin käsittelyyn.

Ja käytetyt tuotteet:



-Primer: GOSH eye shadow primer
-Sisänurkka TSS Hope no matter what (Hope Quad LE) Sheer twinkling lilac with purple sparkle
-keskellä TSS I bask in my own light (Hope Quad LE) sheer cocoa taupe pearl with a kiss of silk
-varjostus TSS Resisted Anxiety (Standard) Blackened rasberry cocoa with a layer of soft purple
-rajaukset Indelible Tanzanite, Isadora Vibrant Violet ja Shu Uemura Metallic Purple
-ripsiväri: Estee Lauder Projectionist mascara

Nyt linkin takaa löytyy uudet Hope Quest II-sävyt ja vaalein näyttääkin jo helpommalta sävyltä:


Mirror loves me

Quadin II sävyt:
-THE MIRROR LOVES ME; soft creamy pearl taupe with a hint of crystal sparkle
-ABSOLUTELY FABULOUS: Sheer rose taupe pearl
-BORN BEAUTIFUL: Wine-raisin pearl
-EMBRACE THIS FABULOUS FACE: Deep dark cocoa with hint of plum and traces of twinkle

Olen itse TSS-fani mutta toimitusajat ovat täällä ainakin kuukauden luokkaa tällä hetkellä, ei siis kovin malttamattomille!

Comments

  1. Onnistunut meikki :)Tyylikäs!

    ReplyDelete
  2. Valitettava "inspiraatio" kokoelmaan, mutta She Spacella on kyllä aina hyviä ja ajatuksia herättäviä teemakokoelmia.

    Musta on muuten ihan mahtavaa kuinka omistautunut sä oot mineraalimaailmalle ja tiedät hirveästi noista firmoista ja henkilöistä..!

    ReplyDelete
  3. Blushing, kiitos! Paljon on vielä treenattavaa mutta perässä tullaan :D

    Uuteen kameraankin jo iskin silmäni, täytyy vain saada vielä aikaisesti ihan oikeasti ostaakin se ;D

    Inkivääri: No en tiedä mahtavuudesta, sen verran ahkeraan postiluukku kolisee. LOL Vielä kun joskus osaisi vain nauttia niistä, jotka jo omistaa ;)

    ReplyDelete
  4. I love this look with the Hope Quest colors. Resisted Anxiety too! You look so pretty!

    ReplyDelete
  5. Thank you so much for adding me to your bloglist! BTW, this is such a pretty look at you...I wish I had eyes like yours :) Talk to you later girl!

    ReplyDelete
  6. Thanks Erica! I really like your blog and pictures.

    My new post are now also in english, I guess that helps a bit :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "