Skip to main content

Hope Quest 2009

The She Spacen Hope Quest 2009 haluaa lisätä tietoa masennuksesta, valitettava "insipiraatio" aiheeseen tuli mineraalimeikkifoorumeilla vaikuttaneen Beckan itsemurhasta.

Ideana on se, että osatessasi neljän sävyn paketin hintaan 15 USD eli 3.75 USD/kpl, saat mukana 2 ilmaista pigmenttiä, jotka voi antaa ystävillesi. Alla olevassa kuvassa Hope Quest I-sävyt ja toinen Give away-pigmenteistä kera viestin.
Suurin osa ystävistäni eivät meikkaa tai ainakin kokevat mineraalit "liian hankaliksi" käyttää, joten saajan valinta ei ollut aivan helppoa :D Beigelle olisi vielä ottaja ehkä löytynytkin mutta lila... Lila oli Beckan lempiväri, siksi se on valittu Hope Quadin väriksi.

Hope Quadin I sävyt:
-Hope NO matter WHAT!: Sheer twinkling lilac with purple sparkle
-I am ABUNDANT: shimmering lavender with a kiss of iridescent purple
-I Bask in my OWN LIGHT: sheer cocoa taupe pearl with a kiss of silk
-I Celebrate Me: Taupe-plum shimmer
Mukana tulee lisäksi 2 kpl vaaleinta Hope NO matter WHAT-pigmenttiä.

Tässä vielä EOTD Hope Quest-sävyjen kanssa:Jestas, mitkä kulmat! Onneksi pääsen pian luottokosmetologini Suvin käsittelyyn.

Ja käytetyt tuotteet:-Primer: GOSH eye shadow primer
-Sisänurkka TSS Hope no matter what (Hope Quad LE) Sheer twinkling lilac with purple sparkle
-keskellä TSS I bask in my own light (Hope Quad LE) sheer cocoa taupe pearl with a kiss of silk
-varjostus TSS Resisted Anxiety (Standard) Blackened rasberry cocoa with a layer of soft purple
-rajaukset Indelible Tanzanite, Isadora Vibrant Violet ja Shu Uemura Metallic Purple
-ripsiväri: Estee Lauder Projectionist mascara

Nyt linkin takaa löytyy uudet Hope Quest II-sävyt ja vaalein näyttääkin jo helpommalta sävyltä:


Mirror loves me

Quadin II sävyt:
-THE MIRROR LOVES ME; soft creamy pearl taupe with a hint of crystal sparkle
-ABSOLUTELY FABULOUS: Sheer rose taupe pearl
-BORN BEAUTIFUL: Wine-raisin pearl
-EMBRACE THIS FABULOUS FACE: Deep dark cocoa with hint of plum and traces of twinkle

Olen itse TSS-fani mutta toimitusajat ovat täällä ainakin kuukauden luokkaa tällä hetkellä, ei siis kovin malttamattomille!

Comments

 1. Onnistunut meikki :)Tyylikäs!

  ReplyDelete
 2. Valitettava "inspiraatio" kokoelmaan, mutta She Spacella on kyllä aina hyviä ja ajatuksia herättäviä teemakokoelmia.

  Musta on muuten ihan mahtavaa kuinka omistautunut sä oot mineraalimaailmalle ja tiedät hirveästi noista firmoista ja henkilöistä..!

  ReplyDelete
 3. Blushing, kiitos! Paljon on vielä treenattavaa mutta perässä tullaan :D

  Uuteen kameraankin jo iskin silmäni, täytyy vain saada vielä aikaisesti ihan oikeasti ostaakin se ;D

  Inkivääri: No en tiedä mahtavuudesta, sen verran ahkeraan postiluukku kolisee. LOL Vielä kun joskus osaisi vain nauttia niistä, jotka jo omistaa ;)

  ReplyDelete
 4. I love this look with the Hope Quest colors. Resisted Anxiety too! You look so pretty!

  ReplyDelete
 5. Thank you so much for adding me to your bloglist! BTW, this is such a pretty look at you...I wish I had eyes like yours :) Talk to you later girl!

  ReplyDelete
 6. Thanks Erica! I really like your blog and pictures.

  My new post are now also in english, I guess that helps a bit :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …