Skip to main content

Mitä matkalle mukaan?

Nyt olen saman ongelman edessä kuin ystäväni Inkivääri vähän aikaa sitten. Kotona on hirmuinen määrä ihanaa kosmetiikkaa mutta reissuun pitää valita mukaan harvat ja valitut. Kamalaa :D Tällä kertaa matkakohde on "helppo", sillä lähdemme perheen kanssa nauttimaan Kyproksen auringosta! Tuolla en minäkään jaksa kovasti meikkailla, joten suhteellisen vähällä pärjään. Työmatkat ovatkin sitten ihan eri juttu.

Matkaan lähtevät ainakin:

-Mujin meikkipussi. Kevyt, juuri sopivan kokoinen ja venyy/litistyy sisällä olevan tavaramäärän mukaan. TÄYDELLINEN!

-Mujin meikkipeili, tämä käytössä kotonakin. Peili taittuu littanaksi mutta peilissä on kolme osaa ja takana vielä säädettävä tuki, pysyy siis itsekseen pystyssä pöydällä.

-Mineraalisample-pussit. Yleensä siirrän samplet pieniin purkkeihin mutta toisinaan hankin kaksi samplea ja toinen siirtyy pysyvästi asumaan meikkipussiin. Samplepussit ovat kevyitä eivätkä vie tilaa, esim. alla olevissa kuvissa on 50 eri sävyä ja vertailuvuoksi yksi Diorin viisikko:


-MAD Mineralsilta hankittu Indelible eyeshadow "carbon" rajauksena. Toisinaan mukaan pääsee toinenkin väri mutta tälläkin pärjää.

-GOSH Hypnotic grey-rajauskynä sekä Isadoran Blonde Inliner kajal.

-Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat aina mukana, mökilläkin :D

-Musta vedenkestävä mascara, tällä kertaa Telescopic wp.

-Aliman mineraalimeikkipohja, väri Neutral 3. Aliman pohja on luottotuotteeni, moni muukin on erittäin hyvä mutta Alima on vain ihan täydellinen minulle.

-NARS Orgasm-poskipuna. Montaa ei kassiin mahdu ja etelässä pärjään yhdellä, ajattelin vähän ruskettuakin ;) Kotioloissa käytän mineraalipunia mutta reissussa perinteisiä.

-Huultenrajauskynäksi pääsee mukaan Lorkun jämä simply rose-sävyssä. Loman loputtua tämä lentää roskakoriin, viimeinen terotus tehty juuri.

-Huulipunia, tai oikeastaan mineraalipuljujen värillisiä lip balmeja, mukaan tulee muutama. Näillä näkymin vaaleanpunainen TSS Pucker than peck ja persikkainen Everyday Mineralsin (uusi) Siesta.

-Kasa siveltimiä! Reissussa on muutenkin niin huonot meikkausolosuhteet, lempisiveltimet on oltava mukana. Myöhemmin tulossa postaus lempisiveltimistäni.

Mukaan otetaan myös reissuja varten säästettyjä tuotteiden jämiä, tällä kertaa shampoo, hoitoaine ja hiuslakka, näin purkkeja ei tarvitse tuoda enää takaisin kotiin. Tällä reissulla paino ei ole niin tärkeää, mukaan lähtee 4 henkilöä ja jokaisella saa olla 30 kg tavaraa.

Aivan eri juttu onkin kaukoitään kohdistuvilla työreissuilla, siellä jokainen gramma on tärkeä, kun matkalaukku on täynnä Giovanni Haircaren tuotteita ja painoraja 20 kg :D Matkalaukkuna reissussa kevyt Rimowan polycarbonaattilaukku, saa ostaa pari purnukkaa enemmän. LOL

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…