Skip to main content

Mitä matkalle mukaan?

Nyt olen saman ongelman edessä kuin ystäväni Inkivääri vähän aikaa sitten. Kotona on hirmuinen määrä ihanaa kosmetiikkaa mutta reissuun pitää valita mukaan harvat ja valitut. Kamalaa :D Tällä kertaa matkakohde on "helppo", sillä lähdemme perheen kanssa nauttimaan Kyproksen auringosta! Tuolla en minäkään jaksa kovasti meikkailla, joten suhteellisen vähällä pärjään. Työmatkat ovatkin sitten ihan eri juttu.

Matkaan lähtevät ainakin:

-Mujin meikkipussi. Kevyt, juuri sopivan kokoinen ja venyy/litistyy sisällä olevan tavaramäärän mukaan. TÄYDELLINEN!

-Mujin meikkipeili, tämä käytössä kotonakin. Peili taittuu littanaksi mutta peilissä on kolme osaa ja takana vielä säädettävä tuki, pysyy siis itsekseen pystyssä pöydällä.

-Mineraalisample-pussit. Yleensä siirrän samplet pieniin purkkeihin mutta toisinaan hankin kaksi samplea ja toinen siirtyy pysyvästi asumaan meikkipussiin. Samplepussit ovat kevyitä eivätkä vie tilaa, esim. alla olevissa kuvissa on 50 eri sävyä ja vertailuvuoksi yksi Diorin viisikko:


-MAD Mineralsilta hankittu Indelible eyeshadow "carbon" rajauksena. Toisinaan mukaan pääsee toinenkin väri mutta tälläkin pärjää.

-GOSH Hypnotic grey-rajauskynä sekä Isadoran Blonde Inliner kajal.

-Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat aina mukana, mökilläkin :D

-Musta vedenkestävä mascara, tällä kertaa Telescopic wp.

-Aliman mineraalimeikkipohja, väri Neutral 3. Aliman pohja on luottotuotteeni, moni muukin on erittäin hyvä mutta Alima on vain ihan täydellinen minulle.

-NARS Orgasm-poskipuna. Montaa ei kassiin mahdu ja etelässä pärjään yhdellä, ajattelin vähän ruskettuakin ;) Kotioloissa käytän mineraalipunia mutta reissussa perinteisiä.

-Huultenrajauskynäksi pääsee mukaan Lorkun jämä simply rose-sävyssä. Loman loputtua tämä lentää roskakoriin, viimeinen terotus tehty juuri.

-Huulipunia, tai oikeastaan mineraalipuljujen värillisiä lip balmeja, mukaan tulee muutama. Näillä näkymin vaaleanpunainen TSS Pucker than peck ja persikkainen Everyday Mineralsin (uusi) Siesta.

-Kasa siveltimiä! Reissussa on muutenkin niin huonot meikkausolosuhteet, lempisiveltimet on oltava mukana. Myöhemmin tulossa postaus lempisiveltimistäni.

Mukaan otetaan myös reissuja varten säästettyjä tuotteiden jämiä, tällä kertaa shampoo, hoitoaine ja hiuslakka, näin purkkeja ei tarvitse tuoda enää takaisin kotiin. Tällä reissulla paino ei ole niin tärkeää, mukaan lähtee 4 henkilöä ja jokaisella saa olla 30 kg tavaraa.

Aivan eri juttu onkin kaukoitään kohdistuvilla työreissuilla, siellä jokainen gramma on tärkeä, kun matkalaukku on täynnä Giovanni Haircaren tuotteita ja painoraja 20 kg :D Matkalaukkuna reissussa kevyt Rimowan polycarbonaattilaukku, saa ostaa pari purnukkaa enemmän. LOL

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…