Skip to main content

Ihanat MAdit pussista purkkiin

Ihanaa, postilaatikosta löytyi aina piristävä paketti :D Tällä kertaa MAD Mineralsilta. Tilaus oli pieni, sain kaverin kimppaan ja tilattavaa ei niin paljon tällä kertaa ollut.



Sample Indelible-silmämeikinputsarista, Indelible ever after-voideluomiväri, Be kind ja Whisper green luomivärit.

SAMPLEPUSSISTA PURKKIIN

1. Irroita tarra ja kiinnitä se samplepurkkiin (pussia voi joutua hieromaan sormilla, joten tarra kannattaa siirtää heti purkkiin)




2. Päästä pussiin ilmaa. Pöllyävämpi puuteri irtoaa tällöin jo pussin reunoista, "kosteampaa" puuteria taas voi joutua irroittamaan hieromalla pussia kevyesti.

3. Ota pussista kiinni alla olevan kuvan mukaisesti, pidä toinen puoli tiiviisti kiinni:


Kynsissä CnG Rodeo Fanatic, joka ei tosiaan tunnu oikealta sävyltä näin kesähelteellä :D

4. Kippaa mineraalit purkkiin, VALMIS!



Ja tässä swatchit vielä:



Kauniita ovat :)

Purkkeja voi ostaa mineraalifirmoista, joka onkin ihan järkevää, jos tarvitsee vähän. Nuo nimittäin saattavat firmasta riippuen nostaa postikuluja (tai eivät lähetä niin suuria määriä). Esim. PureLuxe myy samplepurkkikokoa. Itse tilaan näitä isoina määrinä eBay-kaupasta nimeltä JarWolrd. Nopea ja luotettava firma, kulut olleet siinä 10-15 USD. Vastaavat nopeasti postikulukyselyihin ja muistaakseni voivat myös laskuttaa PayPalilla. Itse käytän 3 g purkkeja, niitä saa ilman sifteriä ja sifterillä.

Ja tässä yksi EOTD vielä loppuun:





Indelible Green Tea (primer)
TSS Widdless and Waddles (lid)
TSS Maiden Marcey (outer lid)
TSS Jump Jivin' Jenny (outer v)
TSS Lit Up Lisa (liner)
Estee Lauder Projectionist (mascara)

Tässä siis kevään One Little Dress-kokoelman muita sävyjä, asiakkaiden mukaan nimettyjä.

edit: Ihan järkkyä tavaraa tuo Indelible waterproof-putsari! Kutittaa, kirveltää, jättää kalvon PITKÄKSI aikaa... Puhdisti siedettävästi mutta ei kiitos tätä enää ikinä! Jatkan tyytyväisenä MUFE Sens' eyesin käyttäjänä :D

Comments

  1. Aijai, tuo lila on kyllä kaunis :) Pitäisi toteuttaa itselläkin tilaus tuonne, en vaan ole vielä ehtinyt hurahtaa näihinkin kaiken muun keskellä :D

    ReplyDelete
  2. Testaan tuota tosiaan vielä paremmin mutta nyt sanoisin, että osta vain se Gosh Love that violet! Taitaa olla tätä parempi :D

    ReplyDelete
  3. Hei,

    saako tyhjiä samplepurkkeja ostettua jostakin?

    ReplyDelete
  4. Saa ostettua, aika monikin mineraalifirma niitä myy (mm. PureLuxe) mutta jos enemmän tarvitsee, suosittelen Jarworldia. Laitan linkin tuonne tekstiin, kun tähän nyt antanut sitä lisätä.

    ReplyDelete
  5. Kyselin JarWorldin postareita. Käyttävät flat rate envelopea, jonka postarit ovat 14 USD. Ymmärtääkseni siihen mahtuu 100 kpl pikkupurkkeja. Kysyin sekö kolmen että viiden gramman purkeista, mutta en saanut selkeää vastausta eroaako noiden postitushinnat.

    Onko nuo purkit olleet aina hyvin pakattuja eli ovat tulleet ehjänä perille? Mietin tässä että kai sitä vois heti alkuun ottaa sen 100 purkkia kun postaritkin ovat 50:lle ja sadalle samat 14. Se 3 grammainen on ilmeisesti ihan riittävä koko ja ilman shifteriä?

    Kiitos taas! :) -SH-

    ReplyDelete
  6. Ovat tulleet kirjeessä ilman sen kummempia fyllinkejä mutta kaikki aina ehjiä (olen tilannut tuolta 3 kertaa). Muistaakseni enimmillään sain noilla kuluilla 100 samplepurkkia+ 25 pienintä sifterpurkkia.

    3 g on riittävä koko sampleille, sifter on makukysymys. Luomiväreissä otan itse mielummin ilman mutta poskipunissa yms taas sifterillä.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "