Skip to main content

Kaappien kätköistä tekee löytöjä

Kosmetiikkafriikin ja ei-kosmetiikkifriikin eron saattaa huomata suhtautumisessa loppuneeseen tuotteeseen. ks. ihana Ostolakossa-blogi Tosi-friikille ilo on suuri, kun tuote loppuu: on mahdollista ostaa edes joskus jotain lisää ja ei-friikille ehkä ei niin kiva, sittenhän on pakko ostaa uusi tilalle.

Olin niin iloinen, kun sain TBS:n Apple Blossom vartalovoiteen loppuun, tuoksu alkoi ärsyttää jo ennen puoliväliä eikä tuo muutenkaan laadultaan niin mieluinen ole. Tämä oli siis eilen. Tänään löytyi UUSI SAMANLAINEN kaapista, siis minä en kestä!

Toiset loppuneet tuotteet ovat Giovanni Haircaren Smooth as Silk-sarjan hoitis ja shampoo. Tästä olisin jo surullinen (näitä ei saa Suomesta) mutta onneksi jemmasta löytyy 1000 ml pönikkä hoitista! Shampoo loppui oikeasti, se oli ihan hyvä muttei täydellinen, ajattelin seuraavalta Honkkarin reissulta ostaa sarjalta jonkun muun shampoon.

Otin kuvaan mukaan myös Giovannin jätettävän hoitiksen, Vitapro Fusionin, koska siitäkin pidän paljon. Ennen en juuri jätettäviä hoitiksia käyttänyt mutta jatkuva suoristusraudalla taivuttelu vaatii hieman tarkempaa hoitoa, vaikka hiuksistoni onkin melko lyhyt.Giovanni myy netissä www.sasa.com, SaSasta nämä itsekin Honkkarista ostan. Näitä myy näemmä myös www.drugstore.com, toimituskuluja en tiedä. Suuret kiitokset upeahiuksiselle ystävälleni, joka minulle Giovannista vinkkasi!

Giovanni Organic haircare on yhä perheen omistuksessa. Mainospuhe sivuiltaan: Giovanni Cosmetics uses formulas that incorporate vitamins, herbs, minerals, proteins, nutrients and the purest of essential oils. The patented Giovanni PureOrganic Technology™ represents an exquisite blend of exotic organic oils, ripe-harvested from renewable plants at the peak of their freshness. The oils are cold pressed and refrigerated immediately to ensure maximum purity. Ehkäpä siis semi-luonnonmukainen, joka tapauksessa ainakin suurin osa tuotteista on silikonittomia.

Jos muuten kaipaatte setifioitua luomukosmetiikka, tarkistattehan sen jokaisesta tuotteesta erikseen! Itsekin kuvittelin muutamien sarjojen olevan täysin luonnonmukaisia mutta näin ei tainnut sittenkään olla :/

Blogini tarkoitus ei ole esitellä loppuneita tuotteita yleensä sen enempää mutta alkuun saan ehkä aikaiseksi esitellä ne viimeistään tässä vaiheessa.

Comments

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…