Skip to main content

Kaappien kätköistä tekee löytöjä

Kosmetiikkafriikin ja ei-kosmetiikkifriikin eron saattaa huomata suhtautumisessa loppuneeseen tuotteeseen. ks. ihana Ostolakossa-blogi Tosi-friikille ilo on suuri, kun tuote loppuu: on mahdollista ostaa edes joskus jotain lisää ja ei-friikille ehkä ei niin kiva, sittenhän on pakko ostaa uusi tilalle.

Olin niin iloinen, kun sain TBS:n Apple Blossom vartalovoiteen loppuun, tuoksu alkoi ärsyttää jo ennen puoliväliä eikä tuo muutenkaan laadultaan niin mieluinen ole. Tämä oli siis eilen. Tänään löytyi UUSI SAMANLAINEN kaapista, siis minä en kestä!

Toiset loppuneet tuotteet ovat Giovanni Haircaren Smooth as Silk-sarjan hoitis ja shampoo. Tästä olisin jo surullinen (näitä ei saa Suomesta) mutta onneksi jemmasta löytyy 1000 ml pönikkä hoitista! Shampoo loppui oikeasti, se oli ihan hyvä muttei täydellinen, ajattelin seuraavalta Honkkarin reissulta ostaa sarjalta jonkun muun shampoon.

Otin kuvaan mukaan myös Giovannin jätettävän hoitiksen, Vitapro Fusionin, koska siitäkin pidän paljon. Ennen en juuri jätettäviä hoitiksia käyttänyt mutta jatkuva suoristusraudalla taivuttelu vaatii hieman tarkempaa hoitoa, vaikka hiuksistoni onkin melko lyhyt.Giovanni myy netissä www.sasa.com, SaSasta nämä itsekin Honkkarista ostan. Näitä myy näemmä myös www.drugstore.com, toimituskuluja en tiedä. Suuret kiitokset upeahiuksiselle ystävälleni, joka minulle Giovannista vinkkasi!

Giovanni Organic haircare on yhä perheen omistuksessa. Mainospuhe sivuiltaan: Giovanni Cosmetics uses formulas that incorporate vitamins, herbs, minerals, proteins, nutrients and the purest of essential oils. The patented Giovanni PureOrganic Technology™ represents an exquisite blend of exotic organic oils, ripe-harvested from renewable plants at the peak of their freshness. The oils are cold pressed and refrigerated immediately to ensure maximum purity. Ehkäpä siis semi-luonnonmukainen, joka tapauksessa ainakin suurin osa tuotteista on silikonittomia.

Jos muuten kaipaatte setifioitua luomukosmetiikka, tarkistattehan sen jokaisesta tuotteesta erikseen! Itsekin kuvittelin muutamien sarjojen olevan täysin luonnonmukaisia mutta näin ei tainnut sittenkään olla :/

Blogini tarkoitus ei ole esitellä loppuneita tuotteita yleensä sen enempää mutta alkuun saan ehkä aikaiseksi esitellä ne viimeistään tässä vaiheessa.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…