Skip to main content

Pressed pigments

Pressed pigments eli kiinteässä muodossa olevat pigmentit ovat nyt suorastaan muotia!


Kuvassa The She Spacen uutuudet, joista tilaan muutaman pian testiin. Vahvimmat ehdokkaat ovat Bermuda ja Titanium (alla) mutta vielähän tässä ehtii mieli muuttua ;)Etunä näissä on tietysti pölyämättömyys, toisaalta mineraaleja oppii käyttämään myös pölyttämättä, eikä se ole minullekaan ongelma. Toisaalta ihan muutama on sentään testiin saatava ;) Miinusta siitä, ettei aina ole tarjota sampleja, värivalikoima on rajatumpi ja hinta kovempi. kaikista pigmenteistä voi tehdä itsekin kiinteitä, YouTubesta löytyy ohjeet, mutta itse en raaski rakkaita pigmenttejni noin tuhota. Kerran kokeilin ja menestys ei ollut häävi :D Mineraalipigmenttien säilyvyys on lähes rajaton, bakteerit eivät näissä viihdy, ja toki pressaamisessa käytetyt aineet vaikuttavat myös säilyvyyteen.

Pressattuja mineraaleja myyvät toki isot/kalliit merkit kuten YoungBlood ja Jane Iredale mutta myös edullisemmat, vähintään yhtä hyvät firmat, kuten Lumiere ja Everyday Minerals. Ainoa pressattu mineraali, joka minulla vielä on, on Lumieren poskipuna Fresh Roses. Ihan kiva tuohan tuo on, ei moitittavaa, lähinnä reissuissa olen käyttänyt. Koostumus on selvästi pehmeämpi kuin perinteisissä poskipunissa. Oikeastaan tätä tarvitsee vain hipaista siveltimellä ja väriä on enemmän kuin tarpeeksi.Pakkauksen alla on pieni peili ja sivellin, joka lienee olevan hyödyllisempi luomiväreissä ;)Aiemmin minulla oli myös EDM:n kiinteä pohja mutta se oli liian peittävä ja tuote hajosikin heti huonon pahvipakkauksen takia. Nykyään EDM:n pakkaukset ovat muovia ja näin kestävämmät. EDM:n Aurinkopuuteri näyttää ihanalta mutta en ole vielä raaskinut ostaa.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…