Skip to main content

Guest hand soap/ Compagnie de Provence*Better late than never? I have already used this soap and I'm planning to refill it*

I use soap bars but when we have guests, I like to have liquid version available :) I love lovely refillable bottles and I bought this scent because of the lime green text color, I'll probably refill this with ecological one later. I don't really  like this scent of Verveine (Verbena) much but I like this soap, and a few years ago I used the unscented version a lot.

The Compagnie de Provence's Savon de Marseille offers refill bottles (1000ml), glass pump bottles (500ml) and these smaller plastic pump bottles (300ml). I prefer the plastic one, I was always afraid that I/kids/cats would accidentally break the glass one...

Inci: Aqua, Potassium Cocoate, Parfum(fragrance), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Cocos Nucifera, Tetrasodium EDTA, BHT, some ingredient may vary depending on scent. Inci is from Vickerey.com


I also got a travel size of Verveine Shampoo too, it felt too drying, so I won't buy a full size. I also got a sample of Jasmin Noir perfume. It's really masculine! I might like it in the soap but a s perfume it was too much ;)

Jasmin Noir/ Black Jasmine: An exotic and captivating fragrance of jasmine magnified by the infusion of cedar, musk and black pepper.


*Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Tämä saippua on tullut käytettyä jo loppuun (kuvat löytyivät koneelta) ja tarkoituksena on täyttää pullo uudelleen*

Palasaippuat ovat vieneet sydämeni mutta varsinkin vieraita varten pidän esillä myös nestemäistä käsisaippuaa :) Ihanat pullot ovat mieleeni ja tämän ostin limenvärisen tekstin takia, tarkoituksena on täyttää tämä myöhemmin ekosaippualla. Tämän saippuan tuoksu on sitrusmainen Verveine, ei yhtään makuuni, mutta vuosia sitten käytin tämän tuoksutonta versiota paljonkin. Myyjänä vuosia sitten oli Turussa Moko, nyt Mokoa ei täällä enää ole mutta ainakin Sisustuksen Koodi ja ehkä Stockmannkin tätä myyvät.

Compagnie de Provencen Marseille-saippuasta on tarjolla isoja täyttöpulloja (1000ml ~15.50€), keskikokoisia lasisia pumppupulloja (500 ml ~13.50€) ja nyt uutena myös pieniä muovisia pumppupulloja (300ml ~11.50€). Muovinen pieni pullo on tervetullut lisä valikoimaan, lasisen kanssa pelkäisin koko ajan että minä/lapset/kissat sen hajoittavat...

Mukaan sain myös näytteen Verveine shampoosta, aika kuivattavalta tuntui eli itse en jatkossa sitä osta. Tuoksunäyte Jasmin noir-tuoksusta taas oli todella miehekäs. Saippuassa tuoksu kyllä menisi mutta tuoksuna "hieman" liikaa ;)  

Jasmin noir: An exotic and captivating fragrance of jasmine magnified by the infusion of cedar, musk and black pepper.


Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…