Skip to main content

Lavera tinted lip balm "Blackcurrant"


I've been looking at these Lavera lip balms for years but somehow never tried them... Now I heard good things about these tinted ones and decided to give them I try ;) I got blackcurrant first but I have a feeling that I'll buy several others from this series later too! There were at least Strawberry, Soft Rose, Pearl and Soft Bronze versions available.

This smell SO GOOD, like real blackcurrants! It also gives some color (cranberry colored, very sheer, no shimmer) and is moisturizing too. I like to use these type of balms over lipstics, for example MAC gives lasting color but I still want to add some gloss/balm over it later and this works well. I don't think I'll buy untinted versions, I have better lip balms but as a tinted version, this is very nice!

The product is BDIH certified and inci looks good but contains carmine & beeswax (so not for vegans). I think Santa will give my daughter the Soft Rose version and if the Strawberry version smells as good as this blackcurrant, I must get it ;)


Olen katsellut näitä Laveran värillisiä huulirasvoja kaupassa jo vuosia mutta jotenkin ei vain ole tullut niitä hankittua... Nyt kuitenkin kuulin niistä hyviä kokemuksia, joten pakko oli ottaa testiin, sen verran olin kuitenkin jo ennestäänkin kiinnostunut. Ostin nyt ensin tummimman sävyn, Blackcurrantin, mutta tuli heti tätä testattuani ettei jää sarjan viimeiseksi minulla ;) Tarjolla on mm. Soft Bronze (sattuuko muuten kukaan tietämään tämän tuoksua?), Soft Rose, Strawberry ja Pearl.

Tuoksu on aivan mahtava, ihan kuin oikea mustaherukka! Antaa myös hiukan sävyä (karpalonpunainen, läpikuultava, ei hohtava) ja kosteuttaakin kivasti. Tykkään lisäillä tällaista tuotetta päivän mittaan. Esim. MACin huulipunat ovat niin kestäviä, ettei itse huulipunaa juuri tarvitse lisäillä, mutta lisäkosteutuskaan ei tee välillä huonoa. En ehkä kuitenkaan värittömiä osta, huulirasvana pidän enemmän SilkNaturalsin versioista.

Tuote on BDIH sertifioitu ja Inci toki erinomainen, karmiinia ja meihiläisvahaa kyllä sisältää eli ei sovi vegaaneille.  Luulen, että joulupukki tuo neidille Soft Rosen ja  ehkä minullekin mansikan ;)
Have you tested these? Any favorites? Do you like untinted versions too?

Comments

 1. I've only tried the raspberry scented one, and it's incredibly yummy. That one I can't recommend enough.

  ReplyDelete
 2. IHANA!! Meni välittömästi hankintalistalle :)


  -Silli-

  ReplyDelete
 3. this looks so tasty!!! yummy yummy!!

  xx

  ReplyDelete
 4. Miulla on juuri se mansikka, ostin kesällä EcoBeautyn avajaistarjouksesta. Vähän hintaviahan nuo ovat huulirasvoiksi, mutta enää ei tee mieli käyttää mitään muuta. Pari kertaa päivässä riittää minulla pitämään huulet pehmeinä ja kauniina + se tuoksu on ihana. :)

  ReplyDelete
 5. I have one too, the raspberry one and I like it :-)

  ReplyDelete
 6. Mul on tuo sama ja tykkään, tuoksu on aivan mahtava, ei sellainen esanssinen, kuin "normikosmetiikassa". Ostan jatkossakin, jos en jaksa itse tehdä, omatekoinen on nimittäin parasta...

  ReplyDelete
 7. Thank you Ladies, now I want them all ;)

  Sannu: No takuulla omatekoinen on paras <3
  Murppa: jes, näitä hankin kyllä lisää <3 Mansikka on tuoksuna enemmän mieleeni kuin vadelma, ensin on siis hankittava mansikka :D

  ReplyDelete
 8. Vaikuttaa ihan mun huulirasvalta, kiitos vinkistä . Myyköhän Ruohonjuuri näitä ?

  ReplyDelete
 9. Petriina: Sepä juuri :)

  ReplyDelete
 10. That lipbalm looks yummy! I'd be a bit misled by it though, in the stick it looks just like a lipstick but it is quite sheer (I suppose that's why it says "tint", lol!) Are your lips very pigmented? Does it show up well on them?

  I don't own any tinted ones yet but am hoping to buy some soon...I have my eye on a couple from Sleek. Despite the whole issue thing, they have the cheapest...

  ReplyDelete
 11. I have a strawberry one. It's ok, but the scent is horrible! Too sweet and nauseous. Can barely stand it. I prefer Silk Naturals sheer lippies instead.:)

  ReplyDelete
 12. heavenNRJ:I think I might like it still, I love very sweet scents :D

  The Student's Guide To Nail Polish: Some say it's quite pigmented but at least in me it's very sheer. Gives some color but not much :)

  ReplyDelete
 13. Blackcurrant yum! :)

  This lip balm remind me of Labello Fruity Shine in Cherry, and the tubes look strangely similar! I'd like to try these and compare them though! ;)

  http://theperfectpout.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. I haven't tried these before but yummy yummy if it smells exactly like blackcurrant!

  ReplyDelete
 15. Mai: I have used this quite a lot, because of the lovely smell :D

  RiZZie: Cherry sounds yummy too :D

  ReplyDelete
 16. dreamer: yep, it does :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…