Skip to main content

Pukka & Clipper teas


I was searching for green or white tea bags from Sonnentor and the shop I visited didn't have any, but then I noticed these lovely packages of Pukka tea :) It was nice to see "regular green teas", many eco brands sell more of those herbal ones and I like real TEA. The taste of Pukka Lemon Green tea was ok, there not too much lemon... Maybe I still need to test their award winning tastes. The only thing I wasn't that happy was that the packaging was quite big for 20 tea bags...

Pukka teas are available in many countries, you can find some info from here.

Ruohonjuuresta ei löytynyt Sonnentorin vähemmän mausteisia teepusseja, joten käväisi katsomassa Luomuidyllin valikoimaa. Ei löytynyt sieltäkään mutta iskin silmäni näihin hauskannäköisiin Pukka-merkkisiin teihin. Oli kiva löytää ihan tavallista vihreää teetä, eikä yrttijuomaa, pidän itse ihan oikeasta teestä. Testiin lähti nyt Pukka Lemon Green tea, ihan kiva eikä liian sitruunainen maku. Ehkä täytyy testata myös Pukkan yrttiteitä, myyjä niitä niin kehui ja ovat ilmeisesti jotain palkintojakin voittaneet :) Ainoa mikä hieman ärsytti oli se, että pakkaus oli aika suuri sisällön määrään nähden. Ohan se toki myyvää mutta pakkus näytti vain niin tyhjältä, kun sen avasi.
I've also tested Clipper tea bags recently. I don't like their white tea at all... But green is good! There was one thing I was going to complain but I noticed that they've changed that thing in the new packages: I bought "Green tea with gingseng" and when I tested it, it tasted like raspberry :-O And I hate raspberry tea. Now the "with raspberry flavour" is mentioned clearly :) I personally do not like the tea bags Clipper uses, but those are very environmental friendly.

Olen testannut myös Clipperin teepusseja lähiaikoina. Oikein hyviä ovat, varsinkin vihreä tee, Clipperin valkoisesta teestä taas en pidä yhtään.

Yhdestä pakkausmerkinnästä piti vähän valittaa mutta huomasin, että asia oli korjattu uusissa pakkauksissa :) Ostin siis aiemmin "Green tea with Gingseng" ja kun avasin pakkauksen, se tuoksuikin hyvin voimakkaasti vadelmalta :-O En voi juurikaan sietää vadelmateetä, joten en todellakaan olisi ostanut sitä, jos olisin asian huomannut. Nyt uusissa pakkauksissa luki selvästi "Green tea with gingseng, with Raspberry flavor". Hienoa! Itse en suuremmin välitä Clipperin käyttämistä naruttomista teepusseista mutta ovat ne toki mahdollisimman luontoystävälliset.What kind of te do you like? Or do you prefer coffee? My mom told me that I'll like coffee, when I'm an adult... Still waiting for that ;)

Comments

 1. I usually prefer green tea (Sencha, or Oriental green), but recently fall in love with milk oolong tea. It's quite expensive, but SO good! Never liked the taste of coffee, but, strangely, I love the smell. :)

  ReplyDelete
 2. I really only drink black tea with milk. Normal flavours like English Breakfast or similar. I don't know why but I miss milk in tea and it doesn't go with green, white or rooibos. Or flavoured ones for that matter.

  In England you can pretty much only get the bags Clipper uses, no strings like we have in Finland.

  ReplyDelete
 3. I have a packet of the Pukka Detox tea as I heard it's good for cellulite busting (nice!) - but it tastes awful, I think it's the fennel. Needless to say I never finished the pack!
  If you like Urban Decay check out my Book of Shadows III Giveaway!
  Kat x

  ReplyDelete
 4. I've been trying out loose teas lately. I don't have a favorite yet, though I do love Adagio's Gingerbread holiday tea.

  I still have tons of bag tea, I have 2 favorites from those so far, TAZO Lotus and Numi Jasmine Green.

  There are tons of different ones I want to try but I want to use up what I have first.

  I like coffee as well, but not plain, I love flavored coffees, especially vanilla. I can't drink too much though, just one cup, before noon otherwise I end up not being able to sleep later that night. I get really jittery from coffee.

  ReplyDelete
 5. Wintergurl: Jasmine tea is the best! :D

  Michelle: Loose teas are great and making them is also nice :)

  Kat: LOL, I better not buy Detox tea :DD

  Duvessa: yep, milk works better with black tea! Chai is also VERY nice.

  samwells: I think I need more Pukka teas :D

  heaveNRJ: I love the smell of coffee too but I never drink it! Weird ;D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…