Skip to main content

Sleek Good Girl palette

Well, I knew this Sleek Good Girl palette would be difficult for me... But it was even more difficult  than I thought ;) I used all the colors I thought are "safe" and I still needed plum eyeshadow from another Sleek palette. The lightest pink, Lychee, is not pigmented, more like shimmer. The other light pink, Meringue,  was not as opaque as the eyeshadows I've tested from this brand. The red was pigmented, as you can see, but it is so bright :D LOL. I thought I could use it on crease but had to wipe it off.... And add some plum eye shadow form Storm palette.

edit: You can also use this palette as a blush or lipgloss palette (mix with clear lipgloss), that makes it much more wearable ;D It contains mineral oil so don't use as blush, if you can use mineral oils on your face.

Tiesin kyllä, ettei Sleekin Good Girl-paletti ole ihan minun juttuni... Mutta se oli sitä vielä vähemmän kuin luulin ;) Ajattelin, että voin käyttää Morelloa ja vaaleimpia sävyjä mutta tarvitsin luumua Sleek Storm paletista, oli muuten aivan liian räikeä ja PINKKI :D Laadultaan vaaleimmat eivät ole Sleekin parhaimmistoa pigmentin suhteen, Lychee oli enemmän hohde ja Meringuekaan ei Sleekin parhaimpiin pigmenttinsä puolesta kuulu. Testasin tosiaan Morellon varjostuksena ensin mutta piti pyyhkiä se pois tops-puikolla ja lisätä luumua tilalle.

Poskipuninakin näitä voi käyttää, olettaen toki ettei mineraaliöljyt tuki ihoasi.
Sleek Good Girl palette

lychee, meringue, candy floss, lollipop, pink punch, cupcake
strawberry sorbet, pink grapefruit, peach melba, papaya, raspberry coulis, morello


Just one EOTD but it's a special "How to make your eyes look like you have eye infection"-EOTD ;)
Vain yksi meikki tällä paletilla, oikein erityinen silmätulehdus-look ;)Do you like this pink palette? You can purchase these directly from Sleek Makeup's webshop.

Comments

 1. No huh, varmaan ensimmäinen näkemäni luomiväripaletti, josta jäisi jokainen sävy käyttämättä :D On kyllä aivan liian räikeät ja aivan liian PINKIT sävyt meikäläisen tyyliin ja makuun. Migreeniherkkänä pelkäisin kohtauksen saamista kun ottaisin paletin esiin :D Toivottavasti keksit tuolle kuitenkin käyttöä, ettei ihan turhaksi jää.

  ReplyDelete
 2. this palette swatches prettily! I'm still waiting for Sleek to ship (can you believe it? it's almost 3 weeks ago I made the order!) Think i'll use this as a blush palette LOL the colors are so bright!

  ReplyDelete
 3. ei tulisi kyllä ostettua tuota, pinkki on muutekin yksi meikkiväri jota ei tule oikein missään muodossa käytettyä.

  ReplyDelete
 4. Wow!!! That look is awesome! I can see how the palette would be really hard to just use by itself but that's a really nice look you made :)

  ReplyDelete
 5. Huomasin tän sun päivityksen omasta blogistani ja piti katsoa toistamiseen että oliko päivitys todella sinun ja olihan se :D

  On kyllä sellainen paletti että en itse ostaisi,punaista vierastan muutenkin enkä ole oikein vielä toimivaa sävyä itselleni löytänyt(en kyllä tiedä onko edes tarvetta)

  Toivottavasti löydät käyttöä yhdistelemällä vaikka neutraaleihin sävyihin.

  ReplyDelete
 6. Light is sooo wrong. It is artificial light, right? Try again in daylight. I've discovered that I can indeed pull those colors off but only in cold daylight when my skin seems paler then it really is.

  ReplyDelete
 7. mä käytän ko.paletin antia poskipunana :) nätti tuo sun silmämeikki jokatapauksessa :)

  ReplyDelete
 8. Nea-you really made those colors work for you! Looks good! :) I would have a very hard time trying to get all those pinks to work for me. Great review! :)

  ReplyDelete
 9. Wow that's the most pink I've seen in a palette :P From your picture it looks scary and sooo pink! But I am sure it looks very pretty :D and I love the eye make up you did. It's wearable and so flirty :D

  x0x0

  lifelittlesurprises.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. I love this palette because I love pink but at the same time - i wouldn't buy it - pinks don't normally suit my skin tone.

  ReplyDelete
 11. The eye Make-Up is gorgeous :-)

  ReplyDelete
 12. I don't think it looks like you have an eye infection, it looks good! I definitely laughed with the name you gave to your EOTD though lol ! :)

  I ordered this palette during their 50% off sale and I'll propably receive it next week :D

  xxx

  ReplyDelete
 13. Mun mielestä tuo paletti on ihana. Harmi kun sitä ei enää näytä saavan tuolta nettikaupasta. Olisin ostanut sen. Olen varmaankin omituinen mutta pinkit ja punaiset on ihania! Myös luomilla. Ja tuo sinun tekemäsi meikki on kaunis, eikä tuo mieleen silmätulehdusta!

  ReplyDelete
 14. oo i love the makeup look! very pretty :) id love to get my hands on one of those sleek palettes one day!

  ReplyDelete
 15. Hah, I bought this palette! Lots of people are using it as a blush palette or mixing the colours with clear gloss, so you can find a way to use it!

  ReplyDelete
 16. I like the pigmentation but I think those colours would not be the best ones for me. However, you look pretty :)

  ReplyDelete
 17. All the pinks look gorgeous in your swatches, but yeah I probably wouldn't use it by itself either!

  ReplyDelete
 18. "How to make your eyes look like you have eye infection"-EOTD" - that's too funny! It looks fantastic.

  ReplyDelete
 19. Mistäs nuita Sleekin paletteja saa? Ebaystä löytyy aika köykäisesti..

  ReplyDelete
 20. Thank you Ladies :) It's alwasy so nice read comments! Unfortunately I've been too busy with my work now so I don't have much time or energy to comment or read another blogs... Sorry :/ Here is just answers to your questions:

  Anur: Lisäsin postaukseenkin mutta tältä saa suoraan:
  http://www.sleekmakeup.com/EN/index.aspx

  Robyn: That is a good idea :D Thanks!

  ReplyDelete
 21. Tämä on vaan oma henk. kohtainen amatöörin mielipiteeni mutta olen jo pitkään ihmetellyt kun silmämeikkisi näyttää siltä kun sitä ei olisi kunnolla häivytetty. :/ Onko tämä tarkoituksella, vahingossa vai enkö itse vaan huomaa hienonhienoa häivytysjälkeä (oli pakko kommentoida kun olen tätä sen verran kauan miettinyt)?

  ReplyDelete
 22. Jenni: Varmasti on parantamisen varaa, kuten ole jo monesti sanonut: en ole meikkitaiteilija vaan ihan harrastaja, kuvat ovat enemmänkin sitä varten miltä väri voisi näyttää luomella. Muun työn takia ei suuremmin ole aikaa edes harjoitella ja aamulla meikkiin on aikaa noin vartti. Muista blogeista löytyykin taidokkaita meikkejä :) Tämä oli nyt vielä epäonnistunut tapaus, piti poistaa puolet jo laitetusta meikistä, kun värit eivät kertakaikkiaan toimineet niin kuin luulin.

  ReplyDelete
 23. I am afraid I would not know how to make these colors look good on me, but you made it into a really nice look! Really nice!

  I sure hope I am going to bump into some tutorials on your site! I am already happy I chanced upon your blog!

  ReplyDelete
 24. the eye makeup is gorg as usual!

  ReplyDelete
 25. DalaLuz: I have some, maybe with label "tutorial" but I hope I'll have time to do new ones someday!

  snow0016: thank you :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…