Friday, January 14, 2011

MAC Magenta Lip pencil

Well, MAC lip pencils are pretty good, not too soft or not too hard. They are also highly pigmented and last very well on lips. I have had a few natural ones and now Magenta. I bought this to use with MAC Viletta lipstick and I really like it! This fuchsia colored lipliner works with most purple or fuchsia toned lip sticks. The color is quite bright and I feel that it brightens my skin tone too. 

MACin huultenrajaukset obvat laadultaan mieleeni, ei liian pehmeitä eikä toisaalta liian koviakaan. Pigmenttiä löytyy ja pysyvät huulilla hyvin. Minulla on aimemin ollut pari luonnollisen sävyistä ja nyt siis myös Magenta. Ostin tämän MAC Violettan seuraksi ja tykkään tästä todella paljon! Väriltään tämä on fuksia, aika kirkas ja jotenkin kirkastaa ihonkin väriä. Tämä toimii kivasti useimpien fuksian/lilan sävyisten huulipunien kanssa.


MAC Magenta lip liner, no lipstick.


Do you like MAC lip liners?

14 comments:

 1. that`s a very nice color <3

  ReplyDelete
 2. wow didn't know MAC has such fuschia-colored lip liners!

  ReplyDelete
 3. So pretty!!! Love the heart shaped swatch!!! I might do that too (with Valentines day coming up and all!) Cute! :) Very pretty pink! You and I seem to have very similar tastes in shades (possibly because of our similar coloring). XOXO!!!

  ReplyDelete
 4. Me encanta ese color gracias por mostrarlo un beso!!

  ReplyDelete
 5. Love it :) I have the Nyx Fuchsia and Purple Rain lipliners, and I love pairing them up with purples or fuchsias. I was curious about how this one compared to those. I do agree with you that the texture is really good for the MAC ones.

  ReplyDelete
 6. Thank you girls, this really is a lovely color! I'm glad I finally had courage to try colorful lipcolors too :D

  pammy; yep, we do like same colors :D

  Phyrra: I unfortunately don't have those ones from NYX...

  ReplyDelete
 7. Nyt on kyllä aivan upea väri! Täytyypä harkita tuota myös itselle :)

  ReplyDelete
 8. I have this and really like it. It looks great on you!

  ReplyDelete
 9. Blush Overdone: suosittelen :D

  Lillian: You look so good with bolder colors, this must look great on you!

  ReplyDelete
 10. Tuota Magentaa olen itsekin katsellut siihen malliin. Tarviisin vielä oikeasti nuden, en siis ruskean sävyisen sekä ihan lilan/laventelin. Joo ja jonkun lämpimän/tomaatinpunaisen.

  Löysin NYXiltä hyvän oranssin, mutta nude ja lila olivat liian kovia eikä niistä saa sävyä irti, todella epätasalaatuisia.

  Rimmelin Eastend Snob on lähes täydellinen vaaleanpunainen joka menisi melkein nudestakin, mutta kaikkien punien kanssa se ei vaan toimi. On muuten hyllyt tyhjinä tääl tuosta Snobista.

  IsaDoran uutuus kynää en voinut edes testata kun kerta ei ole viel testerit tulleet *silmien pyörräytys*, se oli ehkä lämmin punainen.

  Vaikeaa on =)

  ReplyDelete
 11. mili: No on se hyvän värin löytäminen vaikeaa :D Ja tuollaiset kovat mistä ei lähde väriä... Yyh, ei tykkää! Täytyy tuota Isadoraa kurkata myös, on jäänyt ne taas ihan katsomatta :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails