Monday, January 3, 2011

Some tea stuff, again ;)

I know, I've postd a lot about tea lately... I just have to share these with you!

Melkoisesti tee-postauksia viime aikoina mutta pakko on nämäkin tuotteet teille esitellä!
Pukka Night Time Tea: I don't exatcly love the taste (it's not terrible either) but this really feels relaxing :) I would recommend this to day time use!

Pukka Night Time tee: Ei pahanmakuinen muttei ihan suosikkinikaan mutta rauhoittaa mukavasti! Tämä jää siis ehdottomasti vakikäyttöön :) En suosittele päiväkäyttöön, sen verran rauhoittava tosiaan on!And my new Bosch Styline Kettle! This is LOVE :D You can choose 4 different teperatures (70, 80, 90 or 100 C) and keep the water at that temperature for 30 minutes. I use a lot of white and green tea, so this is PERFECT for me (you shouldn't use boiling water with white/green tea, too hot water makes the tea bitter). This was quite expensive but I really stopped drinking Pepsi Max last spring, so I guess I've saved the money many times already. LOL

Ja ihana uusi vedenkeittimeni! Tässä voi valita lämpötilaksi 70, 80, 90 tai 100 astetta ja pitää veden halutun lämpöisenä 30 minuutin ajan. Täydellistä :D Käytän paljon vihreää/ valkoista teetä ja niitähän ei saisi kiehuvaan veteen laittaa (tulee kitkeräksi). Toki hintaa vekottimella on peruskeitintä enemmän (ovh noin 90€, tarjouksessa hiukan alle 70€) mutta tulee kyllä minulla kovaan käyttöön :) Ja kun vielä pääsin Pepsi Max addiktiosta jo alkukeväästä, raha taitaa olla jo monin kerroin säästynyt. *heh*

I try to post pictures of my elf 100 palette tomorrow! It really is nice, so enter my giveaway :D

8 comments:

 1. I've never tried lavender tea. I'd like to! I adore tea in general. =)

  One of my favorite green tea ever is the "Hammam Tea" from palaisdesthes.com (we have stores in France but I don't know if there are some in Finland - they ship within Europe though). It's too unique to describe it, really. Tasty, softly fruity, sensual. It's not a vanilla tea at all but when I drink it, it's "green vanilla sapor" that come to my mind.

  What's your favorite tea?

  ReplyDelete
 2. Nea, you love tea don't you :)?

  ReplyDelete
 3. Tuollainen keitin olisi mahtava. Arvon aina veden lämpötilan kanssa, kun ei sitä kiehuvaa tahtoisi teen päälle kaataa, mutta ei ole hajuakaan koska lämpötila on laskenut riittävästi (en ole mittailemaan jaksanut ruveta ;)

  ReplyDelete
 4. Olispa itselläkin tuommoinen vedenkeitin, olisi niin kätevä! :D Joululahjaksi sain kyllä onneksi nyt hieman parempilaatuisemman (ja vähän tyylikkäämmän näköisenkin), niin kyllä se nyt kelpaa. :)
  Itse en juo kauheasti vihreää teetä mutta Pirkan vanilja-vihreätee oli hyvää kun kaverilla joi, ihan yllätyin. Täytyisi itsekin hankkia sitä tuonne tee-varastoon. :)

  ReplyDelete
 5. Tuollaisen keittimen minäkin haluan, kunhan vanha sanoo itsensä irti. Näppärän kuuloinen!

  ReplyDelete
 6. Jellynat: sounds yummy! My favorite tes is pearl shaped loose tea, white or geen, whith taste (vanilla, blueberry, jasmine) or unseasoned :)

  Sannu: on kyllä! En tosiaan tälläisesta ollut kuullutkaan :D

  Rairuu: Juu, jos ei vihreää teeetä käytä, ei niin tarpeellinen tuo lämmönsäätö. Minua niin nauratti aikoinaan, kun vedenkeitin valittiin vuoden turhakkeeksi! Minulle turhake taas on kahvinkeitin ;D Ja onhan vedenkeitin vanhuksillekin paljon turvallisempi, kuin liedellä keittäminen.

  Heini: No enpä minäkään jaksanut mitata, arvalla mentiin :D

  jennifer: LOL, yes! :D

  ReplyDelete
 7. well, tea is my fav beverage after...water... of course ;)
  did you know that tea time was implemented in England by a Portuguese Queen?
  xo

  ReplyDelete
 8. sabrina: Mine too :D I had no idea of that thing about tea!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails