Skip to main content

Some tea stuff, again ;)

I know, I've postd a lot about tea lately... I just have to share these with you!

Melkoisesti tee-postauksia viime aikoina mutta pakko on nämäkin tuotteet teille esitellä!
Pukka Night Time Tea: I don't exatcly love the taste (it's not terrible either) but this really feels relaxing :) I would recommend this to day time use!

Pukka Night Time tee: Ei pahanmakuinen muttei ihan suosikkinikaan mutta rauhoittaa mukavasti! Tämä jää siis ehdottomasti vakikäyttöön :) En suosittele päiväkäyttöön, sen verran rauhoittava tosiaan on!And my new Bosch Styline Kettle! This is LOVE :D You can choose 4 different teperatures (70, 80, 90 or 100 C) and keep the water at that temperature for 30 minutes. I use a lot of white and green tea, so this is PERFECT for me (you shouldn't use boiling water with white/green tea, too hot water makes the tea bitter). This was quite expensive but I really stopped drinking Pepsi Max last spring, so I guess I've saved the money many times already. LOL

Ja ihana uusi vedenkeittimeni! Tässä voi valita lämpötilaksi 70, 80, 90 tai 100 astetta ja pitää veden halutun lämpöisenä 30 minuutin ajan. Täydellistä :D Käytän paljon vihreää/ valkoista teetä ja niitähän ei saisi kiehuvaan veteen laittaa (tulee kitkeräksi). Toki hintaa vekottimella on peruskeitintä enemmän (ovh noin 90€, tarjouksessa hiukan alle 70€) mutta tulee kyllä minulla kovaan käyttöön :) Ja kun vielä pääsin Pepsi Max addiktiosta jo alkukeväästä, raha taitaa olla jo monin kerroin säästynyt. *heh*

I try to post pictures of my elf 100 palette tomorrow! It really is nice, so enter my giveaway :D

Comments

 1. I've never tried lavender tea. I'd like to! I adore tea in general. =)

  One of my favorite green tea ever is the "Hammam Tea" from palaisdesthes.com (we have stores in France but I don't know if there are some in Finland - they ship within Europe though). It's too unique to describe it, really. Tasty, softly fruity, sensual. It's not a vanilla tea at all but when I drink it, it's "green vanilla sapor" that come to my mind.

  What's your favorite tea?

  ReplyDelete
 2. Nea, you love tea don't you :)?

  ReplyDelete
 3. Tuollainen keitin olisi mahtava. Arvon aina veden lämpötilan kanssa, kun ei sitä kiehuvaa tahtoisi teen päälle kaataa, mutta ei ole hajuakaan koska lämpötila on laskenut riittävästi (en ole mittailemaan jaksanut ruveta ;)

  ReplyDelete
 4. Olispa itselläkin tuommoinen vedenkeitin, olisi niin kätevä! :D Joululahjaksi sain kyllä onneksi nyt hieman parempilaatuisemman (ja vähän tyylikkäämmän näköisenkin), niin kyllä se nyt kelpaa. :)
  Itse en juo kauheasti vihreää teetä mutta Pirkan vanilja-vihreätee oli hyvää kun kaverilla joi, ihan yllätyin. Täytyisi itsekin hankkia sitä tuonne tee-varastoon. :)

  ReplyDelete
 5. Tuollaisen keittimen minäkin haluan, kunhan vanha sanoo itsensä irti. Näppärän kuuloinen!

  ReplyDelete
 6. Jellynat: sounds yummy! My favorite tes is pearl shaped loose tea, white or geen, whith taste (vanilla, blueberry, jasmine) or unseasoned :)

  Sannu: on kyllä! En tosiaan tälläisesta ollut kuullutkaan :D

  Rairuu: Juu, jos ei vihreää teeetä käytä, ei niin tarpeellinen tuo lämmönsäätö. Minua niin nauratti aikoinaan, kun vedenkeitin valittiin vuoden turhakkeeksi! Minulle turhake taas on kahvinkeitin ;D Ja onhan vedenkeitin vanhuksillekin paljon turvallisempi, kuin liedellä keittäminen.

  Heini: No enpä minäkään jaksanut mitata, arvalla mentiin :D

  jennifer: LOL, yes! :D

  ReplyDelete
 7. well, tea is my fav beverage after...water... of course ;)
  did you know that tea time was implemented in England by a Portuguese Queen?
  xo

  ReplyDelete
 8. sabrina: Mine too :D I had no idea of that thing about tea!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …