Saturday, January 1, 2011

Sleek blushes: Flamingo & Rose Gold

Very stylish packaging (looks expensive IMO), reasonable price (6€) and soft & pigmented quality... Yep, I love Sleek Makeup blushes! I got Flamingo and Rose Gold, for starters ;)

You can order the products directly from Sleek Makeup (they deliver worlwide, except to African continent).


Tyylikäs pakkaus (näyttää jopa arvokkaalta), kohtuullisen hintainen (6€) ja pehmeä & pigmenttinen koostumus... Sleekin poskipunat  ovat kyllä ihania! Tilasin Flamingon ja Rose goldin ainakin nyt alkuun ;) Näitä tosiaan saa tilattua Suomeenkin Sleek Makeupin verkkokaupasta.


Flamingo is bright pink and VERY pigmented. I wouldn't have liked this an year ago but now I love pigmented blushes! My skin is sensitive and the more pigment there is, the less you have use and that is good for my skin :) This one one has no shimmer, feels satiny. If you have very light skin or you are not used to very pigmented blushes, this might not be the best for you.

Flamingo on kirkas pinkki ja erittäin pigmenttinen. Vuosi sitten tuskin olisin osannut näin pigmenttistä edes käyttää mutta nyt olen tottunut niihinkin :) Ja jos pigmenttiä on paljon, tuotetta voi käyttää vähemmän ja tämä taas on hyvä herkälle iholleni! Tässä sävyssä ei ole hohdetta mukana, ehkäpä satiiniseksi voisi sanoa. Jos ihosi on oikein vaalea tai et pidä kovin pigmenttisistä poskipunista, tämä ei ehkä ole mieleesi.


Rose Gold is quite pigmented but unfortunately very shimmery too, even metallic... You need to have good skin to wear this. I really loved the color & pigmentation, this color was what I hoped NARS Orgasm to be! Unfortunately this was the most flattering blush for me, because it was so metallic.

Rose Gold on myös pigmenttinen mutta valitettavasti myös melkoisen hohtava, jopa metallinen... Hyvä iho on aika must tämän kanssa. Väriltään ja pigmentiltään tämä on ihana, sellainen kuin toivoin NARS Orgasmin olevan. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan metallisuutensa takia näyttänyt kovinkaan hyvältä minulla :/Have you tested Sleek blushes? Any favorites?

15 comments:

 1. Rose Gold looks so gorgeous in that swatch! I may have to actually get round to buying it now, it looks lovely x

  ReplyDelete
 2. KittenMittens: And I want more ;D

  communicatingbeauty: It is lovely, I think I want to buy some other colors too. LOL

  ReplyDelete
 3. Uhhh I want Rose Gold! Actually I want lots of blushes... *off to explore Sleek website*

  ReplyDelete
 4. Tilasin innoittamanasi Sleekin luomiväripaletin, poskipunan ja pari huulikiiltoa. Stormia ei valitettavasti ollut saatavissa, mutta tilasin nyt ensin alkuun Originalin. Pitänee mennä johonkin meikkauskurssille seuraavaksi =)

  ReplyDelete
 5. never tried sleek blushers....which is a surprise as i have alot of other sleek products.I wanna try these now...will have to add them to my list!!

  ReplyDelete
 6. Hello!

  I have Flamingo as well!
  I think Rose Gold is nice as well, but i had Orgasm at Christmas and they seem similar (but havent compare in real life!)

  Flamingo si nice, I like bright blushes, but its is not so bright when you put it on, but is buildable.

  Like like like it!!!

  ReplyDelete
 7. Rose Gold looks good! Happy new year

  ReplyDelete
 8. Nättejä. :) Ihan tyylikäs pakkaus myös, ei näytä halvalta vaan voisi luulla että edes muutaman euronkin olisi ollut kalliimpi. :D
  Itse olen nyt vasta hiljattain innostunut poskipunista ja olen alkanut hamstraamaan niitä. :D Rose gold näyttää ihanalta. :)

  ReplyDelete
 9. The Rose Gold Blush Looks so gorgeous :-)

  ReplyDelete
 10. did you happen to pick up any of the contour kits from them? I was really interested in their Glo kit but haven;t really found any reviews out there. And I really need a contour/highlight kit.

  ReplyDelete
 11. Schumitza: I wanted to buy the countour kit but the color "light" was out of stock. I'll get it later, if it's available when I make my next order :)

  Graphology: I think many will like that color :D

  rairuu: ja tämä on vielä sellainen "raskas" ja kompakti, ei yhtään rimpula!

  Saimese: Happy New Year to you too :)

  Ms Bubu: Flamingo is really buildable and so nice!

  Steph: LOL, you NEED these! :D

  Misty: kannattaa käydä aina jos tarjolla meikkausta jossain ja jos Youtubesta jaksaa katsella, niin hyvä tutorialeja löytyy myös. Toivottavasti tykkäät saamistasi tuotteista!

  Sagu: LOL :D

  ReplyDelete
 12. Rose GOld looks like NARS orgasm or Deep Throat a lot!

  ReplyDelete
 13. I had no idea Rose Gold was so shimmery! It looks beautiful in your swatch though

  ReplyDelete
 14. Jennifer: yep, it sure does!

  SilhouetteScreams: It was surprisingly shimmery, less would be nice (at this age, at least :D).

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails