Skip to main content

Wet n Wild Cool as A Cucumber eye shadow trio


Wow! I must say that I'd say the quality of this eyeshadow palette is so good that if this would have been packed for example in Dior packaging, I would be very satisfied :D And this is Wet n Wild, price here in Finland is below 6€ (probably much cheaper in your country). So I just say "WOW". They had many nice palettes in the local shop, the brown one was very pretty (but I just don't need it). This Cool As A Cucumber had my favorite colors so I just had to get, allthough I do have "some" similar colors already...

Jos tämä tuote olisi pakattu Diorin tai vaikka Lancomen pakkaukseen, hehkuttaisin teille silti täällä laatua. Kyseessä on kuitenkin Wet n Wild-merkin trio, halpa alle 6€ paletti Seppälästä. En yhtään ihmettele, että moni on näihin ihastunut, laatu on aivan ihana pehmoinen ja pigmenttinen! Värejä oli usemapia, varsinkin ruskea oli ihana, en vain sitä väriä nyt tarvitse. No en olisi tätäkään "tarvinnut" mutta paletissa on lempivärini, joten en voinut vastustaa!

Light green for "browbone"
Plum for "Crease"
Dark green for "eyelid"
(I won't use this palette like that :D)


"Safety selaed for your protection". Thank you Wet n Wild, I really appreciate
companies who seal their products!

Pigmented, lovely colors. Satin finish, shimmer but no glitter.
 EOTD with light green & plum, I'll do another EOTD later. I just have to publish this now :DHave you already tried these palette or planning to do so? I'd love to hear what do you think about Wet n Wild palettes or other products!

Comments

 1. Onpa muuten kauniit sävyt paletissa! Täytyykin ehkä käydä vähän metsästämässä näitä... ;D

  ReplyDelete
 2. nuo kuuluu kategoriaan ihan kivat, mutta en silti ostanut, joku siinä epäsiistissä telineessä pisti silmään, enkä se johtuu siitä että merkki on niin halpa että niihin ei niin panostetakkaan, ehkä pitäisi mennä katsomaan uudestaan :) hyvältä näyttää meikki taas kerran :)

  ReplyDelete
 3. the green is beutiful! great look!

  ReplyDelete
 4. Upeat noi vihreän sävyt! Tuliskohan käytettyä, hmmm... Taidan mennä kyttäämään noita Seppälään :)

  ReplyDelete
 5. wow...you looks so beautiful! wonderful eyes!!

  ReplyDelete
 6. These look great on you! Wet n' Wild has some of the best e/s ever...and you can't beat the price!

  ReplyDelete
 7. Ohhh very pretty! I wish we had Wet n Wild.

  ReplyDelete
 8. Kauniit sävyt on ja juuri sun tyyliset! Oon yrittänyt pysyä kaukana Seppälän WnW-hyllyltä, kun siellä on myös niitä paljon kehuttuja 6 värin paletteja täynnä Mac-dupeja, eikä luomiväreille ole varsinaisesti akuuttia tarvetta ;)

  Kuitenkin mahtava juttu et halvempi merkki ottaa asiakseen parantaa laatua!

  ReplyDelete
 9. Toi pakkausten muovittaminen on aika oleellista jossain Seppälässä, ja muuallakin sellaisten merkkien kohdalla, joiden käyttäjät tuppaavat olemaan vähän nuorempaa sorttia ja ottavat testeriksi minkä tahansa hyllystä löytyvän... Kalleimmilla meikeillä tuotteet ovat sentään yleensä muutenkin piilossa, niin ettei niitä pääse kaikki tahmakourat räveltämään. Toisaalta sekin on huono juttu, kun ei pääse itse ottamaan hyllystä haluamaansa, vaan täytyy odottaa kunnes myyjä vapautuu kun joku täti saa loppuun jahkailunsa ripsivärin valinnasta myyjän kanssa...

  ReplyDelete
 10. I have a few of those lovely affordable palettes. :) I love them. :)

  ReplyDelete
 11. Awesome eotd :D Love itttt. Sadly wet n wild is not available in india

  ReplyDelete
 12. These colors really look great on your beautiful eyes! I keep hearing more & more good things about Wet & Wild, I'm going to have to give them a try.

  ReplyDelete
 13. I might need to pick that up sometime, now that I've seen your swatches. Green eyeshadow is truly my biggest cosmetic weakness.

  ReplyDelete
 14. I haven't seen these ANYWHERE near where I live :(

  I love your look, btw! :)

  ReplyDelete
 15. Lovely colors, I like the dark green! I really want to get some of these trios ;)

  ReplyDelete
 16. Emily <3: This is great and I found just a few other palettes I want too ;)

  Misstat: :/

  Emily: I LOVE green too :D

  Ciseven: thank you :) I really can recommend these!

  beautydiva: thank you :) Too bad you don't have the brand in India...

  ylbb: These are nice :D

  sonia: Juu, saisi kyllä kaikki L'Orealit yms sinetöidä... Ja ei haittaisi kyllä selektiivissäkään, sinetin kun avaisi niin palautusoikeus menisi.

  keijukainen: Ja aika suttuinen vielä se teline... Mutta onneksi tavara on hyvää :D Meinasin silti pystyä vastustamaan, tämän paletin värit olivat vain niin_täydelliset!

  Lillian: that's not nice, good&cheap brands should be available to all makeup freaks :D But you have Sleek. LOL

  cait: So true :D

  TinnyMey & maybe: Thank you :)

  Tahma: Tietty tulisi käytettyä ;D

  Ruu: No älä, se teline näyttää niin hirveältä ja halvalta. Onneksi nyt kotona nämä paletit eivät halpuuutta ihan huokaile ;)

  Mansikka: iske kiinni vaan ;)

  ReplyDelete
 17. So pretty on you!!! I am loving all the new WnW trios, but I had not seen this one yet!

  ReplyDelete
 18. Colours are gorgeous and looks lovely with your eye colour.

  ReplyDelete
 19. love your make up ! i`ve it, but with other pallete ! it looked gorgeous,because i have green eyes too !

  ReplyDelete
 20. Olen noita jokusen kerran katsellut esim. juuri Seppälässä mutta jotenkin olen saanut vastustettua kiusausta. Tuo paletti näyttää kyllä niin hyvältä (samoin kuin meikkisi) että tuo on ehkä pakko ostaa tai joku muu noista paleteista. Minulla on joku vanhempi (varmaan 4 vuotta vanha Wet n Wildin trio paletti ja sekin on kyllä ollut ihan hyvälaatuinen. Sitä ei vaan ole sävyjensä takia (ruskea/beige) tullut hirveästi käytettyä.

  ReplyDelete
 21. Kävin tuon poistamassa alkukuusta Karkkipäivän Sannin suosituksesta... Ja oli kyllä hintansa arvoinen ostos! Siellä oli muitakin kivan värisiä, varmasti ostan myöhemminkin nyt kun pääsin halpismeikkikammostani. Mulla oli vaan ihan älyttömiä ongelmia saada tota sinettiä auki, varsinkin kun nää rakennekynnet eivät ole ihan jokapaikan työkalut. :D

  - Elisa

  ReplyDelete
 22. Elisa: heh, tuota sinettiä ei tosiaan kukaan kaupassa vahingossa avaa ;) Minulle jo tarttuikin uusi paletti matkaan... Laatu ja hinta ovat kyllä tässä aika lyömätön yhdistelmä!

  MaryJana: Voin kyllä lämpimästi suositella tätä :D Ja kerrankin saa kätevästi haettuakin! Tosin nyt iski himo muutamaan palettiin, joita ei täältä saa :P

  Pammy, Liene & Ally: Thank you Ladies <3

  ReplyDelete
 23. Hieno, hieno väriyhdistelmä! Kiitos paljon vinkistä, kävin jo hakemassa Seppälästä omani :)

  ReplyDelete
 24. I just picked up this palette at a Canadian Walmart for $4.77 and tried it according to the directions. The "lid" green is a bit dark but it still made for a nice combo. This definitely a palette worth owning!

  ReplyDelete
 25. the purples and greens really look good on you!
  that's def a trio that I'd like to try ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …