Skip to main content

Wet n Wild Cool as A Cucumber eye shadow trio


Wow! I must say that I'd say the quality of this eyeshadow palette is so good that if this would have been packed for example in Dior packaging, I would be very satisfied :D And this is Wet n Wild, price here in Finland is below 6€ (probably much cheaper in your country). So I just say "WOW". They had many nice palettes in the local shop, the brown one was very pretty (but I just don't need it). This Cool As A Cucumber had my favorite colors so I just had to get, allthough I do have "some" similar colors already...

Jos tämä tuote olisi pakattu Diorin tai vaikka Lancomen pakkaukseen, hehkuttaisin teille silti täällä laatua. Kyseessä on kuitenkin Wet n Wild-merkin trio, halpa alle 6€ paletti Seppälästä. En yhtään ihmettele, että moni on näihin ihastunut, laatu on aivan ihana pehmoinen ja pigmenttinen! Värejä oli usemapia, varsinkin ruskea oli ihana, en vain sitä väriä nyt tarvitse. No en olisi tätäkään "tarvinnut" mutta paletissa on lempivärini, joten en voinut vastustaa!

Light green for "browbone"
Plum for "Crease"
Dark green for "eyelid"
(I won't use this palette like that :D)


"Safety selaed for your protection". Thank you Wet n Wild, I really appreciate
companies who seal their products!

Pigmented, lovely colors. Satin finish, shimmer but no glitter.
 EOTD with light green & plum, I'll do another EOTD later. I just have to publish this now :D







Have you already tried these palette or planning to do so? I'd love to hear what do you think about Wet n Wild palettes or other products!

Comments

  1. Onpa muuten kauniit sävyt paletissa! Täytyykin ehkä käydä vähän metsästämässä näitä... ;D

    ReplyDelete
  2. nuo kuuluu kategoriaan ihan kivat, mutta en silti ostanut, joku siinä epäsiistissä telineessä pisti silmään, enkä se johtuu siitä että merkki on niin halpa että niihin ei niin panostetakkaan, ehkä pitäisi mennä katsomaan uudestaan :) hyvältä näyttää meikki taas kerran :)

    ReplyDelete
  3. the green is beutiful! great look!

    ReplyDelete
  4. Upeat noi vihreän sävyt! Tuliskohan käytettyä, hmmm... Taidan mennä kyttäämään noita Seppälään :)

    ReplyDelete
  5. wow...you looks so beautiful! wonderful eyes!!

    ReplyDelete
  6. These look great on you! Wet n' Wild has some of the best e/s ever...and you can't beat the price!

    ReplyDelete
  7. Ohhh very pretty! I wish we had Wet n Wild.

    ReplyDelete
  8. Kauniit sävyt on ja juuri sun tyyliset! Oon yrittänyt pysyä kaukana Seppälän WnW-hyllyltä, kun siellä on myös niitä paljon kehuttuja 6 värin paletteja täynnä Mac-dupeja, eikä luomiväreille ole varsinaisesti akuuttia tarvetta ;)

    Kuitenkin mahtava juttu et halvempi merkki ottaa asiakseen parantaa laatua!

    ReplyDelete
  9. Toi pakkausten muovittaminen on aika oleellista jossain Seppälässä, ja muuallakin sellaisten merkkien kohdalla, joiden käyttäjät tuppaavat olemaan vähän nuorempaa sorttia ja ottavat testeriksi minkä tahansa hyllystä löytyvän... Kalleimmilla meikeillä tuotteet ovat sentään yleensä muutenkin piilossa, niin ettei niitä pääse kaikki tahmakourat räveltämään. Toisaalta sekin on huono juttu, kun ei pääse itse ottamaan hyllystä haluamaansa, vaan täytyy odottaa kunnes myyjä vapautuu kun joku täti saa loppuun jahkailunsa ripsivärin valinnasta myyjän kanssa...

    ReplyDelete
  10. I have a few of those lovely affordable palettes. :) I love them. :)

    ReplyDelete
  11. Awesome eotd :D Love itttt. Sadly wet n wild is not available in india

    ReplyDelete
  12. These colors really look great on your beautiful eyes! I keep hearing more & more good things about Wet & Wild, I'm going to have to give them a try.

    ReplyDelete
  13. I might need to pick that up sometime, now that I've seen your swatches. Green eyeshadow is truly my biggest cosmetic weakness.

    ReplyDelete
  14. I haven't seen these ANYWHERE near where I live :(

    I love your look, btw! :)

    ReplyDelete
  15. Lovely colors, I like the dark green! I really want to get some of these trios ;)

    ReplyDelete
  16. Emily <3: This is great and I found just a few other palettes I want too ;)

    Misstat: :/

    Emily: I LOVE green too :D

    Ciseven: thank you :) I really can recommend these!

    beautydiva: thank you :) Too bad you don't have the brand in India...

    ylbb: These are nice :D

    sonia: Juu, saisi kyllä kaikki L'Orealit yms sinetöidä... Ja ei haittaisi kyllä selektiivissäkään, sinetin kun avaisi niin palautusoikeus menisi.

    keijukainen: Ja aika suttuinen vielä se teline... Mutta onneksi tavara on hyvää :D Meinasin silti pystyä vastustamaan, tämän paletin värit olivat vain niin_täydelliset!

    Lillian: that's not nice, good&cheap brands should be available to all makeup freaks :D But you have Sleek. LOL

    cait: So true :D

    TinnyMey & maybe: Thank you :)

    Tahma: Tietty tulisi käytettyä ;D

    Ruu: No älä, se teline näyttää niin hirveältä ja halvalta. Onneksi nyt kotona nämä paletit eivät halpuuutta ihan huokaile ;)

    Mansikka: iske kiinni vaan ;)

    ReplyDelete
  17. So pretty on you!!! I am loving all the new WnW trios, but I had not seen this one yet!

    ReplyDelete
  18. Colours are gorgeous and looks lovely with your eye colour.

    ReplyDelete
  19. love your make up ! i`ve it, but with other pallete ! it looked gorgeous,because i have green eyes too !

    ReplyDelete
  20. Olen noita jokusen kerran katsellut esim. juuri Seppälässä mutta jotenkin olen saanut vastustettua kiusausta. Tuo paletti näyttää kyllä niin hyvältä (samoin kuin meikkisi) että tuo on ehkä pakko ostaa tai joku muu noista paleteista. Minulla on joku vanhempi (varmaan 4 vuotta vanha Wet n Wildin trio paletti ja sekin on kyllä ollut ihan hyvälaatuinen. Sitä ei vaan ole sävyjensä takia (ruskea/beige) tullut hirveästi käytettyä.

    ReplyDelete
  21. Kävin tuon poistamassa alkukuusta Karkkipäivän Sannin suosituksesta... Ja oli kyllä hintansa arvoinen ostos! Siellä oli muitakin kivan värisiä, varmasti ostan myöhemminkin nyt kun pääsin halpismeikkikammostani. Mulla oli vaan ihan älyttömiä ongelmia saada tota sinettiä auki, varsinkin kun nää rakennekynnet eivät ole ihan jokapaikan työkalut. :D

    - Elisa

    ReplyDelete
  22. Elisa: heh, tuota sinettiä ei tosiaan kukaan kaupassa vahingossa avaa ;) Minulle jo tarttuikin uusi paletti matkaan... Laatu ja hinta ovat kyllä tässä aika lyömätön yhdistelmä!

    MaryJana: Voin kyllä lämpimästi suositella tätä :D Ja kerrankin saa kätevästi haettuakin! Tosin nyt iski himo muutamaan palettiin, joita ei täältä saa :P

    Pammy, Liene & Ally: Thank you Ladies <3

    ReplyDelete
  23. Hieno, hieno väriyhdistelmä! Kiitos paljon vinkistä, kävin jo hakemassa Seppälästä omani :)

    ReplyDelete
  24. I just picked up this palette at a Canadian Walmart for $4.77 and tried it according to the directions. The "lid" green is a bit dark but it still made for a nice combo. This definitely a palette worth owning!

    ReplyDelete
  25. the purples and greens really look good on you!
    that's def a trio that I'd like to try ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "