Skip to main content

Diesel Loverdose scent

I love the bottle, scent and the name :D I really like this sweet scent of liquorice, vanilla & jasmine and the bootle couldn't be any nicer! I have a sample now but maybe I'll buy this scent later.
Do you like this scent? I think this is something you'll either love or hate :D I also found another favorite for the new scents (Lancome Midnight Rose), so difficult which one to choose ;)

Comments

 1. Todellakin rakastan tuota tuoksua! Tuoksuttelin useampana päivänä tuota Sokkarilla. En saanut tuota mielestäni, joten oli pakko käydä ostamassa. Olinkin sitten koko loppupäivän aivan tuoksuövereissä, kun suihkuttelin ehkä hiukan reippaasti ahneuksissani, kotosalla onneksi. Ei kukaan ulkopuolinen joutunut kärsimään :)

  ReplyDelete
 2. I hate the name of this but the way you've described the smell I think I might quite like it?

  ReplyDelete
 3. Itse tykkäsin tuosta tuoksusta mitä Sokoksessa tuoksuttelin ja olin vähän yllättynytkin siitä, sillä yleensä en Diesin tuoksuista ole oikein pitänyt, näin naisten puolelta. :)

  ReplyDelete
 4. Tätä täytyy käydä ehdottomasti tuoksuttelemassa. Rrrakastan Dieselin Fuel For Lifea ja se on tyylitään tuoksu jollaisista en yleensä pidä. Mielenkiinnolla odotan miten tämän kanssa käy...Diesel kun ei yleisesti ottaen muutenkaan ole oikein ollut mun merkki. Olisi ihanaa yllättyä ja ihastua samalla tavalla kuin kävi tuon yllä mainitsemani tuoksun kanssa. ;)

  ReplyDelete
 5. Oi, Dieseliltä tullut uusi tuoksu! Pakko päästä nuuhkimaan. Edelliset on ainakin iskeneet.

  ReplyDelete
 6. Minäkin olen tykästynyt tähän tuoksuun. Sain näytteen, joten nyt voin rauhassa kokeilla ja fiilistellä tätä hajuvettä. Omalla ihollani tämä tuoksu on pehmeä ja vaniljainen. Helppo ja aika turvallinen arkituoksu. Ja ihana pullo!!! :) (Odottelen parhaillaan Lolita Lempickan nimikkotuoksua saapuvaksi ja voin sitten vertailla näitä kahta, koska niiden on sanottu olevan melko samanlaisia.)

  En ole viime vuosina löytänyt Suomesta yhtään kiinnostavaa uutta tuoksua, joten oli kiva törmätä tähän. (Tykkään myös Calvin Kleinin uudesta 'Shock for Her' hajuvedestä, mutta sen pullo vaan tökkii tosi pahasti.)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …