Monday, September 12, 2011

Diesel Loverdose scent

I love the bottle, scent and the name :D I really like this sweet scent of liquorice, vanilla & jasmine and the bootle couldn't be any nicer! I have a sample now but maybe I'll buy this scent later.
Do you like this scent? I think this is something you'll either love or hate :D I also found another favorite for the new scents (Lancome Midnight Rose), so difficult which one to choose ;)

6 comments:

 1. Todellakin rakastan tuota tuoksua! Tuoksuttelin useampana päivänä tuota Sokkarilla. En saanut tuota mielestäni, joten oli pakko käydä ostamassa. Olinkin sitten koko loppupäivän aivan tuoksuövereissä, kun suihkuttelin ehkä hiukan reippaasti ahneuksissani, kotosalla onneksi. Ei kukaan ulkopuolinen joutunut kärsimään :)

  ReplyDelete
 2. I hate the name of this but the way you've described the smell I think I might quite like it?

  ReplyDelete
 3. Itse tykkäsin tuosta tuoksusta mitä Sokoksessa tuoksuttelin ja olin vähän yllättynytkin siitä, sillä yleensä en Diesin tuoksuista ole oikein pitänyt, näin naisten puolelta. :)

  ReplyDelete
 4. Tätä täytyy käydä ehdottomasti tuoksuttelemassa. Rrrakastan Dieselin Fuel For Lifea ja se on tyylitään tuoksu jollaisista en yleensä pidä. Mielenkiinnolla odotan miten tämän kanssa käy...Diesel kun ei yleisesti ottaen muutenkaan ole oikein ollut mun merkki. Olisi ihanaa yllättyä ja ihastua samalla tavalla kuin kävi tuon yllä mainitsemani tuoksun kanssa. ;)

  ReplyDelete
 5. Oi, Dieseliltä tullut uusi tuoksu! Pakko päästä nuuhkimaan. Edelliset on ainakin iskeneet.

  ReplyDelete
 6. Minäkin olen tykästynyt tähän tuoksuun. Sain näytteen, joten nyt voin rauhassa kokeilla ja fiilistellä tätä hajuvettä. Omalla ihollani tämä tuoksu on pehmeä ja vaniljainen. Helppo ja aika turvallinen arkituoksu. Ja ihana pullo!!! :) (Odottelen parhaillaan Lolita Lempickan nimikkotuoksua saapuvaksi ja voin sitten vertailla näitä kahta, koska niiden on sanottu olevan melko samanlaisia.)

  En ole viime vuosina löytänyt Suomesta yhtään kiinnostavaa uutta tuoksua, joten oli kiva törmätä tähän. (Tykkään myös Calvin Kleinin uudesta 'Shock for Her' hajuvedestä, mutta sen pullo vaan tökkii tosi pahasti.)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails