Skip to main content

Diesel Loverdose scent

I love the bottle, scent and the name :D I really like this sweet scent of liquorice, vanilla & jasmine and the bootle couldn't be any nicer! I have a sample now but maybe I'll buy this scent later.
Do you like this scent? I think this is something you'll either love or hate :D I also found another favorite for the new scents (Lancome Midnight Rose), so difficult which one to choose ;)

Comments

 1. Todellakin rakastan tuota tuoksua! Tuoksuttelin useampana päivänä tuota Sokkarilla. En saanut tuota mielestäni, joten oli pakko käydä ostamassa. Olinkin sitten koko loppupäivän aivan tuoksuövereissä, kun suihkuttelin ehkä hiukan reippaasti ahneuksissani, kotosalla onneksi. Ei kukaan ulkopuolinen joutunut kärsimään :)

  ReplyDelete
 2. I hate the name of this but the way you've described the smell I think I might quite like it?

  ReplyDelete
 3. Itse tykkäsin tuosta tuoksusta mitä Sokoksessa tuoksuttelin ja olin vähän yllättynytkin siitä, sillä yleensä en Diesin tuoksuista ole oikein pitänyt, näin naisten puolelta. :)

  ReplyDelete
 4. Tätä täytyy käydä ehdottomasti tuoksuttelemassa. Rrrakastan Dieselin Fuel For Lifea ja se on tyylitään tuoksu jollaisista en yleensä pidä. Mielenkiinnolla odotan miten tämän kanssa käy...Diesel kun ei yleisesti ottaen muutenkaan ole oikein ollut mun merkki. Olisi ihanaa yllättyä ja ihastua samalla tavalla kuin kävi tuon yllä mainitsemani tuoksun kanssa. ;)

  ReplyDelete
 5. Oi, Dieseliltä tullut uusi tuoksu! Pakko päästä nuuhkimaan. Edelliset on ainakin iskeneet.

  ReplyDelete
 6. Minäkin olen tykästynyt tähän tuoksuun. Sain näytteen, joten nyt voin rauhassa kokeilla ja fiilistellä tätä hajuvettä. Omalla ihollani tämä tuoksu on pehmeä ja vaniljainen. Helppo ja aika turvallinen arkituoksu. Ja ihana pullo!!! :) (Odottelen parhaillaan Lolita Lempickan nimikkotuoksua saapuvaksi ja voin sitten vertailla näitä kahta, koska niiden on sanottu olevan melko samanlaisia.)

  En ole viime vuosina löytänyt Suomesta yhtään kiinnostavaa uutta tuoksua, joten oli kiva törmätä tähän. (Tykkään myös Calvin Kleinin uudesta 'Shock for Her' hajuvedestä, mutta sen pullo vaan tökkii tosi pahasti.)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…