Skip to main content

Inglot Rainbow eyeshadows

Yay! Inglot rainbows are here :D Here are just the swatches, I'll be travelling next few weeks so I propably won't have much time to do/post EOTDs but of course I'll do that later.

Jipii, Rainbow-sävyt saapuivat Inglotiin! Tässä vain swatchit, reissaan lähiviikot, joten en ole varma  milloin saan meikkejä näistä aikaiseksi.


Green 109R

Lilac 114R

Brown 117R

Turquoise 104R

Beige 101R

Grey 120R

Inci
The quality is pigmented but powdery, finish is matte.

Looks so pretty with just 6 colors but I already made
a new "travel palette" for me ;)
 
swatches without primerComments

 1. Great colors!!
  I love the palette ^^

  ReplyDelete
 2. Olenkin joissain blogeissa katsellut noita, näyttävät niin kivoilta. :) Turkoosi näyttää aivan ihanalta.

  ReplyDelete
 3. I have to get some of these! They look excellent.

  ReplyDelete
 4. Amazin' colours!

  http://bionicgirl94.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Ahh pretty swatches! I love Inglot! :)

  ReplyDelete
 6. so... are they ALL mat? I lost interest in them, I don't like mat eyeshadows a lot ;_;

  ReplyDelete
 7. All are mattes. I'm not a big fan of mattes either but the quality seems to very nice. i've tested turqoise and lilac so far :)

  ReplyDelete
 8. The palette looks nice, but the green and blue colors seem very much alike on swatches...

  ReplyDelete
 9. hypistelin noita Inglotin liikkeessä juuri kun ne olivat saapuneet ja olin jo ostamassa muutaman kunnes tulin siihen lopputulokseen että ovathan ne kauniita mutta hintavia, jos niitä ei sitten tulekaan käytettyä. Sävyt eivät jotenkin vakuuttaneet. Ehkä siksi että nuo ovat tosiaan mattapintaisia ja näteimpiä sävyjä vastaavat sävyt minulta varmaan jo löytyy. Pitää vielä harkita, että hommaisiko noita vai ei.

  ReplyDelete
 10. I love eyeshadow and these look awesome!

  clenna at aol dot com

  ReplyDelete
 11. Are the quality of the single mattes better/different from the quality of the rainbow mattes?

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…