Skip to main content

MAC me over collection: Fluidlines, Carbonized & new brush

I have been waiting for new Fluidline colors for a while! So when I heard there will be  four new ones in MAC me over, I decided to get them all :D Yep, I'm a Fluidline addict. I also got one new brush from the collection and Carbonized eye shadow, the color (dirty plum-brown) was just so perfect for me I LOVE Veluxe pearl formula.

Olen odottanut uusia värejä suoskkirajaukseeni (MAC Fluidline) ja nyt niitä tulikin MAC me over-kokoelmassa ihan Suomeenkin saakka :) Ajattelin jo etukäteen ottaa nämä kaikki, eipä sitten harmita kun ei olekaan saatavilla. Lisäksi mukaan tarttui kokoelmassa tullut sivellin sekä Carbonized-luomiväri. Carbonized on minulle niin täydellinen väri ja vielä koostumukseltaan suosikkini eli Veluxe Pearl. Näitä kaikkia oli saatavilla ainakin kahden myyntipäivän jälkeen Turussa.

 Midnight Blues: (untested)Dark Envy: (untested)


Dark Diversion: GREAT formula! Lovely plummy color, I don't think I'll use Macroviolet much anymore ;) Macroviolet was/is my least favorite Fluidline.
Ihana koostumus, luumuinen sävy, kunnolla pigmenttiä! Tämä todellakin korvaa Macrovioletini, joka siis on aina ollut Fluidlineistä vähiten mieleeni.Avenue: Gorgous shimmery cool brown! I also love Dipdown but this is better color for me, I think.
Ihana ruskea, viileämmpi kuin suklaanruskea Dipdown. Täsäs mukana myös hohdetta.
Blacktrack, Blitz&Glitz, Macroviolet, Dipdown
Midnight blues, dark envy, dark diversion, Avenue226 brush: This is smaller than 217, very nice brush!
Kiva sivellin, pienempi kuin 217 (ihana sekin). Tätä tulee käytettyä varjostamiseen!MAC Carbonized (Veluxe Pearl): I absolute LOVE this color! Great neutral shade, plummy dirty brown. The quality is Veluxe pearl= soft & pigmented.
Carbonizedia ei edes ensin katsellut mutta kun swatchasin kädelle, oli tämä pakko hankkia. varsinkin, kun vielä lempparikoostumustani eli veluxe pearl :) Väri on likaisen tummaruskea, minun ihollani vähän luumuunkin taittava.EOTD: Mint Chocolate ;) MAC Sage & Wisdom (lid), Carbonized (crease), dark Diversion fluidline & green mascara


We also got Style Driven collection but those are permanent products so i didn't have money left for those ;) The products are Pro Longwears, the quality of eyeshadows felt very nice! I'm also very interested in long lasting lipliners, there were many interesting colors (nearly neon orange, dark brown, hot pink & natural ones). Lipcolors & lipglosses were pretty but I personally prefer not so lasting ones :)

Style Drivenkin saapui samalla Suomeen. Ihania tuotteita (Pro Longwear-koostumusta) mutta nämä jäävät vakivalikoimiin, en siis vielä ostanut itse mitään. Luomivärien laatu tuntui ihanalta ja monta sopivaa uutta huultenrajaustakin löytyy (mm. kirkas oranssi, fuksia, tummanruskea sekä toki neutraalimpiakin sävyjä). Huulituotteet eivät niin minua kiinnosta, tykkään enemmän ei-pitkäkestoisista tuotteista :)

Did you get something from these collections? favorites? :)Comments

 1. Asuisinpa edes lähellä Turkua tai Helsinkiä... Mä haluan ton Dark Diversionin! :( Ja itseasiassa noista fluidlineista muut paitsi Avenuen...

  ReplyDelete
 2. Serafia: Beautyihin voi myös tilailla mutta eipä tosin niitäkään ole niin monessa paikassa :/ Turkoosi rajaus on muuten myös ihan mieletön, testasin tänään <3

  ReplyDelete
 3. Hmm... täytyykin etsiä beauty ja käydä visiitillä. :D

  ReplyDelete
 4. I've got Dark Diversion and 226 brush too and I'm liking them a lot!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…