Skip to main content

MAC Face & Body

I got this MAC Face & Body for review purpose and it took me some time to even try this on my face, I was convinced that this is so sheer I wouldn't want to go anywhere with this... So I had to wait for sunday, when I had nothing to do ;) I had already tested this on my legs, decoltee and neck, made skin look SO nice and it was easy to apply. I didn't stain my clothes but I was very careful not to do that too.

Now I FINALLY tested it on my face and I was suprised, the coverage was on sheer side but made my skin look dewy & flawless (enough). I think this is not the best for oily skins or if you have much to cover, but for dry/normal skin this might be very good! I think I'll like this more on summertime, when I want my skin to look very natural, otherwise I'll continue to use mineral foundations :) But I think I'll use this on my body (neck, hands, decolteen, legs) when needed, it really looked very good :D The bottle is huge (120 ml) so it's excellent value for money!

Suomen MACin valikoimiin tuli jo kesällä tämä Face&Body-meikkivoide ja sain tämän testiin. Olin niin vakuuttunut, ettei tämän peittävyys riittäisi alkuunkaan ja piti odotella sopivaa sunnuntaita testausta varten ;) Vartalolla olen tätä jo testaillut ja ihanalta näytti, niin säärillä, kaulalla, dekolteella kuin käsissäkin. Ei sutannut vaatteita mutta toki yritin sitä välttääkin! Levittyi hyvin ihollekin ja näytti luonnolliselta (vain todella hyvältä). Pullon koko on 120 ml/ 35€ eli raaskii laittaa vartalollekin, ja pieni määrä riittää.

Nyt tosiaan testasin vihdoinkin kasvoille ja olin todella yllätynyt, kyllähän tämä ihan meikkivoide on :D En usko sopivan rasvaiselle iholle mutta kuivemmalla/normaalilla iholla saattaa olla aivan mainio! Toki kannattaa pyytää pieni näytepurkki ennen kuin ostaa, meikkivoiteet kun saattavat toimia eri ihoilla niin eri tavoilla. Minulla peittävyys oli kevyehkö mutta tasoitti ihon väriä sopivasti, päälle laitoin silkkipuuteria muuten oli kiiltävähkö pinnaltaan. En ole mineraalimeikkipohjaa pois  vaihtamassa mutta saatan tykätä tästä eritysiesti kesällä, on kivan luonnollisen näköinen (kun pinta ei ole niin matta). Ja ihan mainio todella vartalolla!
C3 is yellowish beige, works nicely on my NW20 skin.


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. I've been put off trying this because I have oily skin, but do you think it would be OK with a translucent powder over the top? x
  wewereraisedbywolves.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Thanks for your great Review! <3

  ReplyDelete
 3. Evelyn: I'd say no but of course you never know before testing... :)

  LoveT: You're welcome :)

  ReplyDelete
 4. This sounds lovely, I like a sheer coverage :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…