Skip to main content

MAC Face & Body

I got this MAC Face & Body for review purpose and it took me some time to even try this on my face, I was convinced that this is so sheer I wouldn't want to go anywhere with this... So I had to wait for sunday, when I had nothing to do ;) I had already tested this on my legs, decoltee and neck, made skin look SO nice and it was easy to apply. I didn't stain my clothes but I was very careful not to do that too.

Now I FINALLY tested it on my face and I was suprised, the coverage was on sheer side but made my skin look dewy & flawless (enough). I think this is not the best for oily skins or if you have much to cover, but for dry/normal skin this might be very good! I think I'll like this more on summertime, when I want my skin to look very natural, otherwise I'll continue to use mineral foundations :) But I think I'll use this on my body (neck, hands, decolteen, legs) when needed, it really looked very good :D The bottle is huge (120 ml) so it's excellent value for money!

Suomen MACin valikoimiin tuli jo kesällä tämä Face&Body-meikkivoide ja sain tämän testiin. Olin niin vakuuttunut, ettei tämän peittävyys riittäisi alkuunkaan ja piti odotella sopivaa sunnuntaita testausta varten ;) Vartalolla olen tätä jo testaillut ja ihanalta näytti, niin säärillä, kaulalla, dekolteella kuin käsissäkin. Ei sutannut vaatteita mutta toki yritin sitä välttääkin! Levittyi hyvin ihollekin ja näytti luonnolliselta (vain todella hyvältä). Pullon koko on 120 ml/ 35€ eli raaskii laittaa vartalollekin, ja pieni määrä riittää.

Nyt tosiaan testasin vihdoinkin kasvoille ja olin todella yllätynyt, kyllähän tämä ihan meikkivoide on :D En usko sopivan rasvaiselle iholle mutta kuivemmalla/normaalilla iholla saattaa olla aivan mainio! Toki kannattaa pyytää pieni näytepurkki ennen kuin ostaa, meikkivoiteet kun saattavat toimia eri ihoilla niin eri tavoilla. Minulla peittävyys oli kevyehkö mutta tasoitti ihon väriä sopivasti, päälle laitoin silkkipuuteria muuten oli kiiltävähkö pinnaltaan. En ole mineraalimeikkipohjaa pois  vaihtamassa mutta saatan tykätä tästä eritysiesti kesällä, on kivan luonnollisen näköinen (kun pinta ei ole niin matta). Ja ihan mainio todella vartalolla!
C3 is yellowish beige, works nicely on my NW20 skin.


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. I've been put off trying this because I have oily skin, but do you think it would be OK with a translucent powder over the top? x
  wewereraisedbywolves.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Thanks for your great Review! <3

  ReplyDelete
 3. Evelyn: I'd say no but of course you never know before testing... :)

  LoveT: You're welcome :)

  ReplyDelete
 4. This sounds lovely, I like a sheer coverage :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…