Monday, September 12, 2011

MAC Face & Body

I got this MAC Face & Body for review purpose and it took me some time to even try this on my face, I was convinced that this is so sheer I wouldn't want to go anywhere with this... So I had to wait for sunday, when I had nothing to do ;) I had already tested this on my legs, decoltee and neck, made skin look SO nice and it was easy to apply. I didn't stain my clothes but I was very careful not to do that too.

Now I FINALLY tested it on my face and I was suprised, the coverage was on sheer side but made my skin look dewy & flawless (enough). I think this is not the best for oily skins or if you have much to cover, but for dry/normal skin this might be very good! I think I'll like this more on summertime, when I want my skin to look very natural, otherwise I'll continue to use mineral foundations :) But I think I'll use this on my body (neck, hands, decolteen, legs) when needed, it really looked very good :D The bottle is huge (120 ml) so it's excellent value for money!

Suomen MACin valikoimiin tuli jo kesällä tämä Face&Body-meikkivoide ja sain tämän testiin. Olin niin vakuuttunut, ettei tämän peittävyys riittäisi alkuunkaan ja piti odotella sopivaa sunnuntaita testausta varten ;) Vartalolla olen tätä jo testaillut ja ihanalta näytti, niin säärillä, kaulalla, dekolteella kuin käsissäkin. Ei sutannut vaatteita mutta toki yritin sitä välttääkin! Levittyi hyvin ihollekin ja näytti luonnolliselta (vain todella hyvältä). Pullon koko on 120 ml/ 35€ eli raaskii laittaa vartalollekin, ja pieni määrä riittää.

Nyt tosiaan testasin vihdoinkin kasvoille ja olin todella yllätynyt, kyllähän tämä ihan meikkivoide on :D En usko sopivan rasvaiselle iholle mutta kuivemmalla/normaalilla iholla saattaa olla aivan mainio! Toki kannattaa pyytää pieni näytepurkki ennen kuin ostaa, meikkivoiteet kun saattavat toimia eri ihoilla niin eri tavoilla. Minulla peittävyys oli kevyehkö mutta tasoitti ihon väriä sopivasti, päälle laitoin silkkipuuteria muuten oli kiiltävähkö pinnaltaan. En ole mineraalimeikkipohjaa pois  vaihtamassa mutta saatan tykätä tästä eritysiesti kesällä, on kivan luonnollisen näköinen (kun pinta ei ole niin matta). Ja ihan mainio todella vartalolla!
C3 is yellowish beige, works nicely on my NW20 skin.


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

4 comments:

 1. I've been put off trying this because I have oily skin, but do you think it would be OK with a translucent powder over the top? x
  wewereraisedbywolves.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Thanks for your great Review! <3

  ReplyDelete
 3. Evelyn: I'd say no but of course you never know before testing... :)

  LoveT: You're welcome :)

  ReplyDelete
 4. This sounds lovely, I like a sheer coverage :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails