Skip to main content

Herbina Ruusuvesi kasvoille (only in finnish)Päätin testata tätä Herbinan Ruusuvettä kasvoille, kun vanha sopivasti loppui. Olen tosiaan pitänyt tästä paljon, ostin jo uudenkin pullon. Tuoksu on miellyttävä (ei liian ruusuinen :D), tuote pehmentää ja rauhoittaa ihoani. Pullo ei ole paras mahdollinen, kasvovettä lorahtaa ulos kerralla turhan paljon (täytyy siirtää suihkepulloon seuraavaksi). Hiukan miinusta myös  tuotteessa mainitusta "luomuruususta", tai ainakin siitä olisi kiva saada jo pakkauksessa lisätietoa. Samoin nettisivuilla mainittu "tuoksu on Ecocert-sertifioitu" hieman tökkii... Näistä voi siis päätellä ruusun (10%) olevan se tuoksu ja ruusun olevan tosiaan sertifioitu. Mutta ihan hyvä tuote siis kyseessä kuitenkin! Hinta noin 5€ ja incistä kuva alempana.Tosin nyt kuulin tämän sisältävän linaloolin olevan ehkä vähemmän hyvä iholle... Saatan jatkaa siis tavallisen ruusuveden käyttäjänä! Esim. täällä lisää laventelista (ja linaloolista) englanniksi.

Comments

 1. Mulla on tätä! Säilytän jääkaapissa ja laitan aamuisin. Olen ihan samaa mieltä että pullosta luirahtaa ihan liikaa kerralla mutta kyllä tämä pehmentää ihoa hyvin. Voisin ostaakin lisää :)

  ReplyDelete
 2. Mua on kiinnostanut tämä tuote jo pidempään, noita edellisiä kasvovesiä kun vaan on litratolkulla varastossa.
  Mistä saa sitten oikeaa ruusuvettä?

  ReplyDelete
 3. hellin: Melvitalla on hyvä (esim Sokokselta), Ruohonjuuressa on ruokapuolella yksi, Vihreällä kosmetiikalla myös (tässä ei mitään muuta kuin ruusuhydrolaattia) ja samoin Madaran kuivan ihon kasvovedessä on ruusuvettä (+muistaakseni kamomillaa).

  Charming: Tämä on kyllä kiva, jotenkin vain tuo linalool nyt alkoi ärsyttämään :D Varmaan puolet tuotteistani nyt sitten sisältävät sitä. *heh* Ihan kasvoille en ehkä kuitenkaan haluaisi... hankalaa :D

  Tämä blogger on ihan ihme tällä hetkellä, nämä ajoitetut postit ovat näemmä ihan solmussa!

  ReplyDelete
 4. Minä en kovinkaan lämmennyt tuolle tuoksulle, en tiedä mikä siinä tökkii mutta joku :D. Semmoinen tunkkainen ruusu tj..

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…