Saturday, September 3, 2011

Herbina Ruusuvesi kasvoille (only in finnish)Päätin testata tätä Herbinan Ruusuvettä kasvoille, kun vanha sopivasti loppui. Olen tosiaan pitänyt tästä paljon, ostin jo uudenkin pullon. Tuoksu on miellyttävä (ei liian ruusuinen :D), tuote pehmentää ja rauhoittaa ihoani. Pullo ei ole paras mahdollinen, kasvovettä lorahtaa ulos kerralla turhan paljon (täytyy siirtää suihkepulloon seuraavaksi). Hiukan miinusta myös  tuotteessa mainitusta "luomuruususta", tai ainakin siitä olisi kiva saada jo pakkauksessa lisätietoa. Samoin nettisivuilla mainittu "tuoksu on Ecocert-sertifioitu" hieman tökkii... Näistä voi siis päätellä ruusun (10%) olevan se tuoksu ja ruusun olevan tosiaan sertifioitu. Mutta ihan hyvä tuote siis kyseessä kuitenkin! Hinta noin 5€ ja incistä kuva alempana.Tosin nyt kuulin tämän sisältävän linaloolin olevan ehkä vähemmän hyvä iholle... Saatan jatkaa siis tavallisen ruusuveden käyttäjänä! Esim. täällä lisää laventelista (ja linaloolista) englanniksi.

4 comments:

 1. Mulla on tätä! Säilytän jääkaapissa ja laitan aamuisin. Olen ihan samaa mieltä että pullosta luirahtaa ihan liikaa kerralla mutta kyllä tämä pehmentää ihoa hyvin. Voisin ostaakin lisää :)

  ReplyDelete
 2. Mua on kiinnostanut tämä tuote jo pidempään, noita edellisiä kasvovesiä kun vaan on litratolkulla varastossa.
  Mistä saa sitten oikeaa ruusuvettä?

  ReplyDelete
 3. hellin: Melvitalla on hyvä (esim Sokokselta), Ruohonjuuressa on ruokapuolella yksi, Vihreällä kosmetiikalla myös (tässä ei mitään muuta kuin ruusuhydrolaattia) ja samoin Madaran kuivan ihon kasvovedessä on ruusuvettä (+muistaakseni kamomillaa).

  Charming: Tämä on kyllä kiva, jotenkin vain tuo linalool nyt alkoi ärsyttämään :D Varmaan puolet tuotteistani nyt sitten sisältävät sitä. *heh* Ihan kasvoille en ehkä kuitenkaan haluaisi... hankalaa :D

  Tämä blogger on ihan ihme tällä hetkellä, nämä ajoitetut postit ovat näemmä ihan solmussa!

  ReplyDelete
 4. Minä en kovinkaan lämmennyt tuolle tuoksulle, en tiedä mikä siinä tökkii mutta joku :D. Semmoinen tunkkainen ruusu tj..

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails