Skip to main content

Herbina Ruusuvesi kasvoille (only in finnish)Päätin testata tätä Herbinan Ruusuvettä kasvoille, kun vanha sopivasti loppui. Olen tosiaan pitänyt tästä paljon, ostin jo uudenkin pullon. Tuoksu on miellyttävä (ei liian ruusuinen :D), tuote pehmentää ja rauhoittaa ihoani. Pullo ei ole paras mahdollinen, kasvovettä lorahtaa ulos kerralla turhan paljon (täytyy siirtää suihkepulloon seuraavaksi). Hiukan miinusta myös  tuotteessa mainitusta "luomuruususta", tai ainakin siitä olisi kiva saada jo pakkauksessa lisätietoa. Samoin nettisivuilla mainittu "tuoksu on Ecocert-sertifioitu" hieman tökkii... Näistä voi siis päätellä ruusun (10%) olevan se tuoksu ja ruusun olevan tosiaan sertifioitu. Mutta ihan hyvä tuote siis kyseessä kuitenkin! Hinta noin 5€ ja incistä kuva alempana.Tosin nyt kuulin tämän sisältävän linaloolin olevan ehkä vähemmän hyvä iholle... Saatan jatkaa siis tavallisen ruusuveden käyttäjänä! Esim. täällä lisää laventelista (ja linaloolista) englanniksi.

Comments

 1. Mulla on tätä! Säilytän jääkaapissa ja laitan aamuisin. Olen ihan samaa mieltä että pullosta luirahtaa ihan liikaa kerralla mutta kyllä tämä pehmentää ihoa hyvin. Voisin ostaakin lisää :)

  ReplyDelete
 2. Mua on kiinnostanut tämä tuote jo pidempään, noita edellisiä kasvovesiä kun vaan on litratolkulla varastossa.
  Mistä saa sitten oikeaa ruusuvettä?

  ReplyDelete
 3. hellin: Melvitalla on hyvä (esim Sokokselta), Ruohonjuuressa on ruokapuolella yksi, Vihreällä kosmetiikalla myös (tässä ei mitään muuta kuin ruusuhydrolaattia) ja samoin Madaran kuivan ihon kasvovedessä on ruusuvettä (+muistaakseni kamomillaa).

  Charming: Tämä on kyllä kiva, jotenkin vain tuo linalool nyt alkoi ärsyttämään :D Varmaan puolet tuotteistani nyt sitten sisältävät sitä. *heh* Ihan kasvoille en ehkä kuitenkaan haluaisi... hankalaa :D

  Tämä blogger on ihan ihme tällä hetkellä, nämä ajoitetut postit ovat näemmä ihan solmussa!

  ReplyDelete
 4. Minä en kovinkaan lämmennyt tuolle tuoksulle, en tiedä mikä siinä tökkii mutta joku :D. Semmoinen tunkkainen ruusu tj..

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…