Skip to main content

Lumene Blueberry Long-Wear solo 6 Arctic light/ Pohjoinen valo

I wasn't that interested in this color (Arctic light) at first but after swatching it on my hand, I got really interested :) The color seemed to be very lovely and I thought it might be one of the "perfect" light eye shadows! It didn't feel that pigmented when I tested it for the first time but I think I just have to find the perfect brush/aplicator for this formula. The color is so nice, as a lid color or for blending. I think I will use this a lot, see my comparison pictures with MAC Shroom & UD Virgin below.

Ensin en niin tästä väristä (Pohjoinen Valo) ollut kiinnostunut mutta testattuani sävyä kädelle, ihastuin heti :D Ajattelin, että tässä olisi potentiaalia jopa "suosikkivaaleiden" joukkoon (alla kuvia niistä). Kun laitoin sävyä luomelle, se ei tuntunut ihan niin peittävältä kuin kädelle swatchatessa (pitää siis testata eri siveltimiä ja aplikaattoreita) mutta parilla kerroksella sain aikaa halutun peittävyyden. Ja oi että, tämä väri onkin aivan mainio! Loistava sekä luomella että kulmaluulla, veikkaan sävyn tilevan suosituksi :) Hintaa tällä oli noin 12€ eli hieman edullisempi kuin uuden kokoelman toinen koostumus, Crystal.

EOTD 1:
(testing the new Maybellinen eyeliner, review coming shortly!)


Comments

 1. Pretty! I like that it has a more subtle sheen than the other 2 colours. :)

  ReplyDelete
 2. Oi tää on nätti. Kävin tänään tsekkaan livenä, mutta kauppaan jäi korkean hintansa vuoksi. Eikö inglotilla ole mitään vastaavaa? -sh-

  ReplyDelete
 3. SH: En ihan samaa ole Ingolotilla nähnyt mutta juuri näissä vaaleissa olen tosi tarkka :D Itse asiassa testaisin juuri Lumenen sen uuden duon (lila-harmaa) ja voin vain hämmästellä laatua... Tykkään näistä tosi paljon! harmi, kun pakkaukset ovat vähän tylsät :D

  SilhouetteScreams: I really love this color :D

  ReplyDelete
 4. Arctic Light does look the best!

  ReplyDelete
 5. LiisK: I love the peachy tone and subtle shimmer in it! I'm starting to be a Lumene addict too. LOL

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…