Saturday, September 10, 2011

Lumene Touch of radiance

Lume Touch of Radiance highlighter was a free gift when I bought a few other Lumene products. This is really a nice highligter (doesn't work as concealer), I don't find the more expensive brand much better... The packaging is just not the most beautiful ;) So this is nice, I just don't use a product like this very often. Otherwise I could repurchase this later :D I use this in the area between eye and nose, I need more light there... looks so dark in the photos too.

Tämä Lumenen Touch of Radiance valokynä tuli kaupan päälle, kun ostin muutamia muita Lumene-tuotteita. Ihan kiva valokynä tämä on, en suoraan sanoen pidä paljon kalliimpiakaan merkkejä juuri tätä parempina... No, pakkaus voisi olla kauniimpi ;) Voisin ostaa uudelleenkin myöhemmin, jos tällaista tuotetta vihdoin jaksaisin säännöllisesti käyttääkin :D Itse asiassa nyt olen vähän tähän jo koukussakin. Käytän alueella nenän ja silmän välissä, se on kuvissakin aina niin tumma ja toisaalta peiteväriä ei oikein toimi tuolla alueella. Peiteväriksi tästä ei ole, kuten ei muistakaan valokynistä, kyseessä on enemmän korostustuote. Tässä valokynän käyttöohjeita MTV3 Helmestä:

Kuinka valokynää käytetään? Minulla on luonnostaan tummat silmänaluset (johtunee allergioista), ja haluaisin siis vinkkejä valokynän käyttöön? Mikä luomiväri sopii siniharmaille silmille?
Riian vastaus:
Valokynä ei poista tummia silmänalusia, vaan kirkastaa katsetta ja kasvojen korkeimpia kohtia. Suosittelen siis ensin peitevoidetta silmien alle häivyttämään tummuutta. Tämän jälkeen valokynää kannattaa lisätä silmän sisänurkkaan ja ulkonurkkaan antamaan valoa ja raikkautta silmänalusille. Valokynää voi myös käyttää ohimoille, kulmakarvan alle, huulille amorinkaaren päälle, nenän päälle ja leuan keskiosaan.
Onko tämä Lumenen valokynä tuttu tuote? Oletko pitänyt siitä?

6 comments:

 1. love it so cool j'adore your blog trie bein


  FOLLOW

  haideeandco.blogspot.com

  haideeandco.blogspot.com


  haideeandco.blogspot.com


  haideeandco.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. oon käyttäny tuota, mutta ei peitä tummia silmänalusia tai sit en vaan osaa käyttää :D

  ReplyDelete
 3. miu: Aah, täytyykin lisä ettei ole peiteväri :) Enemmänkin valoa tuomaan näitä käytän, itselläni suurin tarve sille on silmän ja nenän välissä, jotenkin se on aina "tumma" alue.

  ReplyDelete
 4. Heippa :)

  Piti tulla ihan kertomaan, minäkin elin siinä uskossa että valokynistä ei ole peittämään tummia silmänalusia, mutta sitten menin ostamaan peiteainetta MACilta ja myyjä suositteli ottamaan Prep+prime valokynän, suositteli sitä Select Cover Up:n sijaan. Enpä olisi uskonut että se toimii minun melkein mustilla silmänalusilla mutta niinpä vaan toimii vaalean puuterin kanssa :) Vaalein sävy taittaa hieman vaaleanpunaiseen ja on tummaa vasten oikein hyvä. Hinta tosin oli hieman suolainen, 23e...

  ReplyDelete
 5. Ooh, hyvä tietää! Tosin olen niin in laav tuohon NARS concealeriin, että ihan heti en vaihda :D Mutta toisaalta tuo MAC voisi peittää vielä paremmin tuolla silmän sisänurkassakin!

  ReplyDelete
 6. Minulla on tuo valokynä (sain sen myöskin kaupanpäällisenä jostain). Se on mielestäni toiminut ihan hyvin. Pidän ehkä hiukan enemmän Lorealin Touche Maqigue - Antifatigue and illuminating concealerista mutta ei tuo Lumenen Touch of radiance paljon jälkeen jää. Tummien silmän alusten päälle noita käytän joskus kun jaksan.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails