Skip to main content

aCat & liCat- kissoille ja kissaihmisille

Post about cat toys I bought for my cats & my friend's cats :D

Iik, ihania leluja! Nämä ovat aCat & liCat nimisestä kaupasta, suomalaista käsityötä :) Tuotteiden kuvat löytyy facebookista (www.facebook.com/aCatliCat) ja tilauksen tein sähköpostilla. Tuotteet saapuivat nopeasti! Ostin lahjaksi omille kissoille, kissojen kasvattajille yms. Sisällä on kissanminttua, ainakin osassa, ja kissat olivat kovin kiinnostuneita, kun näitä kuvasin.

LovePunkki á 4.50€

kalkkaro 5.80€, meduusa 4€ & punkki 4€

Kärmes á 3€ ja minttutyyny á 2€

Pumpuli & Tikru, nuorin ja vanhin kissamme :DComments

 1. kiitos vinkistä, oli pakko tilata omille kissoillekkin pari lelua :D

  ReplyDelete
 2. Oi kun ihania! Minulla ei ole Facebook-tiliä... Ja heidän sivunsa on vähän sekava, en löydä tuotetietoja, hintatietoja, tilauskuluja jne.
  Tiedätkö onko heillä liikettä?

  -Silli

  ReplyDelete
 3. Ei ole liikettä mutta myyjäisissä ja kissanäyttelyissä taitavat välillä käydä. Tilaus tehdään sähköpostilla (acatlicat@gmail.com) ja tämän läjän kulut olivat muistaakseni noin/alle 2€. Monista oli eri kuoseja mutta toivoin näitä ja sainkin juuri sellaiset <3 Nähtyäni kuvan punkeista, oli vain PAKKO tilata :D

  ReplyDelete
 4. Kuinka paljon punkit maksoivat kappale? Onko niissäkin kissanminttua sisällä?

  -Silli

  ReplyDelete
 5. En tiedä onko minttua, kuulemma huovutettu villakin on kissojen mieleen :) Tässä hinnat tilauksestani:

  -mustankiiltävä punkki, vihreä, 4€
  -lovepunkki, vaaleanpunasävyiset, á 4.50€(ilman lahjapakkausta)
  -meduusa 4€
  -kalkkaro 5.80€
  -minttutyyny nauhoilla, kissakuosi á 2€
  -kärmes á 3€

  ReplyDelete
 6. Kiitos tosi paljon!! :)
  Ihanaa, ettei niitä ole hinnoiteltu niin ylös että pitäisi miettiä kaksi kertaa ostaako vai ei.

  -Silli

  ReplyDelete
 7. Totta :D Ostin kasan myös kavereille lahjaksi!

  Hinnat lisätty kuvien alle.

  ReplyDelete
 8. Piti vielä tulla sanomaan, että meni ehkä pieni hetki ennen kuin tajusin tuon nimen jujun :D
  Mietin vain, että onpas siinä hankala nimi yrityksellä...

  -Silli

  ReplyDelete
 9. Heisan:)

  Oli todella ihana ylläri löytää tämä blogisi ja meidän lelut <3
  Kiitos Nea!

  Kaikki lelut löytyvät lelukansiosta Facebook-sivullamme ja hinnat ovat kuvien alla. Ja kuten Nea kertoikin, käsittelemätön lampaanvilla saa aikaan kissoissa samanlaisen "hullaantumisen" kuin kissanminttukin.

  Veloitamme vain todelliset postikulut ja käytämme paljon postin Helposti-kuorta, jonka kulu on vain 1€. Emme halua asiakkaidemme maksavan suuria postituskuluja, koska se ei ole reilua :)

  Myös lelujemme hinnat ovat todella matalat ottaen huomioon, että ne ovat kotimaista käsityötä. Lisäksi materiaalit ovat puuvillakangas, sulat, villa eli emme suosi muovia taikka liimoja kissanleluissa.

  Osallistumme paljon hyväntekeväisyyteen, ja ensi viikolla laitamme lahjoitusleluja kodittomille löytökissoille Kiteelle sekä Kouvolaan.

  Arvomme joka kuukausi tilanneiden kesken jotain kissamaisen kivaa :) Ja tietty faniarvontoja on aina kun saavutamme huimia lukuja sivullamme :)

  En tiedä näkyykö facebook sivumme eri tavalla sellaiselle jolla ei ole facebook tiliä? voisiko joku valaista minua? :)

  Iloisia päiviä kaikille :)
  t. satu-mia

  ReplyDelete
 10. Satu-Mia: Kissat saivat joululahjaksi ja ovat hullaantuneita :D Täällä pari kuvaa: http://fashionedinfinland.blogspot.com/2011/12/merry-christmas.html

  ReplyDelete
 11. <3 ihania <3

  olemme otettuja tästä kunniasta blogissasi :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …